Monday 30 January 2012

Ljepilo miš zamke

Svi znamo da miševi zaraze mogu biti štetni za ljude. Osim nošenje i širenje bolesti, miševi također može uzrokovati oštećenja na kućanstvo. These glodavci ne smiju pojaviti pred vas, ali, možete smislu njihova prisutnost uz pomoć znakova, kao izmet, žvakati papir, tkanina, itd. Nakon njihova prisutnost u kući je otkrivena, od vas će misliti metoda za istrebljenje miševa. Iako, neki ljudi odluče za čuvanje mačka na kući, drugi će biti zainteresirani za zamke i miševi repelenti. Miš zamke najčešće se koriste kako bi dobili osloboditi od tih glodavaca. Postoji mnogo različitih vrsta miša zamki, da ni mogu ubiti ili zamka miševa. Ako niste zainteresirani ubijanje miševa, možete pribjeći živjeti zamke. Ovaj članak se bavi s ljepilom miš zamke, koje se vrlo široko koriste za hvatanje miševa i štakora.
Što je zamka Ljepilo Miš
Svi znamo da postoje razne vrste miš zamke. While, neke zamke ubiti zarobljeni miša odmah, drugi samo mogu spriječiti zarobljen miš od bijega. A ljepilo trap sastoji se od ljepljiva površina za miša da biste dobili zaglavi, dok ga je uklonjena s površine. U slučaju ljepila miš zamke, prirodne ili sintetske ljepila primjenjuju se na ravnim površinama, kao što je, pladanj, karton, itd. Ovi ljepljivi miš zamke se mogu koristiti i kao takva uz miš zamke mamce. Ako nema mamac, tada također, miševa koji slučajno pregaziti da će biti zarobljeni. Međutim, miševi mamce može privući na zamki i je tako, takve klopke se uglavnom koristi s mamce, poput, hrane ili ekstrakt koje proizvođači tih zamki. Obično, mamac se nalazi u centru ljepljive površine. Ako proizvođač nije dodao neke miris na ljepilo, kako bi privukli miševe, dakle, mamac nije potreban. Miševi dobiti privlači miris ili mamac i dobiti zaglavi na ljepljive površine. To će ostati zaglavi, dok ste ga ukloniti tako da je polijete biljno ulje preko ljepljive površine. Ljepilo miš zamke nalaze se vrlo učinkovit i ljepila koriste se također netoksični. These zamke se koriste za unutarnju kontrolu glodavaca, kao ljepilo, ako je zamka se koristi na otvorenom, može se nedjelotvornim zbog prašine i ostalih takvih čimbenika.
Sticky miš zamke - Humane ili nečovječno
Dok je, ljepilo miš zamke su naširoko koristi, životinja aktivisti i dobrobiti životinja organizacije protive korištenje ovih zamki, navodeći da koristite takve zamke su nehumani. Prema nekim studijama, životinje zarobljeni u zamke pate ljepila ekstremnim stresom. One borba teško sami osloboditi ljepilo i na taj napor ude. Oni imaju tendenciju da se malo off svojim udovima i drugim dijelovima tijela zbog frustracija. Pored toga, oni i često urinirate srati zbog ekstremnih strah i frustracije. Ako ti zamke nisu redovito provjeravati, ove životinje se izgladnjelo, ugušila i dehidrirani i naposljetku, umrijeti u roku od tri do četiri dana. Tako, ljepilo miš zamke smatraju nehumanim i zabranjen na mnogim područjima. Na nekim zemljama, ljepila zamke smiju koristiti za poljoprivredne svrhe. Ako niste zainteresirani koristeći ljepilo zamki, možete odabrati bilo koju od humane miš zamke koje rade.
Pročitajte više na:; Najbolji Mouse trap; Domaći Mouse Trap, u kratkom, ljepilo miš zamke su na snazi ​​u hvatanje miševa, ali su navodno nehumani. Na nekim područjima, ta zamke su zabranjene. Dakle, ako su one zamki dozvoljeno u vašoj regiji, možete ih koristiti. U takvim slučajevima, pobrinite se da provjeriti te zamke u redovitim razmacima, a ako postoje zarobljeni miševi, otpustite ih u prirodi, što je prije moguće, kako bi se izbjegla gore, rekao je mučenje. Inače, ići za miš zamke koje ne ubiti, kao što je, živjeti zamke.

No comments:

Post a Comment