Wednesday 18 January 2012

Početna Waning Kit

Neželjenih dlaka je nešto zala žena tijekom svog odraslog života. Nije ni čudo da su žene uvijek na paziti za novije metode iskorijeniti neželjenih dlaka na tijelu i licu. While lasersko uklanjanje dlaka je najbolji način da se trajno dobili osloboditi od neželjenih dlaka, a ne svatko može priuštiti skupe terapije. Waxing i depilatories dalje od najpopularnijih metoda za uklanjanje dlaka kod žena. Depilacije u salonu je skup i dugotrajan posao. Međutim, uz pomoć domu waxing setove možete riješiti neželjenih dlaka sebe i da je u zatočeništvu svog doma.
Kako kupiti kuću Waning Kit
Home depilacija setove za žene su obično dostupni u dva oblika, vrući vosak i hladnom voskom traka. Vrući vosak zahtijeva od vas da toplinu i rastopiti vosak u mikrovalnoj ili štednjak, prije nanošenja. Hladna voskom traka dolaze s voskom premaz i ne treba zagrijavanje prije prijave. Ove trake su prikladan za korištenje kao i oni dolaze u spremni primijeniti oblik. Također, primjenom hladnom voskom traka je daleko manje od Messier vrući vosak trake. Iako, vi svibanj ići na bilo koju od ovih, ovisno o vaš osobni izbor, sljedeće smjernice može vam pomoći dok kupujete dom depilacije kit.
Područje se voskom, vrući vosak širi lako i stoga je najprikladnije za uklanjanje dlaka s većim površinama tijela. S druge strane, hladno vosak trake su najprikladniji za uklanjanje dlaka s manjim površinama kao što su gornja usnica, lica i pazuha. Dakle, ako namjeravate uklanjanje dlaka iz ovih krajeva, hladnom vosku mogao biti vaš izbor. Kose od ruke, noge, leđa, trbuh, bikini područje najbolje se uklanja vrući vosak. Brazilski kupaći kostim waxing je odličan način uklanjanja javne kose.
Frekvencija, ako namjeravate na korištenje kuće depilacije kit vrlo često, to bi smisla investirati u jedan jeftin. Vrući vosak setove su jeftinije i može se koristiti za uklanjanje dlaka iz cijelog tijela. Vrući vosak se širi lakoćom, pa mala količina dovoljna je na vrijeme. Refill paketi su također dostupne koji dodatno smanjiti troškove. Ako samo namjeravate vosak jednom u neko vrijeme, a zatim možda ulagati u skupe hladnim voskom traka.
Prenosivost; Cold voskom traka su praktičniji za korištenje, lako se nosi i manje messy korištenja. Dakle, ako namjeravate vosak dok je na odmoru, to će biti mudar ideja da se paket kutiju hladno voskom traka nego imati potpun vrući vosak kit. Međutim, najbolje ideje da bi se vosak prije nego što ostavite za odmor kako bi se spasiti gnjavaža od depilacije dok je na putovanje. Hot depilacija može dati najmanje mjesec kose free koži.
Kako koristiti kućnog Waning Kit
Početna depilacija setove dolaze sa svih potrebnih alata i materijala i što je najvažnije upute. Naći ćete drvene ili plasticne lopatice, pamuka ili krpom sir trake i šećer ili prirodnog voska u kompletu. Pročitajte uputama na pakiranju uput prije primjene voska. Ako ste koristeći ga za prvi put, a zatim učinite patch test da provjerite je li vaša koža reagira normalno na voska. Piling kože najmanje dva dana prije nanošenja pomaže ukloniti čak i najmanja dlaka. Očistite dio se voskom s vodom, tako da je bez prljavštine, ulja, itd. Toplo vosak lonac u mikrovalnoj ili na štednjaku. Pobrinite se da ne topline u mjeri u kojoj gori vaše kože. Korištenje spatula, širenje vosak u tankom sloju, u pravcu rasta dlačica. Stavite traku na vosak i ugladiti rukom, opet se u smjeru rasta dlačica. Brzo, izvucite strip u pravcu suprotnom od rasta dlaka, u jednom pokretu. Isto tako, uklanjanje dlaka iz drugih područja kao dobro. Nanesite hidratantnu kremu da se smanji crvenilo i svrbež. Više o kući depilacije savjete.
Iako, depiliranje je prvenstveno povezan sa ženama, neki ljudi ih koristiti da biste dobili glatku, kose slobodnog tijela. Budući da ne postoji određeni dom depilacije setove muškaraca, mogu koristiti one namijenjene ženama. Voskovi posebno namijenjena za uklanjanje grube, tvrdoglav hair su više pogodna za muškarce. Više o muško depilacije.
Home setove voska su velika mogućnost da uštedite vrijeme i novca. Malo crvenila, svrbež i osip je česta nakon depilacije. Međutim, ako imate pretjeranog bol i osip koji odbija otići čak i nakon depilacije sati, onda biste trebali potražiti stručnu pomoć.

No comments:

Post a Comment