Saturday 7 January 2012

Kratki Boba Frizura

Ako ja nisam pretjerali, bob frizura su u modi since vječnosti. Oni su kratki, oni su slatka i oni su svestrane u isto vrijeme. Oni su veliko olakšanje od te tipične girl-next-vrata izgled i bijeg od one duge kose njegu sjednice, da je duge kose zahtijeva. Postoje razne vrste bob frizura među kojima je kratki bob frizure su popularni koje voli Rihanna, Jennifer Love Hewitt, Victoria Beckham, Katie Holmes, Kirstin Dunst, Halle Berry i druge poznate osobe. Više o kratke frizure.
Kratki Bob Haircuts; Postoje brojne vrste kratke bob frizure od kojih možete odabrati onaj koji vam najviše žalbi. Kratka bob frizura pristaje svaki oblik lica i oni također mogu biti styled s dodavanjem i smanjenje dužine nekoliko resice. To omogućava neku vrstu svestranosti vam da isprobate različite frizure stilove i ideje, uz čuvanje kosu kratko. Neki od najpopularnijih kratko Bob frizure uključuju, pixie Bob frizuru, obrnuti Bob, kovrčava Bob, tupi Bob, kratke shag, itd. Dakle, ako ste napravili svoj um da biste dobili najbolje od svih kratkih Bob frizura, ovdje su nekoliko savjeta za vas da biste dobili sassy. Više o novom bob frizura.
Kratki Bob frizure s Bangs; Ako želite uključiti frizure s šiške s kratkim bob kosu, onda mislim da treba ići za seksi graduated bob frizuru. this šišanje je proslavila sparan Victoria Beckham. Održava potiljak duzinu kose na leđa i duge kose na prednjem dijelu. Dok kosu na strani glave se daje uredan korak rez. This šišanje onda se mogu dodati sa seksi stranu swept bangs, kako bi se ublažio izgled vaše kose pucao Bob. Također možete dodati nekoliko tanak ravno ili tupim bangs, ovisno o Vašem izboru. Razdjeljak kose također je pitanje osobnog izbora. Možete imati srednji particiju kao i lijeve ili desne strane particiju. Možete ovaj stil frizure tvoje dodavanjem hair ističe boje koje odgovaraju vašoj koži ton.
Kratki Bob frizura sa slojevima, Dobro, ovo je moja omiljena. Ako želite slojeva s kratkim bob frizura, sugerirao bih vam da ide za slojevite obrnuti bob frizure. To je većini elegantan svih kratke frizure, po mom mišljenju. Možete stvoriti velike varijacije s obrnutim bob frizure. Možete dodati slojeva, kao i šiške duljine do obrnute bob frizure i učiniti ih sve više poželjna. To je najbolje frizura za ljude koji nose izrazito tanku kosu. This frizura je zašiljen oko perimetara lica i čuva kao blizu potiljka što je više moguće. Stražnjoj strani ove frizura više sužava od naprijed i čak možete dodati naletima slojeva na krunu dodati visine. Također možete probati razne hair highlighting tehnike u stilu slojevite preokrenut Bob frizura.
Kratak Bob frizura za okrugle Faces: 'Ako ste obličje za trendy frizura za okruglo lice, da mora usredotočiti na prikrivanje široke jawline i široku strane lice, kako bi odvući pozornost prema očima. Mislim da je Pixie frizura je sve što vam je potrebno. Slično kao i druge kratke bob frizure, a pixie frizura također mogu se mijenjati kako bi postigli željeni izgled. Možete dodati nekoliko naletima slojeva i strani swept bangs na njega. Ili možete inkorporirati jedna shag frizura s tipičnim pixie kose da dobiti jedinstveni izgled. Možete stvoriti nekoliko graduated slojeva da ga i dobiti trendy u apsolutno nema vremena. Ključno je izbjeći sve frizure lice kadriranja. Stoga uvijek koncentrirati na tjemenu i suzdržati se od kovrce i šiške that visjeti na vašem licu. Više o kratkom frizura za okruglog lica.
Pročitajte više na:; naletima Boba frizura, Inverted Bob frizura; Slojeviti Bob Šišanje, dobro, to je bio sve o kratkom bob frizura. Bez obzira što se odlučite frizura za njegu kose bi trebao biti vaš glavni zabrinutost, kako bi se vijoriti da lijepe griva za godine koje dolaze.

No comments:

Post a Comment