Tuesday 3 January 2012

Piknik stolom planovi

Praznici su vrijeme da ide backpacking sa svojim prijateljima i porodici. Uz vaše putne opreme također je potrebno da nose piknik stolovima tijekom kampiranje. Često, ovi piknik stolovima također služe good svrsi u naše dvorišta ili patios. Ako se odlučite za kupnju piknik stolom, zatim da će biti vrlo skupo afera. Ako imate smisao za stolariju onda možete uzeti u obzir stvaranje piknik stolom na svoju vlastitu. Vi svibanj morati proći kroz nekoliko piknik stolom planira pronaći onaj koji odgovara vašim potrebama i specifikacijama. S obzirom na nastavku su neki čimbenici koje treba razmotriti pri donošenju piknik stol.
Ideje piknik stolom
Veličina, Površina piknik stolom u prvom redu će ovisiti o namjeni piknik stolom. Ako namjeravate uzeti izvan piknik stolom, onda ona mora biti kompaktan i prenosiv. Mali stol koji može biti sklopljen na licu mjesta je velika korisnost. Velik, prostran piknik stolom nije prikladan za nošenje zajedno u vozilu. Međutim, ako ćete ga koristiti kao vanjski stol, možda biste željeli ići na veliki stol da sjedi 5 do 7 osoba. Ukoliko tražite djecu planove piknik stolom, onda te moć ištanje to uzeti u obzir veličinu stolice. Veliki stol sa malim stolicama udobno može smjestiti 10-12 djece. Ova tablica može doći u pogodan za organiziranje dječjom vanjska strana, i dr. Više o otvorenom vrt namještaj.
Drvo, vrste drva je najvažniji čimbenik koji treba uzeti u obzir prilikom traženja mjesta za izlet stol planove. Plan koji vas pita za korištenje bilo daska rijetko koristan. Drvo za tablicu mora biti snažan, čvrst i može izdržati nevremena. Ako namjeravate koristiti ga kao otvoreni stol, onda to treba izdržati kiše, snijega i sunca. Redwood, kedar, čempres su vrste drveta koje se najčešće koriste za izradu piknik stolovima. To su heartwoods, što znači, klade dolazi iz središta stabla, koja je bogata budala. Dakle, to se također naziva kao sapanovina. Ove šume su bogate prirodnim uljima koja štite tablicu u lošim vremenskim prilikama. Druga mogućnost je da koristite pritisak drveta. Tlak se drvo je jeftinije od prirodnog drva, a može izdržati sve vrste vremenskih.
Materijali; Osim lumbalna također ćete trebati neke dodatne materijale kao što vijke, matice i vijke kako bi se osiguralo komadi drveta u mjestu. Vijke su prednost od željeza vijaka kao i oni uklopiti u čvršće. Željezni vijci popustiti u nema vremena i na kraju padne. Drugi materijali se koriste za izradu piknik stol bi trebao biti na vremenske uvjete kao dobro. Materijali koji se smanjilo lako može ostaviti velike mrlje tragove na vašem stolu koje izgledaju grozno. Uvijek kupiti dobar materijal kvalitete iz znan trgovina samo.
Alati: 'Ako ste planirate obaviti posao sebe, tada ćete trebati niz alata i opreme. Vanjski stol planove da vas samo da su ručni alati se rijetko koriste. Međutim, za fine rezanje i montaža lumbalne morate imati električni alati jedini. Električno vidio može smanjiti lumbalna točno dok električna bušilica je korisno u vožnji vijke duboko unutra. Alati se mogu unajmiti iz zaposliti dućan u Vašem mjestu. Ako ste početnik u ovom području, steći malo iskustva u rukovanju električni alati, a zatim provjerite da li slijedite sve sigurnosne mjere.
Pročitajte više na:; Home Namještaj, Vanjski Namještaj, drveni namještaj, možete pronaći mnogo planova piknik stol na Internetu koji vam može dati korak po korak upute zajedno sa ilustracijama. Vi svibanj morati učiniti malim varijacijama u planu kao i po vašim individualnim mjerenjima i dizajna.

No comments:

Post a Comment