Friday 27 January 2012

Celtic dizajni Ring

Budući da je dan prijedlog, tamo mora biti i više stotina puta (ili manje) kada misao mora imati ušao u vašem umu da angažman prsten koji ste odabrali nije dosta da joj srce preskoči tući kao što ste planirali, iako je ona sretna bio. Pa, sljedeći prsten imaš kupiti prsten za nju i sami trebali biti u mogućnosti nadoknaditi tako teške pogreške. Ako su vaše vjenčano prstenje objekt žudnje, onda vi niste daleko od svog krajnjeg cilja, jer je Celtic prstenje i bezbroj dizajna predlažemo da apsolutno vas natjerati da biste dobili vaše ruke na njih. Celtic nakit je podsjeća na bogatu i rezonantan keltske umjetnosti i kulture. Dakle, prsten Celtic dizajni su najviše s ugraviranim kripti symbolisms i religijsko značenje.
Celtic Ring Dizajn Značenja
Celtic Claddagh Ring, jedan od najpopularnijih keltskog dizajna vjenčani prsten je prsten Claddagh. Dizajn značajke dvije ruke drži na srcu između njih s krunom na vrhu srca. Ona predstavlja besmrtan ljubav, predanost, prijateljstvo i odanost te je savršen način da se krene na putovanje zove brak. Legenda kaže da je prsten je postao poznat kada je čovjek po imenu Richard Joyce handcrafted prsten za svoju dragu koja ga je čekao u svojoj domovini. Po izlasku iz Irske da zaradite novac za njihov brak, on je bio zarobljen od pirata i prodaje kao rob zlatara, ali ljubav prevladala i nakon mnogih poteškoća, ljubavnici su bili ujedinjeni i njihova ljubav ovjekovječio. Celtic prstenovi dizajna slavi ljubav i obećanje.
Celtic čvor dizajn, keltski prsten dizajn zastario na mnogo različitih vrsta koriste zlato, srebro i platina. Beskrajne čvor ili trojstvo čvor su urezani u u ring da izvedeš bezvremenske i nikada kraj ljubavi između dvoje ljudi. Beskrajne čvor, također poznat kao mistik čvor izmiče kraj ili čak početak, dakle kao keltski prsten dizajn definira beskonačnost ljubavi. S druge strane, trojstvo čvor označava tijelo, um i duh i stoga, keltski čvor trojstvo vjenčani prsten predstavlja sebe daje za svoju / svog voljenog u pravom oblika.
Celtic dizajni spiralna, Kelti su utkali spiralni vrtlog i obrasce u njihovu umjetnost i kulturu, iako spirala uzorci ukorijenjen u poganski kulture, datira Celtic ere. Spiralni dizajni su obično u kovitla double, triple ili učetverostručiti. Takav Celtic vjenčani prsten dizajn predstavlja život, smrt i ponovno rođenje u brojnim spirale i njegove različite smjera toka.
Galski Skripta Ring, galski skripta upisan prstenovi simbolizira obećanje vječne bračne zavjete odražavaju se i na bend od zlata. 'Mo Anam Cara' prsten je savršen način da se ispovijeda svoju ljubav za nekoga posebno što u galski znači "Moj srodnu dušu", i da objašnjava zašto je ovaj natpis je tako popularan među mnogim Celtic angažman prsten dizajna. Isto tako, možete rezati natpis 'Ga Gro Deo' u vjenčanju bend koji će reći "Love Forever '.
Warrior Zaštitni prsten; ratnik štit je popularan keltski simbol koji je uzet od poznatog Ardagh kalež, pronađena u polju dva krumpira poljoprivrednika u 1868. Kalež se smatra najvažnijim blago Irske i od njegova otkrića, utjecaj kaleža na irski i keltski nakit je duboka. Ovaj keltski prsten dizajn oslikava majstorstvo radovima su Kelti na metal. Danas, nevjeste i mladoženje podjednako žude da imaju takav dizajn u svoje vjenčanje bendova kako bi dovršili njihovu irski ili keltski vjenčanje iz snova.
Pročitajte više na:; keltski simboli i značenja; keltski čvor Dizajn i značenja, Celtic čvorova i što oni znače, nakon čitanja o tim prstenje, nadam se da ćete naći najbolje od svih keltskih prsten dizajne za vaš najdraži i biti oslobođen vidjeti Vašoj potrazi za pronalaženje savršeni prsten završava na sretan bilješku.

No comments:

Post a Comment