Friday 27 January 2012

Microdermal Piercing

Microdermal piercing tip polutrajan pirsing. To je također poznat kao dermalni sidrenje ili microdermal implantata. Microdermal piercinga se vrši u kratkom intervalu vremena u usporedbi s drugima. Je pogodan i jednostavan za upravljanje. Da biste dodali tim, to izgleda estetski ugodan. Zbog svih ovih razloga, on ubrzano postaje bijes. Let's okupiti neka osnovna znanja o microdermal piercing. Pročitajte više na različite vrste body piercing.
Microdermal Piercing Postupak
Microdermal piercing Postupak započinje sa izborom nakita kojeg želite da se pridržavaju vašu kožu. Vi ćete naći mnogo dragulja i perli na tržištu se mogu izabrati. Oni se pričvrste na sidro. Dakle, možete ih zamijeniti nekim drugim kad god želite. Većina microdermal piercing nakit nalikuje sidro s rupama u njemu. Vaša koža se pridržava kroz te rupe tako da microdermal je fiksna čvrsto. Postoje neki nakit koji nemaju rupe. Sada-a-dana, kao microdermal piercing nakit preferira kao što su oni jednostavno ukloniti.
Vaša koža tj. dio gdje želite imati microdermal piercing će se sterilizirati kirurški pročišćavati. Točna lokacija piercinga će biti označen sa kirurški tinte i čačkalicom. Označene koža će biti uklonjena uz pomoć jednog kožni bušiti. A dermalni bušiti je neka vrsta kirurškog instrumenta. To je drugačiji od kirurške igle jer ne odvaja kožu, ali uklanja tkivo. Sada, profesionalni će koristiti kliješta za umetanje microdermal sidro u kožu. On će najvjerojatnije držati sidro u vertikalnom položaju, tako da se slajdova dolje u koži. On će gurati sidro dalje prema dolje u smjeru zakrivljena. Sidro treba biti paralelno na površinu u suprotnom će izgledati naginje ili iskrivljen. Uz to, microdermal piercing postupak ne dovrši. Pročitajte više o microdermal implantata.
Microdermal Piercing Aftercare
Ljudsko tijelo ima prirodnu sposobnost da liječe rane.Stoga, ostavljajući piercing rana nesmetano will zapravo omogućiti da se liječiti ispravno. Ipak, vodeći brigu o probodeni site će pomoći u oporavak. Microdermal piercing uzrokuje krvarenje. Čim se krvarenje ne zaustavi, trebali pokriti proboli područje s povez. To će zaštititi od klice i vode, i na taj način, održavati higijenu. Zavoj će također održati probodeni sidro u svoje mjesto. Ne mijenjajte zavoj ili pokušati očistiti kožu ispod nje. Ostavite ga bez ikakvih smetnji dok ne pronađete svoje rubove curling up. Kada je zavoj dobiva ukloniti, morate održavati higijenu u proboli kožu. Očistite ga sa mlakom otopinom soli. Pobrinite se da ne više od čiste na kožu. Učinite to samo jedanput na dan. To će izliječiti u 1-3 mjeseca. Odbacivanje stopa microdermal piercing procjenjuje se na 2%.
Microdermal Piercing Uklanjanje
Vi svibanj ištanje to maknuti microdermal piercing kad se osjećate dosadno s njom ili sidro je sama počela odbiti. Što god se razlog, uklanjanje microdermal piercing je uvijek malo teže. U slučaju da se nakit je usidren u koži čvrsto, morate ići na profesionalni. Ako nije i ako se osjećate vi svibanj biti u mogućnosti da ga uzmu, slijedite ove korake. Očistite kožu s kirurški pročišćavati. Break kožu oko sidro se zaokretanjem dragulj ili perla. Kada je koža je slomljena, povucite nakit van. Alternativno, koristite skalpel kako bi malo cut da vidi temeljne nakit i skinite ga. Nepotrebno je reći, cijeli postupak je bolan i boli puno.
Pročitajte više na:; Rizici body piercing, učinci body piercing, piercing Microdermal cijene se razlikuje od mjesta do mjesta. On svibanj trošak vam oko 75 dolara. Microdermal piercing se može obaviti doslovce na bilo kojem dijelu tijela. Postupak je malo komplicirano, dakle trebali biste posjetiti profesionalni da biste dobili Internet ispunjavanja. Slijedite sve upute za njegovu briga imati udobnu i sigurnu ozdravljenja.

No comments:

Post a Comment