Tuesday 3 January 2012

Purple Vjenčanje Cvijeće

Vjenčanje je doista poseban dan za par života. Puno planiranje i točnost ide u izradu ovog znamenit dan sve više posebno za par. Između svih nalet vjenčanja pripreme, jedna stvar koju treba posebna pažnja vjenčanja dekoracije. Wedding dekoracije su nepotpune bez vjenčanje cvijeća. Cvjetovi su najvažniji dio bilo kojeg ukras i kada je to najbolji dan u vašem životu, njihov značaj dobiva još više istaknut. Svaki par želi njihovo vjenčanje biti jedinstveno i potpuno izvanredne. Po mom mišljenju, najbolji način za postići da je korištenje ljubičasto vjenčanje cvijeća.
Purple Wedding cvjetnih aranžmana
Odabir vjenčanja tema potpuno osobni odluka. Ako obožavati kraljevski ljubičasta boja, koja je simbol Ekscelencijo, mistik, prosperiteta i sreće, onda morate također znati da je jedan od najboljih i najrjeđih boje će se koristiti za vjenčanje dekoracije. Nakon što se odlučite za korištenje ljubičasto vjenčanje cvijeća, tada postaje jednako važno odgovaraju svim drugim ukrasima skladu s tim. Uz svadbeni buket i boutonnière of mladoženja, pobrinite se da sve ostale bitne ukrasima poput vjenčanja Pew, zavjese, svadbeni stol, vjenčanja favorizira, itd. odgovaraju vašem ljubičasta temu. To ne znači da trebate proširiti ljubičasto svugdje, ali pokušajte kombinirati različite nijanse ljubičaste s nekoliko meke još kontrastne boje istaknuti ljubičasto vjenčanje. Više o cvjetnih aranžmana.
Purple Wedding Cvjetni Ideje
Kao što sam rekao, jednom kada odlučite da je vaše vjenčanje ljubičasta boja teme, provjerite da li ga koristiti u izobilju. No istovremeno, provjerite da to ne izgleda ljepljiv te neodoljiv. Kao dio vašeg temu, možete koristiti jestivo ljubičasto vjenčanje cvijeća, tako da je vjenčanje hrana nije ostavio iz purple wedding temu. Wedding klupe, svadbeni buketi, boutonnière, vjenčanje centerpieces, vjenčanje kolači, glavu vijenci i sve druge bitne wedding dekor stavke mora se sastojati od neke nijanse ljubičaste. Također možete se odlučiti za tortu lavande vjenčanje i ljubičasta svile wedding centerpieces. Tu je neka vrsta smjelosti o ljubičasto vjenčanje cvijeća koje dobiva istaknuo s narančastom i zagasito crvene boje. Kombinirajući ljubičasto cvijeće je ključna točka koju je potrebno da se koncentriraju na. Uvijek zapamtite da svi nijansama smeđa i zelena može se koristiti kao pozdravni boje za ljubičasto vjenčanje cvijeća. Nijanse žute i bijele uvijek može koristiti kao kontrastnim bojama. Možete koristiti ljubičasto cvijeće u tandemu s smeđe boje, ako ste obličje za najbolji jesen vjenčanje cvijeća.
Purple Wedding Cvjetni buketi
Otišli su dani kada bijeli i druge formalne boje su potpis boje vjenčani buketi. Tradicionalni svadbeni cvijeće svilenim trakama i biser žice su sada surađivao s nekim ne-tradicionalnih cvijeće, poput ljubičaste vjenčanje cvijeća. Takva kombinacija izgledati elegantno, kao fantastične, što čini mladenka sve više privlačan i poseban. Većina nevjeste-u biti se odluče za kombinaciju ljubičasto vjenčanja cvijeće i druge svijetle boje poput bijele i vapno zeleno. Uz tamno ljubičasta, lila i lavande vjenčanja cvijeće su jednako popularni. Kao Zapravo, cvijeće poput ljubičica, lavande, puce, jorgovan, šljiva, čičak, ružičasto ljubičast, orhideja, magenta, ametist, šipak, vino, dud i patlidžan, itd. mogu biti uključeni u svom popisu za ljubičasto buketi wedding cvijet.
Purple Vjenčanje Cvijeće Popis
Uvijek možete konzultirati svog cvjećar znati popis dostupnih ljubičasto vjenčanja cvijeće u Vašem mjestu. Pored toga, ovdje je opći popis ljubičasto vjenčanje cvijeća koje možete se odlučiti za:; Aster, Alyssum, diplomirani gumb, Clematis, cone cvijet, Crocus, Hibiscus, Freesias, Gladioli, lila, Lisianthus, lupine, Impatiens, Iris; maćuhica, Snap Dragons, slatki grašak, tamarisa, Tulips, Vanda orhideje, Verbena, Wisteria, Više na:; Ljeto Vjenčanje Cvijeće; proljeće Vjenčanje Cvijeće, dobro, možete odabrati bilo koji od gore navedenih ljubičasto vjenčanja cvijeće i koristiti svoj šarm do savršenstva . Ljubičasta cvijeće koje ste odabrali zaista može uljepšati svaki događaj vaše ljubičaste wedding zauvijek u svojim srcima!

No comments:

Post a Comment