Sunday 22 January 2012

Macadamia Nut Ulje

Macadamia, član Proteaceae obitelji, također je poznat širom svijeta Queensland Nut, poprsje Nut, kraljica matica, Bauple Nut i Maroochi Nut. Orah ulje je neeksplozivne ulje prešani od mesa matice. Rodom Australije orah, macadamia orah ulje je, na puta, inkorporirani u različitim kuhinja poput frying i salata ulje. Također, ulje se koristi kao aktivni sastojak u kozmetici kao mast. Postoje samo dvije osnovne vrste Macadamia integrifolia and Macadamia tetraphylla koje su u koristi, kao i preostale vrste su otrovne i nejestiv. Smatrati vrijednim hrane usjeva, orah ulje se proizvodi za različite svrhe. Tehnički, rafinirana ulja proizvedenih iz orah je jasan i jantar boje, koja ima orašasti miris na njega. Daljnje rafinacije proces je također učinio za razne namjene, međutim miris dalje ostaje. Let's pogledajte na koliko orah ulje radova u zdravlje i ljepotu odjel. Da biste znati više o orah-australski, pročitajte najveći mac.
Macadamia Nut Ulje za kosu
Ulje ima nevjerojatno bogat sadržaj esencijalnih masnih kiselina, antioksidansi, i esencijalne vitamine da prodrijeti duboko u hair shaft. Smatra jedan od najboljih njegu kose ulje, to kaputi kose, čini kosu glađe, jači, njegovana, i revitalized. Orah ulje sadrži vrlo visoke količine Omega 7 masnih kiselina, koje nadopunjuje kosu i smanjuje pojavu dosadno, gruba, i dehidriran kose. Redovita primjena australski orah ulje na kožu i kosu štiti kosu i ostavlja sjajan i zdrav. Kosa proizvode izrađene od macadamia orah pomoći:; Poboljšanje ukupnu snagu i kvalitetu kose. ; Izrada zaštitnu barijeru jednom primijeniti. , Omekšavanje debela, suha, krhki, a gruba dlaka. ; Uklanjanje neposlušnu kosu i neželjene tangles. ; Oživljavanje oštećena kose zbog topline, zagađenje, viška vjetra, oksidacije, i štetnih kemikalija u drugim proizvodima. ; Pružanje UV zaštita od mogućih oštećenja od sunca. ; Najviše od svega, to je bez alkohola. , Australski orah ulje na koži
Macadamia orah ulje pomaže u smanjenju bore, fine linije, i višak dryness iz kože. Radeći kao prirodni ovlaživač and pomast, proizvode s macadamia uljem u njima pomoći hvatanje vlagu iz zraka. Kreme su u osnovi svjetlo i ne-lojnice koje dobiva apsorbira u kožu jednostavno. Sa visokim sadržajem proteina, vitamina E, i mono-nezasićenih masnih kiselina ulja štiti kožu od štete uzrokovane suncem. Svi ovi prednosti iz ulja pridonosi, dati macadamia orah svoj visok ugled boljeg njegu kože i ozdravljenje ožiljaka, rana, i skin irritations. Mnoge studije pokazuju da macadamia maticom ulje za acne ne preporuča strane mnogih dermatologa, jer je poznato da pogoršati njegovih uzroka. Pročitajte više o prednostima macadamia orah ulje.
Orah ulje Nutricionizam činjenice; niže razine kolesterola. ; Smanjiti ukupnu rizik od dobivanja srčanih bolesti. , Anti-upalne svojstva pomoći u smanjivanju rizika od kroničnih bolesti. ; Antioksidansi pomažu u borbi protiv bolesti uzrokuju slobodni radikali. ; Sastav 1 / £ 4 od Macadamia Nuts; CaloriesProteinsTotal FatCarbohydratesCholesterolPotassiumCalciumSodiumIronZinc; 7279,23 g78.21 g78.21 g ~ 373 mg36 mg6.6 mg1.8 mg1.44 mg
Osim navedenih prednosti, orah ulje se također koristi u aromaterapiji. Miris sadržane u ulje moÊnijim nego bilo drugim eteričnim uljima koriste za proces. Sa svojim bogatim i ljepljive teksture, orah ulje je vrlo poželjno za masažu, njegu kose, njegu kože, i hrana svrhe.

No comments:

Post a Comment