Monday 30 January 2012

Kako to Utočište Sat djed

Djed sat i podjednako klasične stavke su velik dodatak to bilo doma ili ureda. To daje posebnu milost i raskoš u sobi. Obično poznat kao visok slučaj sata ili sat longcase, podrijetlo tog jedinstvenog sat vremena datira iz 1670, William Klement, Engleski clockmaker. Ipak, sat ime djed je dobio mnogo kasnije u 19. stoljeću. Prema visini od satova, različiti nazivi koriste se za njih odrede. Na primjer, unuka sat je manje od 5 metra, a visok sat više od 5 stopa se zove baka sat. Najviši od njih je djed sat, mjerenje više od 6 metara u visinu.
Jedinstvena karakteristika djed sat je visak koji je priložen u nastavku sat lice, ali unutar tijela tornja. Nepotrebno je reći, njihalo je prilično teška, zbog čega sat tijelo je napravio dovoljno dugo podržava njegovu težinu. Okvir od sat se sastoji od drvenih materijala, s urezanim ukrasima i oznake. Većina djed sat modeli su konfigurirani sa zvučni sustav za označavanje vremena nakon svakih sat vremena ili frakcija sati (recimo pola sata). Kao i kod bilo sat, kvarovi ne razvijaju s ovim modelom sat. U takvim slučajevima, indulging u djed sat popraviti na svoju ruku, će uštedjeti i vrijeme i novac.
Kako to Utočište Sat djed?
Prije nego što pokušate vaše ruke na popravak djed sat, proći kroz upute za upotrebu pod uvjetom da ste. Na temelju radni mehanizam, postoje dvije vrste, viz. 30 sat pokreta i osam dana kretanje. Bivši jedinica je jeftinije i zahtijeva svakodnevno navijanje kako bi se ispravno, a potonji osam dana kretanje tip je skuplji i treba navijanje jednom u tjednu. Ako imate starinski model (više od 50 godina), to može biti teško popraviti na svoju vlastitu. Evo nekih do-it-yourself (DIY) savjeta za djed sat popraviti:
Problem # 1: Promjene vremena, tako, s vremena na vrijeme vaš djed sat pokazuje ispravno vrijeme, a ponekad ne. Ako takav je slučaj, podesite ga mjestu. Blagi nagib u ravnoteži može izazvati fluktuacije u vremenu od djeda sat. Pokušajte nekoliko pozicija razini i provjerite da li su njihala njihanje na odgovarajući način ili ne.
Problem # 2: netočno vrijeme, a najčešći prigovor s djed sat je pokazatelj krivo vrijeme. Razlog je vjerojatno zbog odstupanje od težine. Provjerite oznake (lijevo ili desno) u težine i mijenjati u skladu s navedenim strani. Jednom instaliran u ispravan položaj, svoj sat djed će pokazati pravo tempiranje.
Problem # 3: Spore ili brze vremenu; To nije neobično za jedinicu djed sat pokrenuti vrlo sporo ili vrlo brzo. U većini slučajeva, temeljni uzrok za ovaj problem je Bob je njihalo. Izlagati njihala i ručno ljuljačka Bob gore i dolje. Ako je preuzak, ona popustiti nešto (ne previše), uz pomoć odvijača.
Problem # 4: Viseće Nije Swinging; Za djed sat kvar u kojima se klatno nije ljuljanje, kauzalni faktor je blokiranje ruke od sata. Otvorite staklo lice i ispitati ruke u sat lice, možete uzeti u obzir da ih razdvajaju jedan od drugog. Zatim, prilagoditi poravnanje težine za bez problema raditi na vašem djed sat.
Pokušajte ove savjete za popravak djed sat i nadamo se, ne morate posjetiti profesionalni sat popravak centar. Za bilo koji zamjena, možete kupiti djed dijelova za popravak sat od dobavljača tvrtki. Razumijevanje modela pažljivo, zajedno s dijelovima djed sat i komponente. Na taj način, možete otvoriti sat s povjerenjem. Posljednje, ali ne i posljednji, ulje aplikacija i redovno održavanje se treba pridržavati kako bi se osigurala trajnost ovaj klasičan sat. U slučaju, da se suočava s problemima u rješavanju problema kvarovi, bolje je zaposliti urar.

No comments:

Post a Comment