Friday 27 January 2012

Miris plijesni u Stroj za pranje rublja

Plijesni i mirisa u stroj za pranje rublja je dovelo do miris iz oprali odjeću je čest problem. Takav problem plijesni miris obično događa zbog vlage graditi-gore u kadi. Osim ako ste vlasnik napredne samouprave stroj za čišćenje, što trebate učiniti zadatak za čišćenje sebe. Neznanje u događaj ovaj zadatak može pogoršati miris. Ako se pitate kako da biste dobili osloboditi od miris plijesni u stroj za pranje rublja, zatim tu su rješenja. Slijedite ideje dani su u sljedećim paragrafima i eliminirati taj miris.
Uklanjanje plijesni miris u Stroj za pranje rublja
Bijeli ocat, prvi odgovor na pitanje kako bi se uklonili plijesan miris octa. Da, to je najbolji sastojak za riješiti ovaj problem stroj za pranje rublja. Napunite stroj s vodom i dodajte ½ - 1 šalice bijelog octa na to. Sada je trčanje za cjelovit ciklus pranja bez odjeće. Neka odvod vode off i ponovno pokrenuti ciklus sa samo običnom vodom.
Sok od limuna, limun sok je još jedan najbolji način dobivanja osloboditi od taj miris plijesni u stroj za pranje rublja. Vi samo će vam 2 puna šalice soka od limuna. Kao što je spomenuto gore, pokrenuti ciklus pranja nakon punjenja kade s toplom vodom i sok od limuna. Isušiti i pokrenuti još jedan ciklus s toplom vodom. Saznajte kako očistiti kalup i plijesni.
Soda za pečenje, pečenje soda odmah će vam dati čisto i bez mirisa za pranje rublja. Prvo napraviti gustu smjesu od pečenje soda vodom. Sada uzmite staru četkicu za zube i primijeniti na ovaj kalup buildup i teško doći do ugla kade. Sada trljati tih područja s četkom, očistite ga temeljito. Zatim, uzeti 2 šalice sode bikarbone i dodati ga u kadu punu tople vode. Neka se upiti kroz 30 minuta. Sada pokrenite pranje. Nakon što je rješenje odvodne off, pokrenuti ciklus tople vode. Plijesan miris u stroj za pranje rublja će nestati i kada je siguran da izgleda kao novi nakon težak ovaj lijek.
Bleach, uporabu sredstava za izbjeljivanje je poznato da vam dati najbolje rezultate u čišćenju stroj za pranje rublja i čineći ga bez neugodnih mirisa. Napunite kadu s toplom vodom i dodajte 1 do 2 šalice bjelila. Ostavite ga za 20 minuta i zatim ga pokrenuti za jedan ciklus pranja. Nakon što voda odvodne off ponovno pokrenuti ciklus jednostavno punjenje kade s vodom. Evo kako se čisti stroj za pranje rublja na najbolji način.
Pročitajte više o otklanjanju poteškoća u stroj za pranje rublja:; Stroj za pranje rublja problema, to učiniti sami (DIY) Stroj za pranje rublja popravak, kako bi se uklonili plijesan miris iz perilice definitivno nije teška zadaća. Prije korištenja bilo koje od ovih rješenja vas prvo se očistiti kadu sa svojim rukama. Pljusak neke čistač na papirnate ručnike i obrisati kada temeljito. Koristite četkicu za zube ili koristite Q-tips za čišćenje kutova i teško dostupnim mjestima. Kada koristite gore lijekova provjerite da li pokrenuti ciklus pranja samo pomoću vode prije nego što stavite u odjeću. Jedan važan savjet kako bi se izbjeglo stvaranje plijesni je da poklopac perilice otvorena nakon što pranja više, a vi ukloniti odjeću. Pobrinite se da redovito čiste ovaj aparat doma da i dalje ostane u dobrom stanju i dobiti maksimalnu korist iz nje.

No comments:

Post a Comment