Tuesday 10 January 2012

Smiley Piercing

Pitate se 'ono što je smiley piercing?' Dobiti odgovor ovdje. Smiley piercinga je jedan od najčešćih oblika scrumper piercinga. Na piercing je učinjeno u gornju usnicu. Određenom području unutar gornje usne poznat kao frenuluma, je probijen dobiti smajlija. Nalazi se desno u sredini u gornje usne, gdje je tanki sloj kože je povezana s gumom. Smiley piercing se obavlja samo u potporu snop usana i desni. Frenulum djeluje kao potpora koji se montira na usnama na desni i zbog toga piercing se obavlja u tom određenom području. Pročitajte više o različitim tipovima tijela piercinga.
To je poznato kao smiley piercinga, jer ako ti osmijeh, nakit nije vidljiv. Budući da se prsten ili mrena je tucked sasvim u gornju usnu, to se ne vidi kada vaše usne su zatvoreni. Dakle, stalno osmijeh s gornje usne piling leđa, uvijek je potrebno na vašem licu kako bi i piercing nakit vidljiva. Osobe s velikim usnama morati napraviti dodatni napor kako bi vaš smješko vidljiva. Stretch you gornje usne široko i neka proviriti nakit iz unutrašnjosti usta. Također bi željeli čitati o gornje usne piercing.
Smiley Piercing aftercare
Kako je Vaš smiley piercing je učinjeno u ovom neobičnom i osjetljivo mjesto, goleme treba paziti da se izbjegne infekcija. Check out ove smiley piercing informacije koje će biti korisne za vas nakon što ste učinili piercing. , Pick up nakita koji ne reagira s vaše kože. Idi na neoksidirajuće, non alergijska materijala poput kirurškog nehrđajućeg čelika ili zlata. , Budući da je u usta postoje šanse kože suza. Izaberite nakit koji ne modrica na koži i suze frenulum. Pročitajte više na piercing infekcije. , Koje je potrebno najmanje 6 do 8 tjedna liječiti. Do tog perioda, ne mogu igrati sa svojim nakitom ili pokušajte ga izvaditi. , Budući da je unutar vaših usta, svoje dnevne aktivnosti kao što je četkanje i prehrane mora biti učinjeno pažljivo. Četka nježno i ne pregaziti piercinga po svaku cijenu. Izbjegavajte duhovit i teško hrane dok ne zacijeli potpuno. , Kako bi se izbjeglo formiranje plaka oko nakita, mekom četkicom nježno očistiti okolno područje. , Ako ste je dobio smiley piercinga, morate promijeniti svoje žvakanje mehanizam. Žvakati hranu s vaše strane ili stražnje zube i zaustaviti munching sa svojim prednjim zubima. Ako žvakati s vašim prednji zubi, može uzrokovati ozbiljne štete na frenulum i uzrokovati teška krvarenja iz desni. , Obrazac za njegu ovisi o vrsti smiley nakita za piercing. Barbells, kugle ili privjescima ponekad lupa i narušiti zubi. To također može uzrokovati trajno udubljenja u desni. ; Isprati usta sa toplom slanoj vodi ili moru soli kako bi se spriječilo infekciju mikro organizama. , U slučaju da obavijest krvarenja ili infekcije u trajanju od nekoliko dana, posjetite liječnika. , Don't Mess with ustima ili igrati s nakitom sa svojim jezikom. it misplacing također uzrokuje smanjenje u gume za žvakanje i okolnim područjima. Rane tada postaje ranjiv na infekcije. ; Vrlo čest problem je migracija nakit. S obzirom da je učinjeno na takav osjetljiv i malo mjesto, nakit often gaćice iz nje. ; Smiley piercing bol zadržava za više od 3 tjedna. U slučaju da je bol nepodnošljiva, možete uzeti lijekovi protiv bolova propisane od strane liječnika. Pročitajte više na usni piercing skrbi. ; Smiley piercing nakit
Smiley piercing nakit dolazi u barbells ili prstenovima. Prsten se smatra sigurnijim nego šipku, jer je zatvoren čvrsto i ne provući lako. Polukrug prstenje s kuglicama na kraju može biti čvrst i na frenulum. Dvoručni uteg, studs su također popularna, iako ona nosi rizik od misplacement. Nehrđajući čelik kirurški i zlata je najbolja vrsta smješka piercing nakit. Titanium barbells i bakar prstenovi su također dostupni u tržište. Možete pokušati i druge metale samo ako ste koža ne reagira s metalima osim od zlata i nehrđajućeg čelika.
Znati nešto više ludi piercing:; ljuštura piercing, piercing usana Labret, uvula piercing, piercing Lagodan, Smiley piercing se smatra kao jedan od najluđih pirsing i privremeno. Međutim, ako ste strastveni o tome, bi to učinio i slijedite ove nepromjenljiv savjete kako bi spriječio infekcije. Ovo nalazište divljih modni zaslužuje tvoj osmijeh. Grin i neka smiley zavirivati.

No comments:

Post a Comment