Tuesday 24 January 2012

Kozja krv Vine

Imate li kozja krv loze u cvjetnjak? Pitate se zašto se zove Honeysuckle vinove loze? Pa, se zove orlovi nokti zbog prisutnosti jestivih nektara unutar cvijet. Možete kidati cvijet od vinove loze i sisanje slatki nektar iz nje. Botanički naziv kozja krv biljaka Lonicera i pripada Caprifoliaceae obitelji.
Honeysuckle biljke rasti u obliku grmova, kao i vina. Postoji otprilike 180 vrsta orlovi nokti grmlja i loze. Ove biljke su native do Kine, Europi i Sjevernoj Americi. Ove biljke cvjetaju obilato tijekom proljeća i ljeta. Honeysuckle loza uspijeva uz rock zid ili rešetka rešetkama. To će sigurno dodati boje zidova vaš vrt ili ograda. Možete također mogao koristiti orlovi nokti trs for hlad kao guste rast mogu blokirati suncu.
ih Sadnja je veliki krajolika dizajn ideja. Slatki miris ovog prelijepog vina zasigurno će privući puno pčela, hummingbirds i leptiri vašim vrt. Ovaj cvjetnice trs proizvodi trubu-obliku cvijeta. Cvjetovi dolaze u nekoliko boja, kao što je roza, ljubičasta, crvena, bijela ili žuta. Listovi ove loze su ovalnog oblika. To također stvara plod. U više varijanti, plod je nešto otrovno, tako da provjerite da li pitati za vina koja ne proizvodi otrovne bobice. Ako planirate rasti kozja krv trs, vrijeme je da saznati više o zanimljivih orlovi nokti trs činjenice. Pročitaj više na biljke.
Kozja krv Vine sorti
Honeysuckle vina su lako rasti. Poneka orlovi nokti vina su zimzeleni, a neki su listopadne. Jedan od uobičajenih kozja krv loze sorti je trubu kozja krv. Botanički ime truba orlovi nokti is Lonicera sempervirens. Ovaj varijetet može naći u istočnoj Sjedinjenim Državama. Cjevasti cvjetovi izgledaju nevjerojatno lijepo. These grimiznog cvijeće imaju žutu interijere. Njihov Stabljike su 10-12 metara dug. To se može koristiti za uljepšavanje trellises ili ograde. Ali nažalost ovi ne proizvesti bilo miris.
Druge sorte Goldflame su orlovi nokti, orlovi nokti Japanski and Dropmore grimiznog kozja krv loze. Zajednička orlovi nokti raznolikost proizvodi bijelu i roza cvjetovi u ljetnoj sezoni. Loza mogu rasti u visini od 25 stopa. Dropmore grimiznog raznolikost proizvodi lijepe grimizom cvijeće i vino može doseći visinu od oko 12 metara. Zlato plamen kozja krv loze stvara svijetle žuto cvijeće i može dosegnuti visinu od 15 metara.
Kako rasti Honeysuckle Vine
Ako planirate rasti kozja krv loze, pobrinite se da odaberete mjesto gdje se loza može primiti obilje sunca. Oni trebao dobiti najmanje 4 sunčanih sati dnevno. Preporučljivo je da se biljka kozja krv vinove loze u rano proljeće. Koristite gnojiva i stajnjaka obnavljanje tla. Honeysuckle loza raste dobro u kiseloj tlu. Ti bi mogao testirati tla pH kako bi se osiguralo da je u rasponu od 5,5-7. Plant vina čuvanje udaljenosti od najmanje tri noge između njih. To je učinjeno osigurati da vina imati dovoljno prostora širiti. To dopustiti te vina da se penju, mjesto rešetkama neposredno iza loze.
Koliko zalijevanje tiče, pobrinite da je tlo vlažan tijekom vegetacije. Ne dopustite tlo postati suha. Kada novi rast pojavljuje, biljka treba mulched debelim slojem lišća. Zagrtanje biljaka je dužan očuvati vlage tijekom ljetne sezone. Tijekom zime, malčiranja s lišćem štiti korijenje postrojenja. Drugi aspekt koja ne treba zanemariti je orlovi nokti trs rezidbe.
Since kozja krv biljke su hardy u prirodi, možete ih orezati olako tijekom cvatnje sezone. Morate se ograničiti na svjetlo obrezivanje u prve dvije godine njegovog rasta. Nakon toga, možete nastaviti s teškim rezidba, ali to mora biti učinjeno tek kad se biljka je u mirovanju fazi. Razmrsiti vinove loze i dobili osloboditi od mrtvog drva i starih rast. Budući da vina prate agresivnog rasta, te može nasrnuti na ostale biljke i spriječiti njihov rast. Dakle, ih orezati zaštititi druge biljke. Drugi važan aspekt je zaštita ovog loze od bolesti. Uz pčele, njegov slatki nektar privlači insekata kao što su vaši i moljaca koji mogu izazvati velike štete. Raspršivanje insekticida ako vidite znakove bolesti kao pepelnica. Slijedite ove orlovi nokti savjete skrb trs zadržati ovu vinove loze u dobrom stanju.
Nadamo se da ćete naći informacije o kozja krv loze korisno. Ako želite dodati boju vašem vrtu i ispunite ambijent sa slatkim mirisom, raste vinova loza kozja krv će svakako biti velik ideja. Siguran sam da ćete uživati ​​gledajući pčele i hummingbirds lebdeći nad slatke mirisne dimnjak u obliku cvijeća.

No comments:

Post a Comment