Saturday 28 January 2012

Satelitska antena instalacija

Novije vrijeme, ogromna cijene kabelska TV je primoran korisnicima pomak na satelitskim TV, a čini se da mnogo više održiv opciju koliko i financijske dio je u pitanju. Satelitski TV vam daje istim kanalima, ali uz bolju kvalitetu slike po nižoj cijeni. Mnogi ljudi vjeruju da je instalacija satelitske antene je jedan od najviše zamoran posao kada je riječ o satelitskom televizijom. Međutim, to nije stvarno slučaj. Ako slijedite ispravan postupak ugradnje satelitske antene treba, to možete učiniti u tren oka.
Kako instalirati antene satelita?
Satelitska antene važan sastavni dio mreže jelo Satelitska TV, kao što je prima signal sa satelita u Zemljinoj orbiti. Uzimajući to u obzir, vrlo je važno instalirati antene ispravno. S obzirom ispod je proces satelitskih antena korak po korak instalacije.
Idealno mjesto ugradnje: Gdje popraviti satelitsku antenu, a prije svega stvar za učiniti kad instaliranja satelitske antene je da pronađete pravo mjesto. Satelit se nalazi duž ekvatora, što znači vaše antene treba suočiti south ako živite u sjevernoj hemisferi, i lice sjeverno ako žive u južnoj hemisferi. Nagib antene će ovisiti o području živite u. Obično, satelit nalazi se negdje između 30 i 60 stupnjeva. Za sjeverno država u SAD-u nadmorska visina će biti 30 stupnjeva, dok je isti za južne države bi biti 60 stupnjeva. Drveće i umjetnih konstrukcija može ometati signali, i stoga ćete morati instalirati antene na takvom mjestu gdje ne bi bilo takvih prepreka.
Ukazujući Koordinate: Pronalaženje pravom smjeru, još jedan važan aspekt satelitska antena instalacija je pronalaženje pokazuje koordinate za jelo. To se može učiniti tako da spojite prijamnik na TV, te provjere izbornika. Koordinate će se odraziti na vašem zaslonu u obliku neke brojeve. Ovi brojevi prikazuju u osnovi potrebna visina (gore-dolje nagib) i azimut (lijevo-desno postavka). Zabilježite od tih brojeva, i nastaviti s instalacijom antene dio. Sljedeći korak je otići do mjesta ugradbe koje ste odabrali, i naći koordinate pomoću kompasa. Provjerite jeste li ispravno drži kompas, a naći smjer odgovara azimuta broj. Ovo će biti smjer u kojem vaše antene treba idealno se suočavaju. Pročitajte više na jelo antene.
Montaža jarbola; ćete popraviti antene preko metal montirati dostupan sa sustavom. Možete montirati jarbol na masivnog drveta, cigle / betona zida, stup ili na krovu. Montaža jarbol na krovu, ipak, treba biti zadnja opcija. Opreme vam je potrebna kako bi osigurali jarbol će ovisiti o tome gdje se odlučite da ga montirati. Na primjer, možete koristiti zaostajanja vijaka popraviti jarbol čvrsto drvo, ali kad popravljajući ga jarbola na beton zid od vas će zahtijevati proširenje dvostruko sidrima i vijke. Također ćete morati razini jarbol od strane na stranu, ako ste ga ugradnju na okomite površine, a naprijed prema nazad, ako ste ga montažu na vodoravnu površinu. Trebate kako bi bili sigurni da vaše gori krupan, kao što je da nose težinu jelo, koje će utvrditi preko njega.
Pričvršćivanje dish, mjesto montažu antene LNB-ruka na vrhu jarbola, i početi spajanje kabela. Značajka koaksijalnih kabela mora biti preusmjeren kroz jarbol, a spojen na LNB. Da bi to učinili, morat ćete biti sigurni da imate 2 noge dodatni kabel nakon što vuče kroz jarbol. Proći ovu kabel kroz ruke LNB podršku, i to odvesti na LNB. Staviti neke silikonske masti na LNB-a i spojite koaksijalni kabel na njega. Preporuča se zemlju sustava, kao uzemljenje će se osigurati da sustav je siguran od munje oštećenja. Sada ste učinili sa satelitskom antenom instalacije, a sljedeća stvar za učiniti je da se priključite kabel primaocu lociranje 'Satelit U' utičnicu na stražnjoj strani prijemnika. Posljednji korak je da se fino podešavanje signala. Pravilo od oka je više signala, manje su šanse za nailazi problema tijekom lošeg vremena. Iako najveći signal da možete postići je 100, to je malo vjerojatno da ćete dobiti isti. Signal u rasponu 60-90 je idealna za bolju kvalitetu slike. Pročitajte više o Vodič za Satelitska TV instalacije.
Vi svibanj također željeli proći kroz:; Kako li Satelitska TV rada; Kako li satelitska antena rada, Satelitska TV Kabelska TV vs; Nakon jednostavnih koraka dati u ovom instalaciju satelitske antene vodič će vam pomoći u izvršavanju ovog zadatka s lakoćom, a osnovni poznavanje rada sa elektroničkih uređaja će doći ruci kada će zahtijevati da se pridruže kabela na LNB. Jednu stvar treba imati na umu, međutim, da je ne bi trebalo biti oko toying s tim elektroničkih uređaja, ako niste sigurni što radite. Na takav scenarij, to je bolje posegnuti za stručnu pomoć, umjesto da pokušavate stvari na svoju vlastitu.

No comments:

Post a Comment