Friday 20 January 2012

Obiteljska stranka Igre

Igre su zabavne i vole sve i svašta! Oni su igrali na zabavama i funkcije povećanja zabave i uzbuđenja u događaj. Posebno kada je obitelj stranka zahtijevati od vas neke igre koje će vam pomoći stvoriti jake veze između članova obitelji. Since obitelji stranaka ili obitelji reunions su gosti svih starosnih dobi, vam je potrebna igre koji će vas zabaviti i djece i odraslih. Obiteljski party igara može se igrati u zatvorenom, kao i na otvorenom. Obitelj party igara kod kuće obično igrao kada je broj gostiju manje, dok je za veću obitelj party, igre na otvorenom su poželjniji. Glazba stolice, potezanje konopa, blago lov, Piñata, itd., su neke od popularnih igara koje se igraju na obiteljskim stranaka i daje u nastavku su još neke zanimljive obitelj party igre.
Obiteljska stranka Igra Ideje
Pronađite partnera, a to je jedan od onih obiteljska zabava društvene igre, gdje svi članovi obitelji će se prikazivati ​​oko spoznaju da je njihov partner. Broj sudionika za ovu igru ​​treba biti još. Vi ćete zahtijevati bombona vijencima ili bilo vijenac za igranje ove igre. Broj vijence treba polovina od ukupnog broja sudionika. Zatim rezati these vijence na dva dijela. Provjerite jeste li rezati svaki girlanda s različitim dužinama i ne postoje dvije vijence su rez u isti način. Slučajni these izrezati vijenac komade, a zatim predati vijenac komad svakom sudioniku. Sada sudionici moraju pronaći svog partnera, čiji je vijenac komad će formirati kompletan vijenac. I oni moraju završiti ovaj zadatak u točno određeno vrijeme. To se može veliki obiteljski Božić igra.
Obrazac grupe, ako imate dovoljno prostora na otvorenom, trebate misliti na igranje ove igre obiteljskom okupljanju. Prvo provjerite sve članove obitelji čine veliki krug. Zatim reproducirati glazbu i zamolite sudionike da se presele krug u krug. Čim glazba stane, uskliknuti broj. Sudionici trebaju oformiti grupu tog broja. Za povećanje zabavu, navesti pravilo da grupa treba sadržavati najmanje jedna osoba suprotnog spola. Kada se formiraju grupe, neki sudionici neće biti u mogućnosti da stane u grupe. Takva će sudionici biti izvan igre. Zatim reprodukciju glazbe i nastaviti igrati igru ​​na isti način. Na kraju ćete biti lijevo će tri sudionika, tako da poziv iz broja dva. Par formirana na kraju je pobjednik u igri.
Pass kobasice, koju će zahtijevati kobasica baloni u obliku za igranje ove igre. Podijelite gosti u timove, ovisno o ukupnom broju gostiju. Recimo ako imate oko 40 gostiju, a zatim provjerite je tim od 10 godina. Pitajte reprezentativci stajati u liniji. Predati kobasica obliku balona na svaki član tima koji je stajao prvi u redu. Sada, ovo sudionik mora držati balon među svoje koljenima i da se prođe na sudionika iza njega / nju. Bez ruku se koriste u ovoj igri, a članovi tima morati proći kroz balon red uz pomoć svojih koljena! Ako balon pada pri prolazu, igra je ponovno pokrenuti. Znači, balon predao ponovno osobi stoji prvi u redu. Tim koji završi this balon relej prvi je pobijedio.
Pročitajte više na:; Family Reunion Igre i ideje; Family Reunion igre, postoji nekoliko obitelji društvene igre i navedene su neke od njih. Dakle, odabrati svoje omiljene igre i povećati zabavu u stranci. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment