Friday 6 January 2012

Tetovaže lica

Lica tetovaže su jedan od najvažnijih podebljano tijela umjetnosti koji se može učiniti. Uz tetovaže postaje trend koji obično slijedi, skoro sve ideje, dizajna i mogućnosti za plasman flaunting ove su istraženi. Od sitne tetovaže na gležnjevima do potpune natrag tetovaža, tetovaža ljubavnici pokušavali gotovo sve od njih. Iako je svaka ima svoj izbor kada je u pitanju plasman, lice je mogućnost da se mnogi ljubavi za dobivanje tetovaža inked više. With maksimalnu preglednost, te definitivno pokazati svoje smjelost, dok je imate. Ukoliko ste spremni ili planiraju da imaju lica tetovaža, ovdje je više za vas.
Lica Tetovaže: prostora
Pa, imate nekoliko opcija položaja za lica tetovaže. Jedan od popularnih prostora za facijalne tetovaže za žene je u hramovima. Druga popularna opcija kapka. Najpopularniji ideju da tetovaže za muškarce na cijele glave. Muškarci također vole da imaju tetovaže na licu i obrazu kosti. Neke vole da su ti na čelu. Uho tetovaže su odličan izbor za one koji žele da imaju lica tetovaža koje je manje vidljiva. Žene također se odlučiti za bradu tetovaže koje se sastoje od delikatna dizajna da imaju lijep izgled. Jedan od ženskog tetovaža ideja je da se prilično dizajna iza ili ispod ušiju. Lip tetovaže su također fave za mnoge.
Tetovaže lica za muškarce
Tribal tetovaže lica su najčešće odlučili tetovaže muškarci. Mnogi čak i dobiti njihove cijelo lice pokriveno ovim plemenskih tetovaža dizajna. Šarena ili crne tinte, oba su popularni izbor za cijelo lice tetovaža. Drugi izbor mnogih dečki je provjeru odbor tetovaža obično inked na glavi. Jedno od funkiest potrazi tetovaže za muškarce su one koje pokrivaju samo pola lica. Tabla za igranje dama je ponovno popularan izbor za to. The Celtic tetovaža dizajne su natopljene mnogi za savršen lica tetovaže. Užasavajuće lubanje tetovaže za cijelo lice se također vrlo popularna među ljudima. Pogledajte ih i vi ste sigurni da cijeniti vještine tetovaža umjetnik.
Lica tetovaže za žene
Manji dizajni su vrlo popularne među ženke za lice tetovaže. Snimanje zvijezda tetovaže ili čak jednu zvijezdu ili leptir tetovaža najčešće se obavlja kao hram ili brada tetovaža. Oni također izgledaju sjajno kada natopljene ispod ušiju. Druga mogućnost da se mnoge djevojke idu jer su make-up tetovaže. Eyeliners, oči-sjena, rumenilo, usna-liner ili ruž za usne, djevojke jednostavno ne može bez tih make-up pribor. Kako o vlasništvo tetovaža koje će vam dati izgled kao da nose make-up, što je zapravo lica tetovaža. Da, koliko više, možete imati ovaj u različitim nijansama, čak i potpuno crne da se ekstremnim izgled. Vino tetovaže su također savršen izbor za dizajn oko uho. Pročitajte više na lubanji tetovaže za djevojke.
Tetovaže lica za sve
Slova tetovaže koje imaju stvarno širok spektar opcija također su klasični izbor za ovu vidljivom području. Slova licu tetovaža, što znači da citat, riječ ili jedan abecede su najbolje one izraziti sebe. Možete imati te na vratu ili na čeljusne kosti. Također, mnogi se njihove glave obrijane i dobiti tetovaža pokriva na cijele glave. Žene često ne funky frizure punk i dobiti njihove obrijane glave tetovirane. Dva lice tetovaže, gdje se na stražnjoj strani vaše glave tetovirani u obliku čudno ili klaun lice je također vrlo popularan. Pročitajte više o tetovaže temporay lice.
Dok su neki naći lice tetovaže potpuno čudne ideje, neki vjeruju da je to vrlo cool način. Nakon svih lica su tetovaže osobni odabir i jedna svakako treba misliti dvaput prije nego oni dobiti jedan natopljene zbog njihove vidljivosti faktor. Dakle, Jeste li spremni vijoriti onih jedinstvene tetovaže?

No comments:

Post a Comment