Wednesday 4 January 2012

Prozor zaslona Zamjena

S ljeto iza ugla, što možete očekivati ​​naše doba stare prijatelje, komaraca kako bi unos. Ako imate zurenje rupa u prozoru zaslona tkanina, pozdravljajući ih, svoje vrijeme da je otišao za prozor zaslona zamjenu ili barem dobiti ih popraviti.
Prozor ekrana, poznat i kao protiv insekata bug ili ekrana, su naš primarni obrambeni mehanizam protiv krvi žedni člankonožaca! Ako želite miran san u ljeto, onda je apsolutno neophodno da idete za prozor zaslona zamjenu. Ovaj članak je kratak fitilj na prozoru zaslona zamjenu.
Kako zamijeniti Prozor Paravani?
Prozor zaslona obično se sastoji od sintetičkih vlakana mreže, metalne žice ili stakleno vlakno postavljen u metalni ili drveni okvir. Glavna prednost imaju prozor ekran je da se dozvoljava svježi protok zraka dok filtriranje bugova van. Prozor ekrana su uobičajene tijela u domovima širom Sjedinjenih Država, Australije pa čak i Kanade. Prozor zaslona zamjena je prilično jednostavna i jednostavan posao koji možete jednostavno učiniti na svoju ruku, s traženom alat pri ruci. Ovdje su stvari koje će trebati da se taj posao učinio:; New Window Screen Roll, mjerne vrpce, oštrim nožem ili Cutter, New gume ivica; Screen Roller alat; Svi ovi materijali i alati će biti lako dostupne na Vaše trgovine susjedstvu hardver. Kupi novi ekran prozor role po koliko namjeravate zamijeniti na vrijeme. Počnimo sa zamjenskim prozoru zaslona postupak.
Kada ste spremni sa svim potrebnim alatima i materijalima, možete početi zamjena postupak prozor zaslona. Prva stvar za učiniti je ukloniti prozor zaslona iz okvira. Zatim se zaslon na ekspanzivan i stan tvrdu površinu koja se može smjestiti cijeli jedinica prozor zaslona.
Sljedeći dio je ukloniti gume ivica da je veza na ekranu s okvirom. Gume ivica mora izvadio ukloniti stari ekran. S gumenim oštrenje zabit, možete jednostavno ukloniti stari prozor screening mreže izvan okvira.
Apsolutno je potrebno da novi prozor ekrana zamjena istih dimenzija starog. Pa sam nakon uklanjanja starih screeninga to mjerenje a time i odlučivati ​​o dimenzijama novi ekran. Neka dimenzije biti takvo da dužinu i širinu novi ekran su malo više nego okvir dimenzija. Odmotati novom prozoru ekrana zamjena materijala i mjeri se zamjena zaslona. Cut out novi skrining pomoću oštar nož ili rezač.
Nakon što je učinio za rezanje, nokautirati zaslon na okviru. Tada dobiti nove gume ivica materijal i izrezati dovoljno, tako da se uklapa oko okvira savršeno. Sada dolazi dio gdje morate koristiti alat zaslon valjak jele gume ivica.
Koristeći alat za valjanje, pažljivo gurnite gume ivica oko u okvir utorom, koji će sendvič screening između. Ići sporo i ne pritisnite valjanja alata previše duboko, jer može oštetiti nove projekcije. Kao što ide oko valjanje u gume ivica oko okvira, projekcije će biti priključen na okvir. Nakon što sve gume ivica u, možete izrezati iz bilo kojeg viška screeninga lijevo oko okvira, koristeći noža. Uz to učinjeno, prozor ekran zamjena je bitno više. Nakon toga, sve što morate učiniti je staviti ekran natrag u okvir prozora i ti si ispunjavanja! Ako je rupa u ekran su male, tada možete ići za prozor zaslon popravak, koji će koštati manje.
Opširnije na:; prozorsko okno zamjene; ​​prozor prag zamjene; ​​kako zamijeniti prozora; taj taj posao na svoj vlastiti, uštedjet će vam puno na zamjeni prozora zaslon trošak. Nadam se, ovaj članak dovoljno je pojasnio zamjenu postupak prozor zaslona. To je važan home poboljšanje posao prije početka ljeta. Taj način ćete se pripremiti za napad u krvi sisa, leteće člankonožaca!

No comments:

Post a Comment