Sunday 15 January 2012

Tribal Dragon Tattoo Designs

Mističnog bića zmaj, stvara vatru iz svojih usta, oduvijek je bio predmet straha i istovremeno, atrakcija. Ono što čini ove jedinstvene stvorenja tako atraktivno je činjenica da oni izgledaju toliko moćan i impresivan sa svojim zmiju kao tijelo, velikih krila i velike pandže. Dragons su dio mitova i folklora različitih kultura svijeta, a među tetovaža ljubavnike njihova popularnost čini se da raste s vremenom. Zmaja tetovaža uvijek stvara snažan vizualni učinak. Od svih zmaj tattoo dizajna, plemenske tetovaže zmaja može biti nazvao kao krajnje pojednostavljeno one. Ali ipak, ne čini da umanjuje ljepotu zmaj tetovaža uopće. U stvari, plemenski zmaj tattoo dizajna sa svojim dobro definirane i gusta krivulja može izgledati prilično upečatljiv i atraktivan.
Tribal Dragon Tattoo značenja
Riječ Zmaj je zapravo izvedenica iz grčke riječi drakon, što znači veliku zmiju. Značenje plemenska tetovaža zmaja ovisi o tome da li je istočni, zapadni ili carski zmaja. Općenito, Zmaj simbolizira moć, ali također mogu imati vrlo različita značenja različitim kulturama svijeta. Što se tiče, primjerice, u kineskoj kulturi, zmaj je legendarna stvorenja te je simbol inteligencije, snage, sreću i zdravlje. Drugim rijecima, u Kini, Zmaj je dobroćudno stvorenje, predstavljajući sreću.
Na japanskom kulture, Zmaj je pogledao gore kao zaštitnik, a to simbolizira snagu, dugovječnost i obitelji. No, zapadni zmaj može imati potpuno suprotna značenja. Zmajevi u zapadnoj kulturi su smatrati zlim i zlo stvorenja, povezane s uništavanje i bijes. Carske zmaj se razlikuje od istočne i zapadne zmaj posjedovanjem krilima, a vjeruje se da su bez premca mudrosti i moći. To ga čini dobrohotan duhovne životinja u kineskom kulture. Saznajte više o zmaj tattoo značenju i japanski zmaj tetovaže
Tribal Dragon Tattoo Designs
Tribal tetovaže zmaja dolazi u različitim oblicima i veličinama, što ih čini idealnim za ukrasni svaki dio tijela. Tribal zmaj tetovaže za muškarce su obično velike i bold, dok žene najviše vole manje verzije. Muškarci posebno željeli mjesto ove tetovaže na područjima kao što ruku, ramena, nogu i leđa. Tribal tetovaže za žene zmaja S druge pak strane, može izgledati vrlo lijepo na nogu, donjeg dijela leđa i ruke ili ramena. Za stvaranje plemenskih tetovaža, možete ići za istočni, zapadni ili carski zmaja. Oba istočnog i zapadnog tetovaže zmaja ne posjeduju krila. Tako, ako želite krilati zmaj tetovaža, tada ćete morati izabrati carski zmaja. Više o Dragon tetovaža dizajne za žene.
Uglavnom, možete napraviti neke jedinstvene plemenskih tetovaža dizajne tako da uključuje elemente drugih stilova. Čak i uz druge plemenskog simbola poput plemenskih križ može učiniti vaš plemenskih tetovaža zmaja više impresivan. Osim plemenski simboli, možete se odlučiti za elemente Celtic i tradicionalni japanski i kineski tattoo elemente ugraditi u plemenskim zmaj tattoo dizajna. The Celtic elementi kao keltski križ i keltski čvor stvarno može raditi dobro s osnovne plemenskih tetovaža dizajne zmaja. Dodavanje drugih elemenata zajedno s plemenskim one mogu pomoći kako bi vaš zmaj tattoo vizualno privlačan. Saznajte više o:, Tribal Tattoos, Celtic tetovaže, Kineski zmaj tetovaže, Ukratko, tu su i brojne plemenske zmaj tetovaža dizajne iz kojih trebate odabrati onaj koji nadopunjuje vaše osobnosti. Čak je i mjesto tetovaža može igrati važnu ulogu u dajući mu upečatljiv izgled. Uglavnom, plemenski tetovaže su podebljane, još graciozan, sa gustim i crnim krivulje, i to je razlog zašto su toliko popularni među muškarcima i ženama.

No comments:

Post a Comment