Wednesday 25 January 2012

Organska Seaweed gnojiva

Postoje ocjene različitih gnojiva dostupnih na tržištu, od kojih svaka ima svoje vlastite jedinstvene karakteristike. Međutim, organskih gnojiva alge na vrhu popisa najboljih gnojiva, kao i oni imaju nekoliko prednosti i nedostatke zanemariv. Gnojiva osnovi se koristi nadopuniti tlu pružanjem svi bitne hranjive koji nedostaju u zemljištu, koji pomažu u povećanju kvalitetu i količinu žetve. Pročitajte o različitim vrstama gnojiva.
Ljudi ovih dana preferiraju korištenje organskih gnojiva, kako bi se spriječilo štetnog djelovanja umjetnih gnojiva. Organska gnojiva su okoliš i sadrži bogat iznosi sve bitne tla hranjivim tvarima. Štoviše, oni su znatno jeftiniji i lako dostupni. Pročitajte više o kemijskim gnojiva vs organska gnojiva.
Organska gnojiva alge
Organski alge gnojiva su izrađeni iz alga kao morska trava, bladderwrack ili laminarija. Ali one izrađene od kelp su one koje se koriste pretežno. Organska alge gnojiva pružati određene važnim mineralima i škrob u tlo. Oni također pružaju amino kiselina i nekih elemenata u tragovima koje su korisne za tlo. Još jedna korist koristeći organskih alge gnojiva je da kada alge pauze dolje, to djeluje kao supstrat za mikro-organizama hrane. Mikro-organizama imaju tendenciju razbiti tla koji pomaže u bolje asimilacije strane korijenje, čineći ih jaka i zdrava. Hranjive tvari u seaweeds dobiti raspršene u tlu, kad break down i lako biti apsorbiran strane biljke. Alge gnojiva dolaze u različitim oblicima i načinima primjene. Neki mogu se primijeniti izravno, dok drugi trebaju biti obrađena prije nanošenja. Komercijalno pripremljen organska alge gnojiva su lako dostupan na većini rasadnicima i dokazati koristan za one koji ne mogu okupiti seaweeds lako. Međutim, ako žive u obalnim područjima, možete prikupiti alge lako i napraviti svoj vlastiti organski alge gnojiva. Ovo je način kako to ide o tome!
Kako napraviti Organska alge gnojiva
Stvaranje vlastite alge gnojivo je jednostavan alternativu za kupnju gnojiva. To je jednostavan proces i ne zahtijeva nikakve skupe materijale. Slijedite ove jednostavne korake da napravite svoj vlastiti alge gnojiva.
Prikupiti oko 2 do 3 kilograma morske trave iz vaše lokalne plaže. To će biti dovoljno za mali vrt za cijelu ljeto. Isperite alge dobro s vodom. Ovo pomaže u uklanjanju dodatni soli iz alge, što može naškoditi Vašem biljaka. Mogli namakanje alge u vodu za neko vrijeme. Sada, mjesto alge u čašu posudu i dodajte vode da se, dva puta iznos alge. Cover kontejner s poklopcem i ostaviti nesmetano za 2 do 3 mjeseca. Pričekajte do vode okreće bočati smeđi, što je pokazatelj dezintegracije seaweed. Svoj organski alge gnojivo je spreman za uporabu. mix it s jednakim količinu svježe vode i nanesite dok zalijevanje, svaka jednomu do dvatjedan. Pročitajte više na organsko gnojivo recept.
Iako alge je bogata kalijem i drugih elemenata u tragovima, ima vrlo nizak sadržaj dušika i fosfora. Dodavanje ribe emulzije, koji ima bogatu dušika i fosfati na alge-voda smjesu, ga čini savršenim gnojivo sadrži sve bitni elementi. Organski alge gnojivo može koristiti za tretiranje tla prije sadnje. Također može primijeniti kao folijarna sprej, izravno na biljci ili može istjecati u tlo oko baze postrojenja.
To je bilo sve o organskim gnojivima alge. Seaweed gnojiva treba koristiti u kombinaciji s drugim organskim gnojiva za bolje rezultate. Nadam ste pronašli informacije korisne!

No comments:

Post a Comment