Saturday 21 January 2012

Kako napisati fantastika

Jedan od najboljih načina unleashing nečije mašte je pisati. Književnost pisanje je jedan od najzanimljivijih žanrova, gdje nema ograničenja o tome pisati ili što napisati. Sve što mislite da pisanje može postati priča. Strast za kreativno pisanje će vam pomoći da oslobodite vaše skrivene talente da postane pisac fantastike. Vi samo trebate znati točnu metodologiju o tome kako pisati fikciju. Pusti nas da vidi više o tome što je fikcija i kako pisati prozu knjigu.
Beletristika (preuzeto iz latinske riječi fictum, što znači 'stvorio') je definirana kao književno djelo koje se temelji na jednom maštu. Književnost je jedan od žanrova literature koja uključuje romane, drame, poezija, proza, itd. Književnost ima svoje podrijetlo i je stara kao i sama književnost. Postoje tri kategorije prema kojima fikcija mogu razvrstati - po formi, po dužini i po sadržaju. Svaki fikcije priča ili romana se vrti oko neke važne elemente fantastike poput zemljište, priča postavljanje, znakova, teme i stil. Književnost je također klasificirani prema voli namjeravane publike, primjerice postoje fikcije novels dostupni u skladu s dobi i ukus pojedinca. A pisac fantastike good drži publiku zabavljati i lijepljeno za knjigu do posljednje stranice. Obzirom nastavku su neke tehnike o tome kako napisati fikcije priče i romane.
How to Write romana?
Pisanje romana potrebna je samo jedna stvar, dobar mašte. Ako možete zamisliti o različitim parcele s upletenom završecima, ili mogu misliti spekulativne priče na temelju normalne stvari, onda imate iskra da postane pisac fantastike. Slijedite ove savjete o tome kako napisati knjigu fikcije -; plan odgovarajuće strukture, kao što su želite li napisati romana ili skup izmišljena priča, prije nego što počnete pisanje. Odlučite o parceli i stvaranje likove u priči i postavljanje u priči. Također možete uzeti ideje za parceli iz snova, novina, osobni život, itd. gdje ćete naići punokrvnost incidenata. ; Odaberite impresivan i rijetka imena likova u priči. To je prva stvar koja će se čitatelji primijetiti u vašem romanu. Više rijetko ime, mami će čitatelj pronaći parcele. Također, ne zaboravite dati detaljan opis znakova kao svoju obitelj, zanimanje, itd.; Odaberite odgovarajući story obris i planirati postupak prije stvarno pisanje priča. Nakon što ste zabilježio iz zaplet, likove i priče, započnite s pisanjem. No pobrinite se da na parceli odražava likova osobnost. ; Započnite pisanja grubi nacrt priče, radeći na detaljima i glavna priča linija. Ne brinite o gramatičkih ili sintaktički pogreške odmah, tu će biti dovoljno vremena da ih ispraviti kasnije. , Nakon što ste završili s grubi nacrt, pročitajte poglavlja i organizirati ih po nastavku i svežite ga. Možete dobiti mišljenje od svoje obitelji i prijateljima reći im da ide kroz nju i označiti za pogreške. ; Ispravite greške i napraviti konačni nacrt vašeg romana i poslati ga izdavaču. ; Kako napisati Znanstvena fantastika?
Jedan od najzanimljivijih žanrova u fikcija pisanja romana znanstvene fantastike ili priču. Znanost fantastika je vrlo raznolik subjekta i jedna treba dobili odgovarajuće pojedinosti prije on dobiva dolje pisanju roman znanstvene fantastike. Slijedite dolje navedene korake kako napisati knjigu fikcije:; Prije pisati znanstvenu fantastiku, istraživanje ispravno i studiozno o činjenicama i pobrinite se da ono što je napisao da se podudaraju s opće ideje. ; Možete uputiti na druge djelima znanstvene fantastike dobiti kratak ideja na kako pisati fikcije. Ali izbjegavajte čitanje ovih novels kada ste pisanja romana Sci Fi svoje vlastite. , Odaberite ciljne publike ili određenu vrstu grupe za koju želite napisati roman znanstvene fantastike. Nije svatko uživa čitanja znanstvene fantastike, pa napor ugoditi svatko neće uspjeti. ; Postavite parceli od romana u okruženju koje vaši čitatelji mogu odnositi na. Neka znakova se na vlastiti život i izaći iz teške situacije da su oni izloženi. , Nakon što ste završili pisanje romana, pročitajte ga, ali pokušajte ne da se više od kritične. Ispravite pogreške i napraviti konačni nacrt. Your romana je spreman ići na izdavača. ; Za više ideja o tome pisati prozu, read story ideje za mašta pisac.
Sada da imate prošla smjernicama kako napisati fikcija, zgrabite olovku i nekoliko listova papira i neka vaše mašte trčanje divlje pridružiti bandwagon velikih fantastike pisci poput Sidney Sheldon, Jeffery Archer i Robin Cook. Sretan Pisanje!

No comments:

Post a Comment