Saturday 14 January 2012

Unutarnja Tropska Kućne biljke

Unutarnji tropske biljke kuća, koje se naziva biljke, biljke su one koje se mogu uzgajaju u zatvorenom prostoru, a posebno su korisne za uređenje interijera doma. Oni rastu dobro u vlažnim klimatskim uvjetima i mogu rasti izvan vaše kuće, čak ako se drži u posudama. Obično, ove biljke imaju velike stabljike i lišća koja može narasti lako u bilo kojem klimatskim uvjetima.
Identificiranje zatvoreni tropskih biljaka kuća postaje lako, ako možete prepoznati karakteristike nekih ove zajedničke biljka obitelji. Jedno od najpopularnijih biljnih koja se uzgaja u zatvorenom prostoru je Dracaenas. Ove unutarnje biljke obično imaju linearno kopljast lišće koja raste u kovrče iz vrha stabljike. Nekoliko Dracaenas biljke imaju šareni lišće, slično kao i kukuruza biljke, koja ima široke žute pruge na listovima. Nadalje, to je također nešto slično Red Margined Dracaena, koji ima male crvene linije na granice svojih lopatica. Your sposobnost unutarnjeg tropska biljka identifikacije, u slučaju Dracaenas mogu vam pomoći u stjecanju prava raznolikost ove biljke. Dracaenas može prilagoditi i na sobnoj temperaturi i ne zahtijevaju mnogo svjetla i vlage. Cvjetove, kad se potpuno zrela, velike i bjelokosti u boji što daje iz slatkog mirisa posebno noću. Međutim, biljka ne cvijet puno i je cijenjen više za svoje skulpture oblike i lišće. Pročitajte više na unutarnjim tropske biljke skrb.
Vrste Unutarnji tropske biljke
Postoji nekoliko varijanti unutarnjeg tropske biljke dostupne na tržištu. Ako želite stvoriti zatvoreni krajolik, morate niz izbora da to učinite. Možete jednostavno odabrati da im biljka u starom urna ili koristiti novi lonac i biljka ih. Neke od najčešćih vrsta sobne biljke koristi uključuju Kupus palma, Molitvu biljka, konjski rep stablo, Jade biljka, bambus palma, afričkih ljubičica itd.
Unutarnji tropske biljke kuće treba primiti adekvatne suncu i vlažnosti, inače biljke ne mogu rasti do svojih potencijala. Ako oni ne primaju dovoljno sunčevog svjetla, biljke će doći-out za svjetlo. Ako nema svjetlosti, lišće imaju tendenciju da će izblijedjeti. Idealna temperatura koje zahtijeva biljka je oko 18 do 22 º C. Pobrinite se da biljke nisu izloženi mrazu tijekom zime.
Najbolji Unutarnja tropske biljke
Baš kao što vas ljubav na otvorenom u vrtu, zatvoreni u vrtu može biti zabavan. Kao što je zapravo zatvoreni biljaka, ne samo pomoći u održavanju okoliša čistim oko, ali su također odličan alat za uređenje. Ovdje smo popis nekih od najčešćih zatvoreni tropskih biljaka:
Angel Ivy Prsten topiary; obično naziva žice vina, anđeo bršljan prstena topiary biljka, raste na oko stopala u dužini. Ako sadnju ovu biljku, pobrinite se da ne preko vode ga ili pustiti da postane previše suha. Pazi pauk novčića kao oni imaju tendenciju da se napad na postrojenja vrlo često.
Pletena Ficus drvo; Druga popularna biljka koja se uzgajaju u zatvorenom prostoru je opleten ficus stablo koje proizvodi duboke zelene boje lišća. Biljka zahtijeva zalijevanje odori kako bi se spriječilo lišće od uvenuća. Visina biljke može odrasti do četiri metara u visinu.
Kineski Evergreen, ako nemate puno prakse raste unutarnji tropske biljke kući, možete se odlučiti za sadnju kineski zimzelena biljka. Prikladno za područja s niskim svjetlom, ove biljke imaju tamno zeleno lišće i okolna temperatura bi trebala biti dosta toplo na pravilan rast biljaka.
Konjski rep Palm, zbog svoje neobične izgled, konjski rep dlan biljka je popularan zatvoreni biljka. Njegov trup izgleda natekla i lišće su prilično velike, neke od kojih mogu ići i do šest metara u dužinu. Glavna prednost ove biljke je da se ne zahtijevaju mnogo vode kao korijen ima sposobnost da pohraniti voda.
Moljac orhideje; biljka vrsta orhideja, moljac orhideje mogu pomoći pročistiti zrak u vaš dom. Latice te biljke su bijele boje.
Veliki zatvoreni tropske biljke
Veliki zatvoreni Tropske kuće Biljke su slični ostalim tropskim biljkama koje mogu uzgajati kod kuće, ali oni su obično većih dimenzija. Iako su slični drugim biljkama, velike sobne biljke mogu ponuditi neke jedinstvene izazove. Ako se nekoliko ovih velikih zatvoreni tropske kuće postrojenja u strateškim mjestima u vašem domu, može transformirati jednostavna obične traže prostor u prekrasnu jednom. Neki najčešće koristi veliki zatvoreni tropske Kućne biljke su:, ficus, Palm, Dracaena, Otok Norfolk bora Citrus, Schefflera, Philodendron, Dieffenbachia, Unutarnji tropske kuća biljaka mogu pomoći u pročišćavanju zraka u vašem domu kao što imaju sposobnost apsorbiranja štetnih kemikalija. Štoviše, oni može apsorbirati statički elektricitet osim što smanjuje količinu prašine u vašem domu.

No comments:

Post a Comment