Monday 16 January 2012

Step by Step updos

Postoji nekoliko navrata kada je potrebno dati daleko da slobodno teče griva za nekoliko tradicionalnih ali i elegantan updos. Prigode poput vjenčanja, maturalnu večer i formalno stranke zahtijevaju sofisticiranost i milosti, a ne voluptuousness and kitnjastost. Pa, tu su uvijek nekoliko stvarno lijepa updo hairstyles da žene srednje, kratke ili duge kose mogu probati. These korak po korak updos sigurno možete izgledati posebno i lijepo od ostatka ljudi. Više o šišanje stilova i ideja.
Step by Step Dugu kosu updos
Francuski uviti frizure su jedan od najmodernijih i elegantnih updos Dugu kosu. Možete ih nositi na casual, kao i formalne prigode. To je savršeno frizuru za maturalnu noć, upscale večera, kao i vjenčanja! To je jednostavan updo frizuru i većina žena radije da ga nose, čak i svakodnevni frizuru. Francuski twist je idealna frizura za srednje i duge kose. Međutim, ako medvjed previše dugu kosu, onda možda morati uviti kosu daleko previše puta dobiti idealan francuski twist. Da bi francuski twist trebate nekoliko osnove kao češalj, kosa mousse i pribor za kosu kao redar igle i leptir isječke. Uvijek čine francuski twist na jedan dan starom kose (sljedeći dan dana da ste oprali kose). Više o casual updos.
Prvo, napravite labav konjski rep na donjem stražnjem dijelu glave i prikupiti sve lutalica hair niti uz pomoć pjenu. Sada, podignite rep na stražnjem dijelu glave, prema gore i okrenite njega, kako bi se obliku ulogu. Sada umetnite labav krajevi kose pramenove ispod i savijati roll. Umetnite cijeli svitak unutar i pod roll sama. Ako želite, možete ostaviti nekoliko hair nitima besplatno dobiti casual izgled. Morate zadržati na tucking sve dok rubovi kose dobiti nestao u svitak. Osigurajte twist uz pomoć Bobby igle i leptir igle. Možete Ukrasite ovaj frizuru dalje više, uz pomoć nekoliko zanimljivih kosu kao cvijeće i beaded češljevima. Više o updos dugo kosu.
Korak po korak updos za srednjoročne Hair
To je slatko updo koja zapravo odgovara medij, kao i dugu kosu. Uz dužinu, puno updo je pogodan za osobe s kovrčavom, valovitu, kao i ravnu kosu. Što je razlog zašto se može smatrati kao jedan od najboljih wedding frizura, kao i prom frizura. This updo Također je potrebno provesti na jedan dan starih kose, što znači da se ne bi trebalo oprati kosu na dan kada želite da ova frizura. Prvo, blow suhu kosu kako bi dobili volumen koji je potreban za punu updo. Sada, roll duga resa uz pomoć velikih viklera i male resice uz pomoć manjih. Sada sprej fini sloj kvalitetan lak na cijelom kosu i neka ga postaviti za oko 20 minuta.
Sada, pažljivo puštanje kose off Uvijači i rad prstima polako kroz vitice, in prema dolje. Sada počevši od vrha glave, labavo donijeti mali dijelovi kose na stražnjoj strani glave. Dajte im malo kovitlati i sigurno ih na mid-centar stražnjem dijelu glave, uz pomoć Bobby igle. Ponoviti istu proceduru u smjeru kazaljke na satu način sa ostatkom kose. Sada petlja ostatak vješanje kose pramenove oko curling željezo i postaviti ih dobro. Nakon toga, sigurno ih labavo na stražnjem dijelu glave previše. Sada, lagano izvući i malo praska od updo, tako da oni mogu uokviriti lice. Također možete stil kosu s lak za kosu, ako to želite. Više o prom updo frizura.
Step by Step updos for kovrčavu kosu
Duga kovrčava kosa može se dati i sassy, ​​kao i sofisticirane izgled, ni u kojem trenutku. Ako su savršeni kovrče onda je to frizura je puno lakše za vas, ali ako ne, onda vam je potreban za sklupčati kosu, a zatim pokušajte ove upute. Prije toga, odlučite što želite učiniti u prednjem dijelu glave. Primjerice, malo fuj, strani swept bangs ili jednostavno strane particiju i to učiniti. Sada, uviti kosu u pola kolač na takav način da su vrhove kose postavljen na vrhu kolač. U slučaju da nose kratke kovrčavu kosu, onda jednostavno napravite rep. Sada, isječak krajevi kose na takav način da kada pao prema dolje, oni potpuno mogu pokriti kolač. Koristiti nekoliko malih igle sušilo za kolač da se pojavi veći. Sada pin sve Kovrčava završava na dnu kolač uz pomoć Bobby igle!
Možete napraviti različite updos for kovrčavu kosu. Primjerice, sprej za kosu s lak i onda skupiti i držite ih na potiljku, kao konjski rep. Sada pridaju kosu do središta glave s Barrette i organizirati sve Kovrčava završava na vrhu vaše glave. Također možete stvoriti pola kolač od kose i onda, organizirati kovrčava završava pada način kako Sakrij To kolač. Postoje razne neredu updos koje također mogu biti suđeno na kovrčavu kosu. Više o kratka kosa updos.
Pročitajte više na:
Jednostavno updos za kratku kosu, Easy updos Dugu kosu, Formalni frizura za dugu kosu, Pa, to je sve što sam vam reći o 'korak po korak updos'. Uvijek odaberite updos koji najbolje odgovarati vašem obliku lica i tipu vaše kose. To je najbolji način da izgledaju prekrasna! Nadam se da informacije u gornjem članku je pronađen korisno!

No comments:

Post a Comment