Sunday 11 September 2011

Nokat Designs

Nokat dizajni su cool, funky način izraziti što na vašem umu. Možete slikati noktima s noktiju smiley emoticons umjetnost i izraziti ono što osjećate, ili boje sezone dizajna na noktima. Ako ćete u školu, onda možete nacrtati neke vladara, geometrijska simboli, itd. na vašem fingernails. Ako ćete vašoj glazbi klase, onda možete slikati cool bilješke na noktima. Obzirom ispod, su osnovne korake primjene lako nokta dizajne na noktima, i raznih ideje cool nokta dizajna za kratkim noktima ili dugo čavala.
Kako da biste dobili Nokat dizajni?; Postoje razni načini slikati noktiju s cool dizajne. Najlakši način je da se boje svoje nokte s temeljnog sloja noktiju boje, i staviti malo slatke naljepnice na noktima. Međutim, ako želite osobno slikati na noktima, onda možete ih slikati sami koristenjem cetkice nail art. Ako nemate četkicu, možete napraviti plastični konus s finim vrhom. Onda ispunite ga s malo noktiju bojom, zatvoriti njegove gornje otvor s gumenim bend i koristiti fino savjet izvući različite dizajne na noktima. Međutim, ako još nemate vremena onda možete samo kupiti konfekcijski dizajn nokta dizajna i ih pečat na nokte. , Prvi korak je da se okupi sve stvari, što vam treba za slikanje čavala. ; Onda na notepad nacrtati dizajn ti si idući izvući na nokte. ; Tada koristite boja nokat i boje noktima s baznim kaput, i pustiti ga suha. , Korištenje četke boje dizajna na noktima pažljivo. ; Neka noktiju dizajn suha, i primijeniti neke živost ukoliko želite. , Zatim na kraju nanesite prozirni lak za nokte, kako bi dobili ekstra sjaj na noktima i za bolje noktiju njegu. ; Nokat Dizajn Ideje; Uz gore upute, možete slikati bilo dizajne nokat na prste. Ali ako se zaglavi s dizajnom ideje, onda ovdje su neke ideje za početak.
Plodova na Nails: Za pokušajte ovu temu out na noktima, misliti nekoliko voća. Onda nacrtati neke jednostavne dizajne na notesa plodova poput lubenice, ananas, banana, jabuka, itd. Zatim uzeti šarene boja i pažljivo boje ove plodove na bazi žute noktiju boje.
Glazba Nokti: Na bijelom lak bojom podlogu, boje različite oblike glazbe bilješke kao clefs, pola bilješke, tremolirati, stanovi, itd. na vašem nokte crnim noktiju poljski.
Škola Tematski Nokti: Boja noktiju sa podlogu koja je plave boje. Onda slikati jednostavne oblike pramena, brisač, škola, torba, itd. na noktima. Možete također pokušati stranici vladar slikarstvo na noktima i zatim boje razreda na ravnalu slikano nokte.
Funky Prugasta Nokti: Paint dijagonale funky svijetle boje prugama na noktima. Pobrinite li zadržati boju koordinaciju isti za sve nokte.
Ime na Nails: Možete slikati noktima s bazom kaput bilo boje Vašem izboru. Zatim s bojom koja kontrasti bazu boju, slikati slova vaš nick ime na njemu.
Pročitajte više na:, Nail Designs za djecu, toenail dizajni, Creative Nail Designs, Nail Designs - Do It Yourself, To su bile razne savjete o noktima dizajnira za djecu. Dakle, idite kreativne i koristiti iznad savjete izvući cool i funky nail art na prste. Ako dobijete zaglavi na mašte, onda također možete koristiti neke od iznad ideje poput funky prugasti čavala, glazbu na noktima, ime na noktima, itd.

No comments:

Post a Comment