Wednesday 11 January 2012

Visoki struk traperice

Niski struk traperice vrlo su popularne među muškarcima i ženama. No, svi znamo mode je swinging njihala i modni dizajneri kao ljuljačka iz jednog stila u drugi. Mršavi visoki struk traperice za muškarce i žene su opet u modi protiv pobune super niske traperice. Mnoge slavne osobe poput Jessica Simpson, Jennifer Lopez nedavno sportske te nove-u-trendu visok struk traperice. Dakle, ako također želite dobiti primjećen nosi these jeans, držati čitanje znati više o visokim struk traperice. Saznajte više na modne odjeće i dizajner odjeće.
Traperice visokog struka; Originally visok struk traperice su uvedeni za rad, ali s toliko varijacija u njihovoj dizajne i stilove, ove traperice sada su postali modni iskaz. U stvari, klasičnom visokim strukom traperice su još vruća omiljena među mnoge ljude. U zadnje vrijeme najviše preferira stil traperica među muškaraca i žena su niskog struka traperice i vrlo rijetko netko koristi za kupiti visok struk traperice. Međutim, visoki struk traperice je najnoviji modni trend danas, posebice onih s nogama otvorenim i mršav stane. These traperice vas imaju bolje držanje i obično su više ravnanje za svoj želudac. Dakle, visoki struk traperice pomoći da se što je vitka figura, pod uvjetom da se ne nosi kolač vrh, i radije otići na dugo top koji bi mogao pokriti bilo kakvih problema s pretjeranim značajkama i još uvijek vam omogućiti da imaju bolje držanje. Dakle, u nastavku su neke bodove koje treba uzeti u obzir prije nosio traperice visokog struka. Pročitajte više o najbolje traperice za curvy žene.
Kako Nosite High struka Jeans?, Sada ako su uz pretpostavku da ću objasniti kako nositi jedan high struka jean, onda ste sigurno u krivu, jer sam valjda smo svi znate kako ih nositi. Ali ovdje ću vam dati nekoliko savjeta o tome nosi visok struk traperica. ; Izbjegavajte kupnje ili nosi traperice koje su extra tkanina u džep području. Od glavna svrha nošenja visoke struka traperice je učiniti tvoj trbuščić izgledati laskati, dodatni tkanina može stvoriti efekt veliki trbuh. Zapravo, odaberite traperice koje imaju džepove mjesto niže bez premali ili preveliki. ; Osigurajte da su traperice nosite lagodan i dobro se uklapaju, odnosno ne bi trebao biti laskavu dok istezanje ili sag u struku, prepone ili stražnjica područje. ; Izbjegavajte visoku struk traperice imaju whiskering i blijedi na bedrima i stražnjice regijama kao što izgledaju strašno strašno, pogotovo od iza. Feding naglašava onih regije i whiskering stvara horizontalne linije preko bedra which is neprijatan i izgleda izuzetno loše. Saznajte više na traperice za velike bedra. ; Od srednje struka traperice napraviti svoj noge izgledaju duže i tijelo vitko, ako nosio jedan jean širok-nogu stilu, upariti traperice s wedges ili visokim petama kao oni učinit će vam izgledati još jači i razrjeđivač. ; Pokušajte nositi opremljen vrha i ne zaboravite ugurati u svoj košulja drugo što će izgledati kao diva kolač. Također dok tucking košulja u, ne povući bluzu ili majicu out / u previše jer će ili dodati volumen na svoj prsima regiji ili napraviti vas izgled začepljen. Saznajte više o tome kako nositi skinny jeans. , Osim tih, za dodavanje više stila na svoj izgled, dok visoke struka nosi traperice možete koristiti pribor kao što su nakit ili marame. Ako nemate stan trbuščić, ali još uvijek želju da nose te traperice, možete accessorize s mršav pojas skrenuti pozornost na svoj visoko-struka stil nego na svoj trbuščić. Pa, to je sva o visokim struk traperice. Nosite ih s različitim pribor i stvoriti vlastiti stil izjavu.

No comments:

Post a Comment