Sunday 8 January 2012

Duboke vode Kultura

Duboku vodu kulture sustava, također poznat kao bubbler, je najjednostavniji i vjerojatno najpouzdaniji način biljne proizvodnje. To je oblik hidroponi vrtu, gdje se biljke uzgajaju putem obustave svoje korijene u otopinu vode i kisikom bogata hranjivim tvarima bitno ili rast biljaka. Duboke vode kultura instrumenta su vrlo jednostavna za dizajn i user-friendly. Osim toga, oni nisu jako skupi i lako upravljanje. Ovaj tip vode kulture uglavnom preferira one koji žele obrađivati ​​minimalan broj biljaka. Pročitajte više na domaće hydroponic sustavi.
Duboke vode Kultura Setup
Tradicionalna duboku vodu kulture postava se sastoji od plastične kantice i veliki kontejneri gdje biljka je suspendiran od centra poklopca. Korijeni obustaviti u bogata hranjivim tvarima rješenje koje se nalazi u kantu. Pumpa zrak u kombinaciji s poroznom kamenje koristi se kisik rješenje. Biljke primaju visoku količinu kisik kroz ove metode i na taj način rasti brže. Evo kako postaviti jednostavne duboku vodu kulture hidroponi sustavu.
Stvari Obavezno:; Veliki sić, zračna pumpa, Akvarij zrak kamenja Neto lonci, Hidroponski uzgoj neto, hidroponi hranjivih tvari nož ili rezač, stiropora, Smjerovi:
Osnovna ideja ovog sustava je da se obustavi biljka u hranjivoj otopini uz pomoć poklopca i Floaters. Izrezati rupa u poklopac kantu da stane na neto točno kroz nju. Provjerite je li rupa je na takav način da bez dodatnog svjetla ulazi u rezervoar, to jest, sić. Cut drugom rupu u poklopac stane zrak crijevo pumpe. Pokrenite zračne linije kroz nju na dno spremnika. Sada ispunite neto s hidroponi rasti medij kao što su kamene vune, ekspandirana glina ili stijenama rastu. Ako namjeravate prekinuti postrojenja Floaters, stiropor će doći u pomoć. Možete izrezati pojedine Floaters za svako postrojenje ili nas čitav komad stiropora plutajući na rješenje. Podesite neto posude, tako da su na pola puta kroz komad stiropora. Instalacija zračne pumpe na dnu spremnika. Priloži zrak kamenje na pumpu. Napunite kantu with hidroponi hranjiva otopina. Sada plutaju stiropora, sadrži posude, na vrhu rješenja. Uključite pumpu i svoje duboke vode kultura sustav je spreman!
Duboke vode Kultura Savjeti, koristi za srednje duboke vode sustav kulture igra važnu ulogu u rastu biljaka. Različite vrste medija se koristi za različite tehnike. Odaberite odgovarajući medij za Vašu sustav. ; Dalje dolazi hranjivoj otopini. Postoje brojni recepti dostupan za hranjiva miješa. Pobrinite se da ćete odabrati hydroponic rješenje koje sadrži sve bitne hranjive tvari. PH treba podesiti između 5,5 i 6,8, svaki put kad napunite spremnik. , Više je rješenje gazirano, zdraviji korijena će se i brže će oni rasti. Dakle provjerite da li instalirati visoke kvalitete zraka pumpa koja osigurava dovoljno kisika u biljkama. Opskrba kisikom također ovisi o vrsti i broju zraka kamenje koristi. Koristite zrak kamenje koje proizvode najmanji mogući mjehurići, koje pomažu u gaziranje and Oxygenating vodi učinkovitije. Konstanta bubbling će zadržati vodu kreće i spriječiti voda stajaćica problema vidjeti u drugim hydroponic sustavi. ; Započnite unutarnje kultivacije pomoću kocke kamene vune. Stavite biljke u dubokoj vodi kulture sustava tek nakon sjeme klija u kocke kamene vune. To će pomoći biljke razviti korijenov sustav koji može dobro biti uronjen u hranjivu otopinu. Pročitajte više na biljkama hydroponically. ; Duboke vode Kultura problemi
Duboku vodu kulturnog sustava kao takav nema većih problema. Međutim, ona ima nekoliko nedostataka kao i sa drugim hydroponic sustavi. Biljke rastu u mediju bogata hranjivim tvarima rješenje. PH ovo rješenje je dužan da se razlikuju, tijekom vremena i može imati negativne učinke na biljke. Redovito održavanje pH hranjivim tvarima, kao i hranjivim tvarima razini je potrebno. Drugi problem je sa aeracija. Slabo aeracija mogu biti opasni u biljke jer će nedostatak kisika. Stoga, pobrinite se da je pumpa je uvijek u radnom stanju. Manji problem s kojima se suočavaju ovaj sustav je da od algi i gljivica rast. Stoga je vrlo važno da izrezati bilo izvori svjetlosti na hranjivu podlogu kao i kisika, hranjive podloge zajedno sa svjetlom, pospješuje rast algi. Najbolje je da koristite tamne boje rezervoar da bi se spriječilo prijenos svjetlosti u hranjivu otopinu.
To je sve o dubokom vodom kulture. Dakle, sada kada znate kako postaviti hidroponi sustav, budite spremni eksperimentirati na jednom odmah! Zabavite se s hydroponic vrta!

No comments:

Post a Comment