Sunday 22 January 2012

Božur Tattoo

Cvijeće su uvijek fasciniran ljudskog uma sa svojim strmim ljepotom i očaravajući miris. Dakle, nema sumnje cvjetnim tetovaža dizajne su uvijek bili popularan izbor, posebno među ženama. Međutim, mnogi ljudi previše vole da imaju cvijet tetovaže ili bolje ih kombinirati s drugim podebljano tetovaže, kako bi se stvorili uravnotežen izgled. Osim ljepote, cvjetnih simbolizam još jedan faktor koji račune za popularnost cvijet tetovaža.
Cvijeće tetovaže nisu samo poslastica za oči, no oni zastupaju neke duboko simboličko značenje. Ruže, lotuses, trešnja cvjetovi i krizantema nekoliko cvijeće koje su cherished ne samo zbog svoje ljepote, ali značenja u prilogu ih kao dobro. Like sve te cvijeće, božur cvijeta ima bogatu povijest da je važan dio nekoliko kulture, i to je razlog zašto tetovaže božur stekli wide ljestvici popularnosti diljem svijeta. Saznajte više o krizantema tetovaže i Cherry Blossom tetovaža dizajne.
Božur Tattoo Simbolizam
The božur cvijet zauzima posebno mjesto u kineskom i japanskom kulturama, te u svojim tradicionalnim tetovaža. U Kini, božur je simbol sreću, blagostanje, kao i bogatstvo. U japanskom kulturom, to može značiti da je istu stvar, tj. bogatstvo i bogatstvo. No, božur cvijet se povezuje sa starim japanskim kartice igra i tako, ovaj tattoo cvijet također moglo značiti muške kvalitete kao što su, smion, ili uzimanje rizika stav poput gamblers koji igraju igru ​​s duhom da sljedeći ulog može biti posljednji za njega. Božur također može simbolizirati 'lakomislen' tip odnosa Samurai ratnici koje žive svaki dan s duhom da bi mogao biti posljednji dan njegova života. Međutim, u azijske umjetnosti, božur cvijet se koristi simbol ženske ljepote i proljeća.
Osim ovih, božur može predstavljati krhke ili prolazne prirode postojanja, ambicije, odlučnost i suosjećanja, dok za brak, božur je simbol sretan brak. U Europi, božur obično je povezana s Djevicom Marijom, posve suprotno simbolizam ovaj cvijet u japanskoj kulturi. U Evropi, ovaj cvijet se također naziva kao "ruže bez trnja". Božur cvijet stvarno je dobio ime po 'peon', koja je bila student Asclepius. Asclepius je grčkog boga medicine, koja je jednom postao ljubomoran na svoju studentske peon '. Prema grčkoj mitologiji, drugi grčkog boga Zeusa spasio peon iz ljutnje svoga učitelja od njega se pretvori u cvijet božur.
Božur Tattoo Designs
One mogu stvoriti beskrajne tetovaža dizajne sa božur cvijeća, s markantnim kombinacije boja. Obično, cvijet prikazan u dubokim crvenim, iako se može doći u niz boja, od bijele, ružičaste do crvene i žute. No, općenito božura tetovaža često može naći u raznim nijansama crvene, sa zelenim listovima. Veliki crveni božur latice cvijeća, uvijen malo na rubovima može izgledati zaista fin u svakom dijelu tijela. Možete staviti tetovažu božur cvijeta na ruke, ramena, donjeg dijela leđa ili noge. Mali tetovaže božur može izgledati jednako dobro na nogama, kao dobro.
Na tradicionalnom japanskom božur tattoo dizajna, ovaj cvijet je međutim, u kombinaciji ili u paru s japanskom lav. To je vjerojatno učinjeno da bi se ravnoteža ferociousness i moć lava, s delikatna i krhke ljepote božur cvijeta. Međutim, uvijek možete eksperimentirati s različitim tetovaža dizajne i uključiti druge elemente za stvaranje vlastite jedinstvene božur tetovaža. Možete ići iz jednostavnog dizajna tetoviranje ili za zamršene cvjetnih dizajna kako bi vaš tetovaža više povjerenja. Saznajte više o:; Cvjetni Tattoo Designs žene; Lotus Flower Tetovaže, Rose Tattoo, cvijet tetovaža, poput božura tetovaža su atraktivne i moderan s naizgled beskrajne dizajna. Sama svestranost dizajna cvijet tetovaže, uključujući i božur tetovaže s pravom su ih sve vrijeme omiljeno među velikim brojem tetovaža ljubavnici.

No comments:

Post a Comment