Sunday 1 January 2012

Gripe vode Sastojci

Za mnoge roditeljima novorođenčadi, Gripe voda je život saver jer pomaže u liječenju kolike dojenčadi. Ona također pomaže osigurati lijek from grčevi u trbuhu, plin i teething boli koje trpe dojenčadi. Ova prekrasna rješenje za kolik je prvi put otkriven u Engleskoj u godini 1.851. Brzo je postala popularna s majkama novorođene djece kao što je bio vrlo učinkovit u smirivanju jednog kolike beba. Uskoro je njegova uporaba proširila širom svijeta i do danas vrlo je preporučio pedijatri kao lijek za liječenje želuca nemir. Također se koriste odrasle osobe u većim doze za liječenje gastrointestinalnih poremećaja. Što je zahvat vode od? Prvi i originalni formula Gripe vode sastojaka sadržanih alkohol, kopra ulje, šećer i natrij bikarbonata. Moderna formulacija je nešto drugačija od originalne jedan i postoji mnogo pouzdanih brandova koji su dostupni na tržištu.
Sastojci u Gripe vode
Iako the kukati vode sastojci razlikuju od proizvođača do proizvođača, glavni sastojci u vodi Gripe su kako slijedi. , Kimom sjemena za pomoć probavu i pružiti olakšanje od nadutosti. , Đumbir korijen ekstrakt pružiti reljef iz probavne smetnje i mučninu. ; Komorač ublažavanju prevrnut želuca i pružiti olakšanje od grčeva. ; Angelica ublažavanju uzrujan stomak. ; Cimeta kora ekstrakta pomoći proces probave i pružiti olakšanje od osjećaja mučnine. ; Anis sjeme pomoći u procesu probave. ; Kopar ekstrakt za pružanje reljef od nadutosti i za podmirenje osjetljiv želudac i rastjerati osjećaj mučnine. ; Chamomile pomoći smiriti želudac. , Kardamom da rastjera mučnina i povraćanje te za pomoć u proces probave. ; Peppermint pomoći u rješavanju želucu i spriječiti mučninu. ; Limun balzam za olakšavanja nadutosti. , Aloe vera za ublažavanje bloating i nadutosti. ; Trn za easing grčevi u trbuhu i bol. , Dakle, ovo su neke Gripe vode sastojcima. Postoje neke sastojke koje strogo trebali izbjegavati dok kupujete kukati vode za bebu. Pročitajte naljepnicu na stražnjoj strani boce kako bi bili sigurni da je to sastojaka u vodi Gripe nisu prisutni. Ovi sastojci su: alkohol; glutena, natrijev bikarbonat; mliječni proizvodi; Limunska kiselina, soje, kvasca, Charcoal povrća Carbon, recept za Gripe vode
Ako postoji hitne ili jednostavno želite smišljati svoj vlastiti vrlo kukati vode za bebu, ako imate pravo sastojke u vaš ormar možete izraditi kod kuće. The kukati vode sastojke koje trebate ga napraviti kod kuće su kako slijedi. ; 1 žličica koromača seeds, 1 žličica kopra seeds, 6 šalica vode, Crush koromač sjemena u žbuke i tučak dok imate grubo prah. Učiniti isto s kopar sjemenkama. Kuhati vodu u posudu i dodajte kopar slomiti sjeme i komorač sjemena. Pokrijte posudu s poklopcem i neka vode svesti na polovine. Ukloni iz topline i neka smjesa ohladi. Procijedite domaće Gripe vode i pohraniti u hladnjak. Možete dodati žlica šećer u smjesu kako bi kukati vode više pikantan. Ovu smjesu može se čuvati samo 24 sata u hladnjaku i sve preostale smjesu treba odbaciti jer nije sigurno upravljati na dijete. Pročitajte više o; Gripe Voda za Babies, Štucanje kod beba, a to je sve o Gripe vode sastojke i kako ih možete napraviti kod kuće. Možete isprobati različite kombinacije bilja kao što su anis sjemenke i matičnjak u domaće Gripe vode. Provjerite jeste li naprezanje vode temeljito i ohladi prije davanja domaći kukati vode za vaše dijete. Ako simptomi grčevi u želucu traje više od tri dana, obratite pedijatar odmah.

No comments:

Post a Comment