Thursday 12 January 2012

Crno i bijelo Party Ideje

Ako planirate da imaju drukčiju atmosferu u stranci ste o domaćin, možete uzeti u obzir crno-bijeli party temu za postavljanje. Takav teme bi se činiti pomalo razlikuje od konvencionalnih parties ispunjen živopisnim bojama. Najbolja stvar o hosting crno-bijeli tematskim stranka je da ukrasi i svi mogu ugovoriti u većini jeftin cijene. Kao što ime sugerira, ova vrsta stranka treba da sadrži sve što je u različitim nijansama crne i bijele u boji. Crno-bijeli stranka može odlučiti na bilo koju vrstu prigodu, bilo da je rođendanska zabava, ples party, kids 'stranaka, itd. Jedan važan točka na umu da se u tim crna i bijela strana, srebro se može smatrati odgovarajućoj boji. Neka nas raspravljati o dobru crno-bijeli party ideje.
Jednostavne i elegantne crno-bijele stranka Ideje
Crno i bijelo Party Ideje - Pozivnice, u crno-bijelo-tematske party, i ako je postavka, mjesto, dekoracije su trebali biti u odgovarajućem obliku, onda zašto ne pozivnice? Gosti mogu odmah doći da znaju o temi stranke gledanjem na način na koji su pozivi i ukrašen. Možete napraviti poziv s crne boje, i staviti male bijele točkice udari iz slučajnim redoslijedom. Od srebra ili bijelog luk ili vrpce mogu biti uključeni u poziva. Možete čak i uzeti u obzir dodavanje crne i bijele slike na party pozivnica.
Crno i bijelo Party Ideje - haljine i odjeće; Neki od gostiju bi na odgovarajući način došao obučen za stranke, pozivajući se na poziv stranke. Međutim, uvijek je bolje spomenuti u pozivu da je crno-kravata ruho mora nositi. Ladies sigurno mogu nositi srebrni nakit i pribor. If dolaze gosti odjevena u različitim dress code, to će plijen izgled stranke. To je dobra ideja ako držati neke crno-bijele odjeće spremni za gostima takve vrste.
Crno i bijelo Party Ideje - Dekoracije, Crna i bijela boja trebala bi biti uključena u znatno ukrasa stranka mjesto. Umjesto crvenog tepiha, možete staviti bijeli i crni tepih, na ulazu. Kada je riječ o stol dekoracije u crno-bijelo tematske party, možete staviti jedan kariranih stolnjaka i dogovoriti za pribor koji su bijele boje. Srebrna pribor može se staviti na stol. Crno-bijela balona također će se povećati ljepotu mjesto. For cvjetnih aranžmana, razmislite o korištenju cvijeća kao što su ljiljanima i bijelih ruža. Ako razmišljate plešu na party, možete postaviti srebro loptice disco kako bi se poboljšala raspoloženje.
Crno i bijelo Party Ideje - sjećanja, pitaj fotograf stranka kliknite slike u crno-bijelom modu. Odgovarajući slike mogu biti pohranjeni kao suvenir ili dati daleko kao stranka favorizira na uzvanika. Za goste je napomenuti dolje svoje želje za taj dan, možete se dogovoriti za crni plakat odbora i olovke na prikladno mjesto na mjestu. To će svakako poslužiti i kao velika uspomena za crno-bijele stranke. Pročitajte više na crne i bijele party dekoracija.
To su neke dobre crno-bijele party ideje da se možete sjetiti kada planira biti domaćin crne i bijele strane. Čine ga jednom trenutku da bi većina stvari u položaju u crno ili bijelo boje.

No comments:

Post a Comment