Saturday 24 September 2011

Obrva arching

Threading, timarenje i make up potječe iz Afrike. Kad god govorimo o ljepoti, poznata egipatska kraljica Kleopatra je uvijek izvedeni. Njezina ljepota neusporediv i oštrim značajke su dobro poznate svima. Ovaj članak o obrva arching je o sebi uljepšavanja. Dakle, Kleopatra je hipotetska prisutnost će dodati šarm na bilješke.
Obrva arching je tehnika koja daje luk-kao oblik obrva za vas. Iako ste možda guste obrve lijepe, oni mogu biti bezobličan. Bezobličan obrve daju izgled nespretni na vašem licu. Jednostavna stvar koju možete učiniti je nit obrve i dobiti savršen oblik koji najbolje odgovara vašem licu. Threading tehnike razlikuju kao oblik i debljinu obrva varirati. Bilo da je lučni obrve ili okrugli obrve, oni će uvijek učiniti vaše lice izgledati uredno. Pročitajte sljedeće sadržaja znati pojedinosti o oblikovanju obrva.
Obrva arching Tehnike
Obrva arching može obaviti navoja, čupanjem ili depilacija voskom. No ja osjećam, obrva arching s navojem je najlakši i najsigurniji način. Pročitajte više o threading obrve upute. ; Idi na obrva threading profesionalni. Izaberite pravi oblik za vaše obrve na temelju njegove debljine. Arching obrve također ovisi o veličini vaše oči i lice rez. Ako je Vaš obrve su tanke, pravedan maknuti dodatni kosu lučnog oblika. ; Pažljivo analizirate vaše obrve s olovkom. Stavite olovku paralelno na svoj nos kako biste saznali gdje vam obrve počinje i završava. Također napraviti grubu ideju kako arching će izgledati. ; Počešljajte obrve prema gore sa spiralnim četkom. , Ako ste sposobni tweezing ili navoja sami, provjerite da li se protežu obrva do prije navoja. Pošli tweezing dodatni kose od ispod i zatim gore. To je uvijek bolje da biste dobili ovaj učinio profesionalni da se savršen luk. , A arching dolazi iznad učenika i obrva sužava prema kraju. ; Otarasiti dodatni kose i masaža s blagim losionom kako bi se izbjeglo crvenilo. ; Pročitajte više na:; Kako trgati obrve, kako tweeze obrva, obrva Threading, obrva arching Alati
Kompletan set alata obrva arching uključuje šablone za točnost, bijela meka olovka za označavanje, četke za timarenje, pinceta ili plucker za uklanjanje ekstra tanke, arching britve za brijanje, gel za obrve pružiti držati, čelo pjenu za volumen i obrve u prahu ili olovka za dodavanje boje i prirodne završiti. Ponekad obrva imaju prirodnu luku. Za to možete jednostavno smanjiti sa škare obrva. Za svjetlo obrve, olovka ih glatko s obrva zgu.
Waxing extra niti je bolno. Mlake mast se primjenjuje u cijeloj koži, a list se koristi za rascjep dodatni dlaka iz obrve. To je bolno i nesigurno. Waxing list uzrokuje iritaciju, osip i bolan izrasline na osjetljive kože oko očiju. S desne korištenje tih alata možete dobiti savršeno lučni obrva. Pročitajte više o tome kako vosak obrve.
Točaka koje treba zapamtiti dok obrva arching
Držite sljedeće točke na umu prije nego što idete za obrve arching. ; Držite olovku u kut na svoj nos i spojite ga na kraj vaših obrva. ; Luk bi trebale biti uklesane iznad oka utičnicu. ; Crtanje linije da biste dobili točan oblik. , Trgati obrva u pravcu rasta dlačica kako bi se izbjeglo bol. ; Početak čupanja iz donjeg obrva linija, u blizini nos. ; Nanesite kakao maslac prije nego što počnete brijanje. It omekšava kožu i pomaže u lako tweeze. ; Budite oprezni prije čupanja svaku pojedinu programsku aktivnost. Nakon iskopali ne možete regrow you kosu odmah. , Jeste li već počeli sami zamišljajući s lučnim obrva? Ako je vaš odgovor pozitivan, pravedan dobiti obrva arching učinjeno .. Ja još uvijek čudo, ako je oči mogao ubiti ... Ja bi svakako dobiti lučnim obrva klopka za ljude kao (samo misao koji razdražuje linije)!

No comments:

Post a Comment