Thursday 1 September 2011

Jednostavna Tetovaže za dječake

Sada dana uzimajući novu tetovažu dizajn postao rutina za sve. Iako postoji bezbroj tetovaža dizajne dostupni na tržištu, nova tetovaža dizajn dobici popularnost odmah! Iako je stotine ljudi odluče za isti tip tetovaža dizajn, primijetit ćete da je isti dizajn izgleda drukčije na svaku osobu. Jedan od razloga za to je da općenito to ne čini dodati svoju kreativnost na tetoviranje što ga čini izgledaju drugačije. Drugo, veličinu i jednostavnost tetovaža također čini izgleda jedinstveno. Postoji nekoliko projekata koje su prilično opsežne i složene, bez obzira na veličinu su učinili u. Nisu svi dečki poput takve vrste opsežna dizajna, u stvari ima jako malo mjesta gdje se obilni tetovaža dizajne su prihvaćene. Tattoo ljubavnici ne trebaju biti razočarani ovim jer postoji mnogo malih jednostavnih tetovaže za dečke koji nisu samo cool, ali također može biti skriven lako. Pročitajte više na jednostavne tetovaže za muškarce.
Jednostavan i Sweet Tattoo Designs
Eye of Ra tetoviranje: Eye of Ra tetovaže, također poznat kao oka Horusa tetovaža, jedan je od najvažnijih egipatskih tetovaža dizajne. Ra je rekao da se nebo i boga sunca. On je rekao da paze na stvari koje ne, to je također rekao da se simbol zaštite i liječenja. Oko Ra tetovaža je mali i jednostavan dizajn je prikazan s jednom krivulja koja predstavlja gornji poklopac i dva-tri linije ispod očiju koja dodatno proširiti čineći oku izgledaju kao Hawk's oku. Kao što je to mala tetovaža dizajn, odaberite mjesto gdje se tetovaža mogu biti vidljive, poput potiljak, ručni zglob, ili stopala. Različite boje mogu se koristiti za prikazati ovaj tattoo međutim, najpopularnije su zelena i narančasta crna. Oko Ra je općenito opisan u crno i okružena s obojenom krugu.
Narukvica Jednostavno Tetovaže: narukvica tetovaže su jedan od najjednostavnijih tetovaže. Kao što ime sugerira, narukvica tetovaže očito su učinili na ruku. Narukvica tetovaže omotati oko bicep, baš kao i bilo koji drugi bend, kao i tetovaža je vrlo mala, složeni dizajni nisu ne koristi za tetovaže narukvica. Postoji vrlo malo dizajne poput cvijeta ili vino narukvica tattoo, plemenske narukvica tetovaža, Celtic narukvica tetovaže su dostupne u obliku narukvica tetovaže. Dječaci općenito ne volim dizajna kao što je jednostavan leptir tetovaže, to je razlog zašto postoji mnogo dizajna posebno na raspolaganju za dečke, kao što su bodljikava žica tetovaže. Bodljikava žica tetovaže simboliziraju žilavost i snagu. Osoba uzimajući tetovaža od bodljikave žice, učinio je također smatrati kao jak i tvrd poput bodljikave žice, što je razlog zašto su biciklisti omiljena narukvica tetovaža dizajne.
Celtic Tattoo Jednostavno: Iako je Celtic tetovaže izgledaju kompleks, oni su zapravo vrlo jednostavna. Svi Celtic tetovaže su zapravo od četiri glavna kalupe; čvorova, spirala, križeva i korak rad. Bilo koji od tih uzoraka mogu se pretvoriti u jednostavan tetovaža dizajn za dječake. Ako želite imati odgovarajući oblik za Vašu tetovaža, možete odabrati različite keltskog dizajna poput križa, Celtic srce, keltski čvor Trojstva itd. keltski stablo tetovaža je također jedan od najjednostavnijih i najviše smisla tetovaža dizajne tetovaža, jer to simbolizira život i središte zemlje. Celtic tetovaže mogu biti izrađene na gornji ili donji dio leđa, biceps, potiljak, ručni zglob, gležanj i nogu. Pročitajte više na jednostavne tetovaže za dečke.
Pismo-Based Jednostavan tetovaže za dječake: pismo-na temelju tetovaže su također jednostavne tetovaže za dječake. Smislene riječi koje pripadaju različitim jezicima su prikazani, kao i po izboru. Riječ računati uglavnom je ograničen. Kineski pisanja tetovaže i Kanji simboli su vrlo popularna kad je riječ o pismu-based tetovaže. Ako ste u odabiru stranog jezika pismu na bazi tetovaža, unakrsno provjeriti značenje slova tako da ne morate vijoriti jedna vulgarna ili glup govoreći na rukavu kroz svoj život! Pročitajte više na jednostavan tetovaža dizajnira za muškarce.
To su neke od jednostavnih tetovaže za dječake. Ovisno o tome koji ste se odlučili za tetoviranje, tattoo učinite poduzeti odgovarajuće skrbi kako bi se izbjegle infekcije. Iako jednostavan, te tetovaže su sigurni da vas središte atrakcija, tako da se jednostavan tetovaža uskoro!

No comments:

Post a Comment