Friday 6 January 2012

Wedding Ljubljenje Balls

Wedding ljubljenje loptice ili pomanders su zapravo buketa nošeni bridesmaids i cvijet djevojaka na vjenčanjima. Ali sada dana oni se koriste kao ljubi loptice prikazan kao ukras vjenčanja poput imele. Par ima poljubiti pod ovim loptice i oni mogu biti bilo staviti na lukovima, gdje je par će se vjenčati ili iznad stola tortu. These cvijet ljubljenje loptice su lijepe i elegantne cvjetnih aranžmana koji se mogu napravio s rezonantan bojama cvijeća, a imajući u vidu temu. Oni su vezani s vrpce na luk ili stropa i oni izgledaju vrlo atraktivan s ostatkom mjesto. Pročitajte više o jedinstvenom ideje za uređenje wedding loptice u dolazi do točke.
Kako napraviti Ljubljenje Lopte za vjenčanja
Postoje mnoge ideje kako bi wedding ljubakanje loptice na različite načine. Svaki wedding ima različitih boja teme i cvijeće koje se zahtijeva. Tako je ovaj dio vjenčanja ukras je također jedna takva umjetnost koja je jako lijepo napravio. S obzirom na nastavku su neke ideje za ova wedding ljubljenju loptice u mnogim dizajna i načina. Osnovni način da bi ove wedding ljubljenje lopti;
Stvari koje trebate; okrugli cvjetni spužvasta lopta; 50 karanfile, škare, obojene vrpce, uputa, možete početi rezanje stabljika na karanfile u željenom duljine. , Ostaviti par listova na stabljikama pa je lopta izgleda puna. ; Push ovo cvijeće u pjenu na način koji biste htjeli aranžmane biti. ; Napunite ljubljenje loptu sa cvijećem i punila živih boja koje se nadopunjuju. ; Za neke stabljike cvijeća, kravata u boji trake i zatim gurnuti stabljike u pjene. Vaše lijepe wedding kissing loptu je spreman biti prikazan. ; Možete napraviti umjetni ljube loptice uz pomoć umjetnog cvijeća. Lovely svila ljubljenje lopte također mogu biti napravljeni s svile cvijeće koje izgledaju kao atraktivna kao pravi cvijeće. , Victorian Ljubljenje Balls: "Ovo wedding ljubljenje loptice dobro su poznati po svojoj eleganciji i kraljevskog izgleda. Oni su obično izrađena od stvarne i svježe cvijeće su punjeni s vrpcama i punila. Oni mogu biti obješen, održati ili jednostavno prikazati kao naočit ukras na vjenčanjima. Velika vjenčanja cvijeće poput ljiljana, Callas, tulipana, ruže, karanfile, itd. koji imaju jarke i svijetle boje se koriste kako bi ove wedding ljubljenja lopte. Još jedna inovativna ideja za izradu ove se koristiti ruže potpuri laticama s satena i baršuna vrpce. Možete koristiti krošnjama bilo koje vrste ako želite potpuno ispunjena ljubljenja loptu. Ovi stilovi ljubljenja cvjetnih lopti Preferiraju se mnogi parovi.
Ljubljenje Ball buketi, poput one visio sa stropa i lukovi, neke pomanders mogu biti izrađene u bukete ili vjenčanje centerpieces također. Oni izgledaju vrlo atraktivna kao jedan dekoracije na stolovima ili kao djeveruša buketi. Većina ljudi vole imati pravi cvijeće za svoje bukete i od pomanders su sjajan način cvjetnih aranžmana, te buketi su željene. Možete imati crvene loptice ljubim samo sa crvenim cvijećem ili s drugim boje poput bijele i crne u kombinaciji s crvenim. Crveno je ono što mnogi nevjeste ići jer izgleda bogat i elegantan. Od cvijeća, kad postoji zajednički uzorak koji se čuva tijekom ljubljenja kugle, to izgleda super. Ako miješati cvijeće, oni trebaju izgledati naočit, inače oni čine buketi izgledaju podli i neorganizirano. Tako je samo ljubljenje ruža lopte, ili samo ljiljane with punila bi biti najbolji izbor cvijeća, ako želite samo jedna vrsta.
Wedding ljubljenje loptice su prekrasni izrazi ljubav i proslave. Stoga ih privlačno kao što možete, a to jednostavno će se dodati više ljepote da vaše vjenčanje (i ne zaboravite poljubiti ispod njih!).

No comments:

Post a Comment