Saturday 21 January 2012

Formalna odjeća za muškarce

Muškarci obično se palubi s formalnim attires vjenčanja, svadbene, poslovne sastanke, intervjue posao, pogrebima, utrke, druženje, itd. Formalni attires su kodeksi oblačenja muškaraca u uredima. Ponekad ćete dobiti zbunjen kad je riječ o odabiru pravo vrstu formalne odjeće za različite prigode. Ponekad niste u mogućnosti napraviti izbor između dobra košulja ili formalne lupanje srca. Odabir boje vaših tie postaje još teže. I u stanju zbunjenosti, možete završiti pohađaju prigodom s neurednim kombinaciju haljine i cipele. Često možete biti nesvjestan toga, ali uvijek postoje privlačan oči i oštar jezika gdje god idete, tko ne napuste bilo koju priliku baciti komentar kao oštar i bridak kao udar od kljova, na ruhu. Jedina ishod neugodnosti. Ukoliko ste suočeni ovakvoj situaciji, a zatim svoje krajnje vrijeme da promijeni svoj dressing smislu. Prođite kroz ovaj članak da bi dobili bolju koncepciju o formalnom odjeće za muškarce. Pročitajte više o formalnom modne krojeve za odjeću.
Men's Formalna odjeća
Možda se ponekad pitate što je formalni odjeće za muškarce?, Je li sve o tucking majicu čvrsto unutar nogavica, nositi polirane dignuti i iseliti?, Kako dosadan je! Ako je to vaš koncept o formalnim ruho, morate reformirati svoje misli odmah. Formalna odjeća za muškarce ima visok kvocijent stil i jedinstvenu eleganciju. Sljedeći sadržaj će svakako poboljšati svoj toaletni smisla.
Košulje, osjećam White je najsigurnija boja za muškarce formalnog ruhu. U posao intervjua ili pogrebe, bijelu košulju nadopunjuje prigodu. Svjetlo nijanse kao što su off bijele, ružičasto ljubičast, svijetlo plava, maslinasto zelena i blijedo žuta također vam daje više opušteni izgled. U strankama ili društvenim okupljanjima, čak možete pokušati tamne nijanse kao što su kava smeđa, crna, tamno plavi, tamno siva puni rukavima košulje. Tuxedo haljinu majice s krila i odbačenost ovratnici izgled zapanjujući. Klasična smoking košulje s faldicama ispred također izgleda odlično. Nemojte ići na bilo koju prozirnog materijala za formalnu ruho.
Hlače, a boja hlača treba nadopuniti Vaše košulja. Ako nosio svijetle boje košulja, vaš lupanje srca treba tamniju nijansu. Tamne boje hlače ide dobro s tamnim tonovima košulje kao dobro. Na primjer, duboko kava smeđa košulja izgleda dobro na crnom hlača. To je vrlo važno da se dobro uklapaju, a odabiru vašeg formalnog lupanje srca. Hlače s faldicama ispred je klasičan tip, a hlače rezati ili boot cut je najčešći tip.
Tie, Boja kravate je jedan od najvažnijih broj u formalnoj odjeće za muškarce. Izabrati pravo boja dodaje tie elegancije u kostimu. Kravate ne bi trebao biti previše i svijetle jeftin. Crna kravata ruho savršeno odgovara s bijelim smoking ili bijelu košulju i formalno obrnuto. Tamne boje tuxes kao plava, smeđa i siva također dobro slažu sa svijetlim bojama formalne košulje. Nosite boje svjetla tie dok je pohađao svaki formalni prigodu u jutarnjim satima. Tamne boje tuxes obično izgleda dobro u večeri. Izbjegavajte laž jeftin boje žuta, narančasta, fluorescentni, itd. Satin veze sa klasičnim dizajnom su dobar izbor za stranke. Svečane prilike u polu poput stranaka, možete isključiti kravata i samo nositi jaknu i hlače s formalne košulje.
Jakne; Jakne nisu uvijek mora sa formalnim ruho. Međutim, stilski kaputi i jakne na vjenčanje prilikama i stranke mogu stvoriti efekt sjaja. Bijeli smoking s crnim sako i crna kravata krajnji formalni odjeće za muškarce. Svjetlo u boji jakne izgledaju uredno u jutarnjim satima. Možete odabrati iz širokog raspona materijala dostupne u trgovinama tkanina. Jakne moraju imati moderan cut s gumbima uredan. Ne podići upadljiv boje za jakne poput crvene, narančaste, itd. Možete nadopuniti jaknu s bojom košulje.
Cipele Ti formalne odjeće je nepotpun bez dobar par cipela. Nosite expensive stilski cipele, ljudi uvijek primijetiti. Cipele odražavaju stanje. Jet crne formalni začinjena cipela ide dobro sa svim vrstama formalne odjeće. Nikad se odlučiti za šarene cipele. Možete isprobati tamno smeđe laced cipela s svijetle boje majice i hlače.
Pojas, posljednja stvar je vaš pojas. Odaberite mat završio jet crne boje kože pojas. Idi za stilski srebro kopče i ne zlatno. Širok smeđi pojas također izgleda sa stilom. Još jednom reći NE drečeći boje pojaseva.
Formalni poslovne odjeće za muškarce
Budite oprezni pri odabiru formalno poslovnih odjeće muškaraca, jer će prisustvovati poslovnih znači da ste među important glave i vaše formalno odjeće can odražavati persona. Tradicionalni poslovno odijelo sa ili bez podudaranje prsluk je idealan. Pin classy Tux s Vašem poslovanju odijelo. Vaše odijelo mora biti dobro prilagođen uz visoku kvalitetu materijala. Vuna, svila, čisti pamuka s crnim, tamnosive ili tamnomodar nijanse izgleda najbolje u muškaraca. Vašoj majici treba biti bijeli ili svjetlosti sjenila s gumb dolje. Dodaj elegancija s dobar izrezati pljuska linkove. Kravata trebala biti konzervativan i čvrste svile boje. Lakirana koža glatka koža ili cipele s vezicama odgovara najbolje. Listić na koži cipele su također dobre. Korak naprijed s ovim formalnim poslovne odjeće.
Pročitajte više na:; Formalno Wedding ruho; Formalna Etiquette Poslovnika; S tim kombinacija, siguran sam da ste dobio sajam ideju o savršen formalni ruhu za muškarce. Možete stvoriti varijacije formalnog oblačenja ovisno o prigodi tipa. Uvijek imaju dobro oko za boje koja se vodi na prigodu. Iznad svega, svoje elegantne formalne odjeće će vam odgovarati, samo kada ste korak s povjerenjem i razgovarati s inteligencijom. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment