Wednesday 4 January 2012

Tree pletenice

Što je stablo pletenice? To je metoda koja vam omogućuje da pletenice i tkati labave dijelove kose u pletenice lijepe. Oni dodajte željenu količinu volumena i dužine na svoju kosu. Također poznat kao nevidljivi pletenice, stablo pletenice su smješteni u raznim dijelovima kose da istakne vaš cjelokupni izgled. Svakako možete spremiti puno novca izbjegavajući kosa ekstenzije, kao stablo pletenice pomaže ih zamijeniti. Međutim, proces ne dolaze jeftini, i mogu vas koštati i do US $ 20 za svaku pojedinu programsku aktivnost, učenje kako napraviti stablo pletenice je vaš najbolji ulog. S dodatkom troškovi priložen uz cijeli salon putovanje, neki od nas dobili obeshrabreni u tome.
Kako učiniti Tree pletenice
Pletenice je jedan od najpoznatijih hair tehnika tkanja usvojena od strane žena, jer je zdrava za prirodne kose rast. Uz nekoliko ispravan materijal, vi možete početi zarađivati ​​svoj vlastiti vrlo stablo pletenice frizura. Slijedeći su korake za cornrow drvo pletenice i materijala morat ćete to učiniti pravu.
Materijale potrebne, Twin Pony pletenica kose; gumene bendova, kika nositelja; rat rep češalj, kopče za kosu Silver, korak 1: To će potrajati neko vrijeme za vas da se naviknete na događaj stablo pletenice pravilno. Otvorite dva ponija pletenica kit kosu i ukloniti ga iz paketa je došao u. Izrežite guma bend koji drži sve niti jedni s drugima. Make 12-15 male dijelove vaše kose, oko ¼ inča tanke. Ti dijelovi će vam pomoći stvoriti stablo pletenice želite.
Korak 2: Dio kosu od centra čelo uz pomoć češlja rep štakora. Ti će se početi iz početka kose do podnožje vašeg vrat (blizu potiljka). To će podijeliti vaše kose na pola i drži podalje dok ne dođete do druge strane.
Korak 3: Pick jedne strane i zgrabite kose niti bliže uho. Napravite malu particiju oko ½ veličini vašeg malog prsta. Započnite stablo pletenice na vašoj lijevoj strani ovog malog particiju i držite vaše kose na desnoj strani particije. Stavite nekoliko isječaka srebro držati desnu stranu daleko.
Korak 4: Vi ćete početi pletenice cornrow stablo dodavanjem u vašem poni pletenica ste imali kupili. Dodajte tri cjedilu pletenica tehnika, što znači, da ćete imati lijevo cjedilu (LS), centar lanca (cs), te pravo lanca (RS). To je jednostavna tehnika koja slijedi smjeru kazaljke na satu način: RS ide smjeru kazaljke na satu pod cs, LS smjeru kazaljke na satu ide pod CS. A ti držati ponavlja uzorak do dođete do drugi ponavljanja. Pročitajte više o cornrow dizajna.
Korak 5: Na drugom ponavljanja, uzeti malen cjedilu iz kose i nemojte ga dodati u s ostatkom uzorak. Kao drugi ponavljanja ide, Vaše stablo metoda pletenice će biti: RS smjeru kazaljke na satu pod cs i LS smjeru kazaljke na satu pod cs. Vi ćete slijediti cijeli korak pa sve do krajeva kose. Dodajte dodatne cjedilu s proširenom cjedilu da se izvukao van i držati na pletenice. Pročitajte više o oblagati frizura.
Korak 6: Nakon što stignete do kraja vaše prirodne kose, mjesto gumicu tako da pletenicu neće izaći. Na kraju možete vidjeti da imate cornrow koja nalikuje deblo drveta, sa svakim nitima vješanje izvan kao njene grane. Imajte na ide s svim dijelovima i pregrade do kosu izgleda puno.
Za dodatne informacije o tree pletenice, idite na:; pletenica crne kose stilova, sušilo za Pleter Tehnike; Tree pletenice s kovrčavom kose mogu biti malo teško, jer ne daju istu vrstu uzorka ravnu kosu ne. Uvijek možete koristiti mast ili miša kako bi kosa sklizak, tako da se ekstenzije će biti savršena. Stil promiče zdrav rast kose, jer ne zahtijeva nikakve neželjene kemikalije. Pravedan držati trenirao tri cjedilu pletenica i ubrzo ćete naučiti stablo pletenice na svoju vlastitu.

No comments:

Post a Comment