Sunday 29 January 2012

Rezidba borovnice Grmlje

Nakon što ste naučili kako rastu borovnice, vjerojatno ste udario s upitima o rezidbe borovnica grmlje. Prvo, važno je znati zašto vam je potrebna kako bi ih orezati. To je važno, tako da možete zadržati veličinu biljke. Ako ne orezati grmlje borovnica na redovnoj osnovi, postaje slaba, kao i rast od borovnice previše slabi rast cjelokupnog postrojenja. Također, borovnice ne rastu s veličinom oni trebali biti, niti su sladak kao što bi trebao biti. Tako, obrezivanje grmlja borovnica je bitno, da bi se biljka zdrava i dugotrajan.
Kada orezati grmlje borovnica
Borovnica Bush bi trebao biti pruned godišnje, počevši od prve zime, jer Bush je posađeno. Idealno vrijeme za orezati borovnice je od kasne zime i ranog proljeća, koji uključuje mjeseci siječanj-ožujak. Do tog vremena, sve je prošlo loših vremenskih uvjeta. I ne samo to, ovo je uspavan razdoblje za borovnica biljaka (kada prestanu rasti), te obrezivanje biljaka borovnica u ovom trenutku nije savršen.
Kako orezati grmlje borovnica
Prije nego što početka rezidbe grmlje borovnica, držati sljedećih materijala pri ruci:; obrezivanje škare, visoke kvalitete; Long-rukovati lopping makaze, alkohol, Osigurati da sve svoje vrtlarske alate su oštre. Sjetite se sterilizirati vaše rezidbe alat prije nego što počnete obrezivanje biljka. To će spriječiti oštećenje i bolest borovnica biljka. Orezati biljke borovnica na sljedeći način:, iako mlada borovnica grmlje ne zahtijevaju puno rezidbe, to je još uvijek neophodan za održavanje zdravlja bilja. Ako je ovo prva godina od borovnica grm, dobili osloboditi od cvijeća. To je tako da sljedeći put cvjetovi cvatu, i pretvoriti se u plod, oni će biti veća i da će bolji okus. , Ako je biljka je zrela, odrezati grančice rastu iz grma, do kada je plod pupoljci su raspoređeni. Također, dobili osloboditi od jedne trećine od najstarijih grana svaki put kada se rezidba borovnica biljke. ; Ako je Vaš borovnica biljka je više od četiri godine star, još uvijek treba slijediti isti postupak prvog eliminira sve slabe grane. Slijedite ovaj uklanjanjem nepotrebnih proizlazi iz gusto grmlje, i početi ih oblikovanje po želji. U idealnom slučaju, biljke bi trebao biti uske na bazu, i proširiti se kao i ti ići prema gore. Ako pucati ima više od pet pupova na to, ukloniti pucati iz biljke. Inače biljka će postati preopterećena s voćem. ; U procesu rezidbe borovnice grmlje, ako ste shvatili da je biljka slaba zbog razloga kao što su nepravilno drenaža tla, slabe tehnike rezidbe, neadekvatna pružanje gnojiva, adresa temeljni problem prvi. Zatim, orezati Busha da jednu trećinu ili pola svoje veličine. Dva načina, u kombinaciji zajedno, će oživjeti vaša grmu borovnica. , Tijekom vegetacije, bdjeti vanjska strana za mrtve i bolesne puca, i ukloniti ih iz grma. ; Kada obrezivanje grmlja borovnica, učinite to na način da se prirodne sunčeve svjetlosti i zraka mogu prodrijeti kroz biljka, sve do centra. Dakle, sve crisscrossing grane treba biti eliminiran. , Dok rezidba, ne zaboravite da biste dobili osloboditi od grana koje nisu dale sve proizvode. ; Svaka grana koja je sedam godina ili stariji treba ukloniti iz grma. , Koje je potrebno zeleni palac, i puno strpljenja, a obrezivanje grmlja i borovnica. Međutim, ako želite imati biljka, prinos od kojih je bogata i ukusna, to je količina truda koji će se staviti u brigu o njemu.

No comments:

Post a Comment