Thursday 19 January 2012

Feng Shui boja Chart

Feng Shui je drevni kineski običaj da bavi estetike u osoba kući. Čineći korištenje alat kao što je boja Feng Shui grafikona, može poboljšati protok pozitivne energije u roku od jednog doma i poboljšati način života. Ukratko, Feng Shui je uvjerenje da vjeruje u manipulira bojama i pozicioniranje raznih objekata u kući, kako bi preusmjeravanje koliko jaka pozitivne energije tamo moguće.
Izraz s obzirom na ovo energije Qi, i Feng Shui ima za cilj dovesti što više pozitivnih Qi kao što se može. Boja Feng Shui karta izlaže detaljan opis raznim bojama koji se mogu koristiti u Feng Shui, i što oni znače. By razumijevanje boje feng shui sheme, može se preurediti nečije kuće i biti sigurni da je puno pozitivne energije Qi ili će biti prisutna.
Feng Shui boja značenja; Prema vjerovanja Feng Shui sustava, svaki pojedinac ima svoj osobni element se temelji na drevnom kineskom kalendaru. Postoji pet takvih elemenata, naime zemlje, vatre, vode, drva i metala. Prema Feng Shui boja grafikon, svaki od ovih elemenata zastupljeni su određene boje. By slikarstva zidove i projektiranje druge predmete u kući na temelju tih boja, može poboljšati atribute vlastitog element i privući pozitivne atribute druge elemente.
Zemlja element: Ovaj element bavi stabilnosti i sustenance vašeg odnosa i članovi Vaše obitelji. On odiše osjećaj uhranjenosti prema tim ljudima u svoj život i pomaže u održavanju uvjet dobrog zdravlja i bogatstva za njih. Svijetlo žuta i bež su boje za element Zemlje.
Voda element: Ovaj element donosi osjećaj spokoja i liječenja u vaš dom. Feng Shui boja značenja za vode element donosi čistoću, svježinu i prirodni mirno u nečiju kući, i boje vode element su plave i crne.
Fire element: vatra element boje su najvitalnijih u boji Feng Shui grafikona i goriva osjećaje strasti i intenziteta. Ove boje se također pomoći u zdrav razvoj u vlastitoj karijeri i omogućuje čovjeku da postigne slavu i priznanja. Boje od požara element su crvena, tamno žuta, narančasta, ljubičasta i roza. Pročitajte o uredu Feng Shui za.
Drvo element: Boje drveta elementa na boju Feng Shui grafikon donijeti financijske stabilnosti i zdrav vitalnost pojedinca. Ove boje izazvati osjećaj obilja i mirno u osobi ¡ť s uma, a to uključuje i element boja smeđe i zelene.
Metal element: Korištenje boja ovog elementa dovesti oštrinu i preciznost u vlastitom umu, i omogućiti da se postigne jasnoću razmišljanja i sposobnost da se usredotočite na jedan jednini cilj. Korištenje boja siva i bijela donijeti preglednosti na svoje misli. Također pročitajte o Feng Shui-spavaća soba boje.
Feng Shui boje obnova; Boja Feng Shui grafikon također poznat kao Bagua kartu, i to doslovno znači "osam područja '. The Bagua kartu je način povezivanja boja i elemenata je govorio o tome u Feng Shui i pokazuje izravnu korelaciju između više strana. Središnja jezgra je poznat kao Tai Chi, a preostali dio na grafikonu su podijeljeni u 8 jednakih dijelova. Svaki dio povezuje različite aspekt pozitivne energije života do određene boje. Prema toj boji Feng Shui karta, ovdje je ono što je različitih boja predstavlja.
Crveno: Ovo je boja strast i agresivnost, i previše ga treba izbjegavati, jer može dovesti do ljutnje i frustracije.
Pink: Ovo je koristi za promicanje ljubavi i prisnosti, te je također poznat kao boja koja je koristi za poboljšanje ili kun odnos energiju. Pročitajte više o Feng Shui iz ljubavi.
Orange: narančasta je boja koja promiče razgovore i smislene interakcije i komunikacije među ljudima.
Zelena: To je boja koja goriva dobro zdravlje i rast svih ljudi u kući. Koristeći osigurava da postoji nekoliko zdravstvene probleme u jednom ¡ť s home.
Žuta: To je prisutan u jezgri u boji Feng Shui grafikon, ili Tai Chi. To znači čast i prestiž, te je stoga odlična za promicanje duhovne svijesti kao dobro.
Plava: Zastupanje prostranstvima neba i oceana, plava je odličan sredstvo za omogućavanje koncentracija. Koristite ga u studiju sobe za najbolji učinak.
Crna: Crna je snažna boja koja goriva zaštitu i snagu. Previše to može biti loša stvar, tako da mora biti korišteni štedljivo.
Bijela Bijela je simbol kreativnosti i spokoj. Koristite ga kako bi se poboljšala kreativni osjećaje u sobu, i dodati smirujući učinak kao dobro.
Purple: Ovo je opet boja koji bi trebao biti korišten u umjerenosti, a promiče i goriva bogatstvo i obilje. Pročitajte više o Feng Shui-a za bogatstvom.
Također pogledajte sljedeće:; Feng Shui dnevni boravak, Feng Shui za Spavaća soba, Feng Shui za vaš dom, Ovo su mnoge boje u boju Feng Shui grafikon i svaki od njih dodaje drugačiji osjećaj u sobi. Studija njihova značenja pravilno ih primijeniti u većini odgovarajuće prostorije za najbolje rezultate. Previše jakog boje mogu biti štetni ipak, pa izaberite mudro.

No comments:

Post a Comment