Monday 9 January 2012

Formalno updos

Ako idete da prisustvuje svakom formalno događaj koji zahtijeva od vas da nosi punu haljinu, onda vam je potreban da se odluče za formalnu updo ići s haljinu. Za razliku od uvriježenom mišljenju formalne updos nije da je teško učiniti, a možete napraviti neke jednostavne frizure u udobnosti vlastitog doma. Bez obzira imate dugu kosu, ramena duzinu kose, ili kratku kosu, tu je formalni updo koja je pogodna za sve hair dužine i teksture. Trebali biste odabrati formalno updos imajući u vidu stilu haljinu koju će nositi i lice strukture koje imate. Najbolji formalni frizure su one koje laskati vaše lice i odijelo vaš cjelokupni stil. Više o updo frizura.
Jednostavno Formalno updos
Jedan od najboljih formalne updos za duge kose je elegantan grčki kolač. Ovaj izgled može se postići prvi četka svoju kosu kako biste uklonili sve kinks i tangles. Sada se gornji dio vaše kose i koristite isječak držati ga iza glave. Četka ostatak vaše kose i siguran u sredini glavu u konjski rep. Podijelite kosu u konjski rep i početi tucking male dijelove kose ispod kose bend malo po malo dok ne okrugli kolač. Sada nazad četka prerezani dio kose koji ste imali osiguran s isječak na gornjem dijelu glave stvoriti volumen. Kada ste stvorili potrebnu količinu volumena, glatka na vrhu sloj i zamotati najduži dio kose pod kolač. Sprej kosu s lak i spremni ste! Više o formalnom frizura za dugu kosu.
Ukoliko tražite formalne updos srednje kosu, a zatim ovdje je vrlo lako. Započnite češljanje svježe opranu čistu kosu, a zatim puhati suhu kosu ravno. Ako vam je kosa ima blagi val ga je ili prirodno kovrčava zatim nanesite serum za ravnanje before puhati sušenja. Nakon što ste učinili puhati sušenja kosu, sprej kosu s firma drži sprej. Osigurajte vaše kose u nizak rep na stražnjoj strani glave. Natrag češalj području krune, dati više volumena. Podijelite konjski rep u dvije sekcije i rotor svaku dionicu s velikim barelu curling željeza. Zamotajte kovrce oko kika, tako da se skriva kose bend. učvrstite ga s Bobbyjem igle zabodena oko rubova. Sprej s firma drži styling sprej, tako da kolač ostaje na svom mjestu. Da biste znati više o formalnom updos za kratku kosu, pročitajte kratka kosa updos.
Još jedna velika frizuru koja kvalificira kao formalni wedding updo je elegantan kolač sa bočnim swept bangs. Stvoriti ovaj updo trebate očistiti suhu kosu koja je shampooed dan ranije. Koristite široki nazubljenim češljem da biste dobili osloboditi od bilo kakve tangles u kosi i primijeniti ravnanje serum na svoj nitima. Uz pomoć sušilo za kosu i veliki kist veslo, udarac suhu kosu ravno. Nastavite puhati sušenja kosu male dijelove dok ne završite puhati sušenja cijelu svoju kosu. Napravite ekstremnim rastanak strane i primijeniti hair mousse držati dio. Sada stvoriti horizontalnom dijelu koji se protežu od jedne iza uha do drugog. Podijelite kosu na prednje i stražnje dijelove po dio. Skupi leđa dio vaše kose u konjski rep i pričvrstite elastičnim benda. Curl Neki odjeljci kika u meke kovrče i pin kovrče okolo baze konjski rep, tako da pada u kaskadno kovrče. Željezo prednjem dijelu kosu i spuštaju u dugu oko četkanja stranu rese. Priložiti jedan cvijet cvijet u kosi za romantičan izgled. Pročitajte više o; updos za dugu kosu; Elegantno updos, Svečana frizura i formalna updos, pa je ovo sve o formalnim updos za sve tipove kose. Uz malo prakse možete stvoriti tih stilova vrlo lako i izgledati šik i elegantan.

No comments:

Post a Comment