Tuesday 10 April 2012

Blagovaonica Boje

Blagavaonica je jedna prostorija gdje možete eksperimentirati s različitim sheme boja. S pravom blagovaonica boje možete napraviti blagovaonica izgledati ugodno i pozivamo i mjesto gdje se možete opustiti i zabavljati svojim prijateljima. Prilikom odlučivanja o bojama boravak blagovaonica boje prvo trebate uzeti u obzir dimenzije sobe i koliko je svjetla koje dobiva. Mali blagavaonom koji ne dobiva previše svjetlosti treba hladnom i prozračnom boje kao što su svjetlo žute dinje i prigušen kako bi izgledao više prostrana. Ako odaberete tamnu boju kao što su masline ili zelenu mahovinu u malom blagovaonicom, to će učiniti na prostoru pojavio još mala i zatvorena. Pročitajte više o unutrašnjosti slikarstva.
Dining Room Ideje u boji
Još jedna vrlo važna stvar za zapamtiti prilikom odabira boja blagovaonica je uzeti u obzir vrstu blagovaonicom imate. Ako je formalni blagovaona s visokim zidovima, tradicionalni veliki mahagoni stol s impresivnim kristalno luster, a zatim vaš dnevni boravak boje bi trebao odgovarati ovaj dekor. Za takav formalni blagovaonicom možete birati između zasićenih i vrlo svijetle nijanse poput dragulja tonirana žute, zelene i crvene. Kao zidovi su prilično visoke te boje izgledaju zapanjujući u formalnom blagavaonom. Ako imate vrlo velika blagovaonica, onda je dobra ideja da se vizualno podijeliti prostor pomoću dvije boje na jednom zidu. Na primjer, možete odabrati dvije različite nijanse boja, kažu zelene boje i tamnije boje na vrhu i svjetlije boje na dnu. Više o popularnim boje boje.
Još jedna odlična ideja je da se u skladu s bojom blagovaonica s onom dekor poput zavjese, stolnjake i opremanje prostorije za više kohezivan i skladan izgled. Dobar blagovaonica boju koja je pogodna za male, kao i velika blagovaonica je boje zlata. Zlato je najsavršeniji boja za blagovaonice kao što daje ugodan osjećaj male blagovaonice i jedne carski izgled u velikoj jedan. Također možete koristiti pojam naglasak zidove u blagovaonici. Boja jedan od zidova blagovaonice u svijetle boje poput crvene podebljano ili narančaste. Boja ostala tri zida u pozdravni boje. To je najbolje izbjegavati ukrasne teme zidno slikarstvo u malom blagovaonicom poput pruga i brisanje, jer to će učiniti boravak pojaviti više manjih i tamne. Više o odabiru boje boje.
Da bi vaš gost osjećati ugodno i blagovaonom iskustvo dobra biste trebali odabrati dnevni boravak sheme boja koje su gostoljubivi i toplo. Idi na ljutić žuta, narančasta, bakar, crvena i druge takve zemljanim bojama za bezvremenski žalbe. Jedan boje koje treba izbjegavati u blagovaonicu je plava. Iako je vrlo smirujuća boja, djeluje kao apetit suppressant. Rezervirajte plavu za svoju spavaću sobu ili kupaonicu. Nijanse ljubičaste, ljubičaste i ružičaste također treba izbjegavati u blagovaonici kao i oni djeluju kao apetit suppressant. Pročitajte više o; Blagovaonica boje boje; Soba Sheme boja, zidna boja Boje ideje; Kada se odabiru blagovaonice boje, izbjegavajte ih odabirom iz boje boje karata, jer oni ne bi vam dali ideju o tome kako je će izgledati u zidovima . Umjesto toga možete kupiti boje uzoraka u bojama koje želite i boje mali dio vaše zidove blagovaonice. Pogledajte boje u različitim rasvjete kao u suncu i umjetnim svjetlom odabrati najbolju blagovaona soba kombinacije boja.

No comments:

Post a Comment