Friday 13 January 2012

Tople boje

Boje / Pigmenti pronađen u prirodi mogu se razvrstati na temelju boje, vrijednosti i boje. Izraz chroma koristi za mjerenje stupnja sjaja / sivilo. Vrijednost znači lakoća ili mrak nekog pigmenta. Bitna stvar ovdje za nas da razmotre vlasništvo pod nazivom 'nijanse', odnosno toplinu i hladnoću određenu boju. Među različite tople boje i nijanse, narančasta je najtoplije. Plava boja s druge strane je zgodnih boja.
Tople boje donijeti sa sobom mnogo energije i su podebljane. Te boje su koristi kada je potrebno naglasiti određenu stvar. Cool boje međutim, poduzeti backseat kada se koristi s toplijim one. Jedan od karakteristika toplih boja je da se pojavljuju na 'unaprijed'. Ona vodi do toplih boja pojavljuju naprijed. Zidovi prostorije tako, čini bliže jedni drugima. Tople boja za obiteljske sobe trebaju biti takvi da oni donose u puno energije i stvoriti atmosferu živo.
Tople boje za dnevni boravak; za ukrašavanje dnevne sobe, narančasta i žuta boja su najbolji izbor. Žrtvu narančasta, crvena jesen, medljike i amber nekoliko boja koje daju ugodan pogled u dnevni boravak. Namještaj drva u dnevnim sobama mogu biti različite boje od svijetle narančaste do tamno smeđe. Tople boje različitih tonova ide dobro s ovim namještajem vrste. Wall umjetnosti s toplim bojama djelovati kao središnja točka za određenu sobu. Boje koje se koriste u dnevnoj sobi ne trebali bi se pojaviti dosadna, niti kao kaotično mjesto puno različitih nijansi pomiješani zajedno. Pročitajte više na dnevni boravak boje.
Tople boje za spavaće sobe; Možda zvuči malo čudno, ali tople boje se koriste za spavaće sobe zajedno sa dnevnim boravcima. Boje koje imaju opadajući utjecaj ili oni koji imaju cool izgled obično su izabrani za spavaće sobe. Međutim, to ovisi o izboru i prirodi osoba odabira boje za spavaću sobu. Neki ljudi osjećaju ugodno toplih boja oko njih. U stvari, super boje umjesto stvaranja ugodne atmosfere, može donijeti negativnost ili neku vrstu tupost. Za takve ljude, tople boje su prikladni i za spavaće sobe. Pročitajte više o spavaće sobe ideje zidnog slikarstva.
Topla boja za kuhinje, a različite nijanse toplih boja donijeti puno energije i imaju umirujući učinak na um. Korištenje Francuski terra cotta pločice na podu i javora cabinetry daje željeni učinak tople kuhinje. U kuhinji bi trebalo biti mjesto koje haljine energijom. Boje se koristi za uređenje / projektiranje stoga treba odražavati takvu živost. Nijanse kao što su žuta oker i zelene masline su najprikladniji za kuhinje s talijanskim stilom. Mediteran dati da gledaju na kuhinju, također treba isprobati boje kao narančasta i crvena. Pročitajte više o umirujućim bojama.
U izboru tople boje za podrumima, sljedeće točke treba uzeti u obzir. Podrum se najniži komponentu / dijelu kuće, to je relativno tamniju površinu od ostalih soba. Stoga, trebate uljepšati ovaj dio proizlazi. To može biti učinkovito obaviti pomoću nje slike pravilno. Žuta je najbolji izbor za boje podrumima. Nijanse žute koristi se za boju podrum bi trebao biti svjetlo jedan. Stavljanje sofe s tamnim bojama, učinit će svijetlu žutu nijansu privući pozornost. Crvena boja sa boja od žute i ide dobro s podrumima.
Informacija o tople boje i njihov utjecaj na naš um može biti proširen i razrađen što je više moguće. Bilo bi mudar korak da se savjet od stručnjaka na području unutarnjeg uređenja. Na području uređenja doma, od kojih jedan ozbiljno trebali razmisliti o korištenju tople boje.

No comments:

Post a Comment