Sunday 29 January 2012

Domali prst tetovaže

Prava ljubav traje zauvijek, a tako bi trebao svoj pečat. Domali prst tetovaže su savršen način za izradu Vaše ljubavi traje doživotno. To je način simbol vaše ljubavi za vječnost i to pokazuju na svijetu. Štoviše, domali prst tetovaže su relativno jeftinije od zlata ili dijamanata prstenje. Ovo je ljepušan puno razlog domali prst tetovaže su poznati među mladim ljubavnicima. Poznavanje povijesti i značenje tetovaža domali prst koji želite nositi je vrlo važno. Evo nekoliko domali prst tetovaže ideje koje možete izabrati iz.
Ring Finger Tetovaže dizajni
Celtic čvor, a čvor Celtic je vjerojatno najstariji keltski umjetnička djela, sastavljen od zamršen geometrijskih oblika. Većina interlaced obrazaca keltskog dizajna predstavlja veze beskrajne ciklus svemira i životom koji lukama. Na primjer, Trojstva čvor koji ima tri točke međusobno povezane, kao trokut, simbol je Oca, Sina i Duha Svetoga. Čvor se također naziva kao "Love čvor 'kao što je poznato da označi sa žarnom niti duh, vječni život i nikada-kraj ljubavi. Drugi keltski čvor dizajn je Triskele, se sastoji od preklopljenih spirala. These spirala se zna da predstavlja plodnost, reinkarnacija, stvaranje, čuvanje, uništenje, predanost i vječnosti. Pročitajte više na Celtic tetovaža.
Claddagh Prsten, Claddagh prsten, kao tetovaža prsten prst dizajn je vrlo poznat. Ime je dobio po jednom ribarskom selu zvanom Claddagh, ovaj prsten dizajn je simbol prave ljubavi i prijateljstva. Legenda kaže da je mlada ribar, Richard Joyce dao ovaj prsten na njegovoj ljubavi i obećao da će oženiti. Međutim, prije braka može se održati, on je bio odveden od strane gusara. Njegova zaručnica odbili da vjeruju da on nikada nije bio idući u vratiti. Ona je čekala pet godina, dok jedan dan on je pobjegao, napravio je svoje bogatstvo i vratio se u svoju ljubav. Od tada, ovaj prsten je predstavljanje obećanja i predanost previše. Prsten se sastoji od dvije ruke drži okrunjen srce. Ruke predstavlja prijateljstvo, kruna predstavlja vjernost i srce je simbol ljubavi neosvojiv. Ovo je također irski simbol ljubavi.
Slova, slova your zaručnika ime na domali prst je neki veliki vjenčani prsten prst tetovaže. Ako je naziv predug, možete dobiti značenje imena tetoviran na prst, kao prsten. Primjerice, moj zaručnik je ime 'Grubo' (zapravo znači suprotno u Marathi), koja je predugo da se tattooed na prst. S obzirom da znači 'blaženstvo', mogu dobiti sinonim poput 'radost' tattooed na moj domali prst. To ne bi bilo preoštro (dosjetka namijenjen), da nose malu tetovažu kao što je to! Tako i vi možete nositi vaš ljubavnik ime kao tetovaža.
Da li ja; Stavite na vaše razmišljanje kapu i nikada nećete ostati bez prstenjaka tetovaže ideje. Umjesto da rudimentaran wedding kao što su hodanje niz prolaz, razmjenu prstenje i govoreći: 'ja', dobiti tetovaža! Nabavite sebi tetovažu koja kaže 'ja Učiniti preko vašeg domali prst. Pobrinite se da dobijete tetovaža nepromjenljiv iz tattoo umjetnik, kako bi ovaj natpis zadnji sretno ikad poslije. Ima li bolji način da su zajedno u boli i užitka? Ne mislim da tako!
Dobijte više od; vjenčani prsten tetovaže, Tattoo slova Krstionica, tetoviranje Pismo Ideje, pa to su bili neki od tetovaže domali prst da svjedoči svoju ljubav je stalnost. Prije nego dobijete tetovaža učinjeno, dobiti vaš partner's mišljenje o ideji. Ako vaš partner ne ištanje da biste dobili tetovaža, to ne znači da je on / ona je upitna odnosa vama podijeliti. Tetovaže nisu značili svima, to je osobni odabir. Dakle, poštivanje partnera izboru i ići naprijed sa svojim odluku. Uostalom, ljubav je jednosmjerna ulica!

No comments:

Post a Comment