Thursday 19 January 2012

Tučeno Recept shea maslac

Shea je zapravo orah koja se nalazi u plodu kernela. Shea maslac je napravio kroz dugi proces sušenja i onda, drobljenje sjeme. This maslac, koji je rekao da se vrlo hranjiv, koristi se za kuhanje svrhe. Međutim, osim kuhanje, shea maslac je više obično koristi kao ovlaživač posebno u zemljama gdje je klima je vrlo suha. Korist koristeći shea maslac je da je prirodni proizvod koji ne sadrži nikakve kemikalije ili minerala. It je rekao da shea maslac može se koristiti na koži malo dijete, kao i odraslima koji su vrlo osjetljive kože. Iako shea maslac korištena je za moisturize kožu i kosu od mnogo godina je tučeno shea maslac koji je postao pomama među mnogo ljudi u posljednjih nekoliko godina. Razlog za to je da je tučeno sha maslac je mekše, glatko i creamier od shea maslaca i čuva kožu moisturized puno sati nakon primjene. Ova krema je tzv jer tučeno shea maslac dionica tekstura šlag. Iako se mogu naći tučeno shea maslac vrhnje lako na tržištu, što ga čini kod kuće zapravo može pomoći u spremanju puno novca. Dakle, želite li isprobati koristeći ovaj prirodni krema, ovdje je tučeno shea maslac recept da se mogu odnositi na. Više o prednostima shea maslac.
Kako to Izraditi Šlag shea maslaca
Da bi tučeno shea maslac, jedan je da dodate neke eteričnih ulja kao što samo onda shea maslac će steći željena tekstura. Jedna stvar koja bih želio reći prije nego gledamo u receptu izrade tučeno shea maslac je da taj proces nije baš lako. To je zapravo proces vremena, a jedan je staviti u puno napora da bi se ova. No, krajnji rezultat je zapravo vrijedan svih napora i nećete se pokajati, kad počnete uživati ​​u prednostima korištenja tučeno shea maslac. Dakle, neka nas pogledajte na recepte za izradu tučeno nerafinirani shea maslac za vašu kožu. Više o njegu kože.
Tučeno shea maslac recept za kože
Sastojci: 1 šalica shea maslac; ¼ žličica eterično ulje, 3 žličice jojobe, pola žličice vitamina E ulja Priprema kojoj je potreban dvostruko peć za pečenje i ispunite svoj donji dio s vodom. Toplina vode na visokoj plamen do voda ne počne brzo ključanje. ; Kada se to dogodi, smanjiti toplinu medij u plamen i stavite u shea maslac u gornjem dijelu dvostruko brojlera. Pobrinite se da toplina ne previsoka, a topi shea maslac jer to može smanjiti njegova nutritivna sadržaja. Također je važno da promiješati shea maslac Povremeno, kada je bila grijana u brojlera. , Provjerite je temperatura shea maslac dok je bio rastopila. Kada temperatura dosegne shea maslac 175 stupnjeva F, smanjiti plamen i nastavite na niske grijanja za dvadeset minuta. Međutim, vidim da je da temperatura ne prelazi preko toga. , Nakon što shea maslac se topi, to sipati u veliku zdjelu miješanje. Trebali bi dodati vitamin E kao i jojobe u zdjelu miješanje u ovoj fazi. , Nakon što je to učinjeno, pokretanje whisking the shea maslac s umutiti prilog svog električnog miješalica. Važno je da ga umutiti najmanje 5-7 minuta. Nakon toga, stavite posudu u zamrzivač i ostavite ga da ostanu tamo za 5-10 minuta. , Kada se uzme u zdjelu iz zamrzivača, shea maslac i dalje će biti u tekućem obliku, ali naći ćete da je film je formirana na vrhu. Zatim, morate umutiti maslac ponovo na način koji je dao gore, a zatim stavite u zamrzivač 5-10 minuta. Ovaj proces se mora ponoviti dok ne dobijete konzistenciju šlagom. Više o prirodnim njegu kože. , Nakon što dobije točne teksture, dodajte eterična ulja da ga i promešati da se u potpunosti inkorporirana u kremu. Također je u redu da biste dodali malo pearlescent mica dati malo boje na vaš shea maslac u ovoj fazi. Međutim, ovo je korak obavezno i ​​čak i ako to učinite, da ne bi trebali dodavati više od 1 / 16 ovog praha. Ti bi volio pročitati više na:, shea maslac za kosu, sirovi shea maslac, shea maslac proizvodi; Kada se radi o tučeno recept shea maslac za kosu, pripremu ostaje isti, iako morate donijeti neke promjene na sastojke . Da bi tučeno shea maslac kao regenerator, zajedno sa 2 unce shea maslac, morate koristiti stvari kao što je 10 unci od grožđa ulje, 1 unca od kokosovog ulja, 5 kapi ulja od naranče, 10 kapi ulja ruzmarina, 1 unca od marelica Kernel ulja i 10 kapi eteričnog ulja bilo koje po Vašem izboru. Kao proces izrade domaće tučeno shea maslac vrhnje, kao i uređaj je duga, to će biti dobra ideja da ih u rasutom stanju, te ih pohraniti, tako da možete ga koristiti za nekoliko puta. Pa, probajte ovaj tučeno receptu maslac shea i uživajte osjećaj da glatka i meka koža, kao i dlaka.

No comments:

Post a Comment