Sunday 15 January 2012

Podrezivanje obrve

Obrezivanje obrve, pogotovo za osobe koje imaju pozamašan obrve, jednako je važna kao i oblikovanje obrva. Dobi kao i muškarci, njihova obrve mogu postati jako dugo, dajući im unkempt izgled. Dakle, podrezivanje obrva vrlo je važno za njih da se dobro okrenuo se i njegovan izgled. Još jedna korist od dobro trimmed obrva kod muškaraca je da daje svoje lice nježnim, mladenački izgled. U žena koje previše, osim tweezing ili depilacije, podrezivanje obrva je potrebno, kako bi dobili savršen dobro definirane obrve. Ispod je korak mudar postupak trim eyebrows u kući.
Podrezivanje obrva za žene i muškarce
Za obrezivanje obrve, trebate samo dvije stvari, tj. stan podrezivanje škare, kao i fino zubima češalj. Nemojte nikada koristiti zakrivljena trimer, pogotovo ako ste prvi sat na podrezivanje obrva, kao što može biti prilično teško koristiti. Počnimo s postupkom.
Korak 1; Prva stvar koju biste trebali učiniti dok podrezivanje obrva škarama, je da se fino zubima češalj i četka za kosu svoje obrve u smjeru prema gore. Kosa da vidite iznad vaše prirodne obrve oblika, su one koje trebaju biti obrubljen.
Korak 2, uzmi par malih škare, po mogućnosti jedrenjaka, i izrezati tih neželjenih, dodatni kose. U većini slučajeva, to je sve što je potrebno za podrezivanje obrva. Međutim, ako imate neki stvarno debela i guste obrve, zatim prijeđite na sljedeći korak.
Korak 3; Uzmite češalj i ovaj put to držati u položaju kao da ćete se četka za kosu prema dolje. Dalje, četka kosu prema dolje postavljanjem češalj stvarno blizu koži. To će pomoći u podrezivanje obrva s jedrenjaka koji su stvarno kratke dužine. Ako želite obrve da se nešto više u dužinu, zadržati malo češlja daleko od kože. Sada se jedrenjaka i izrezati extra kose.
4. korak: "Za većinu žena, to je više nego dovoljno da biste dobili osloboditi od suvišnih dlaka na obrvama. Međutim, muškarci još uvijek mogu morati učiniti nešto više napora. Polazeći od unutarnjeg kraja obrva, uzeti mali dio obrva dlaka u češalj i ukloniti one koje se nalaze iznad češlja. Pročitajte više na obrva oblika za muškarce.
Korak 5; ćete morati nastaviti rezanje kose u male dijelove dok ne dođete do vanjskog kraja obrva. Nakon što su učinili, pogledajte na obrve. Obrve bi trebao dati čak i izgled. Ako mislite da je određeni dio njih je još više dlakave ili pozamašan, ukloniti dlake od tamo koristeći istu metodu.
Korak 6; Na kraju, pogledajte ako postoje bilo kakve lutalica hair lijevo iznad ili ispod obrva. Ako da, dobili osloboditi od njih koriste jedrenjaka. Sada, premjestiti na druge obrva i ponovite korake 1 do 6 spominje ovdje.
Opširnije na:; obrva Oblikovanje Tips, kako Trzaj obrve, kako Wax obrve, Iako, mnogi ljudi koriste prstima umjesto češalj while podrezivanje obrve, ali ja osobno to ne preporučujemo i korištenje češalj sprečava over rezanjem obrve kose. Dakle, čak i ako su podrezivanje obrva po prvi put, tu neće biti nikakvih ćelav zakrpe u obrve sigurno!

No comments:

Post a Comment