Friday 13 April 2012

Labret Piercing

Labret piercing je vrsta body piercing koji se odnosi na piercing se nalazi između dna usne i brade. Također je poznat kao jezik stup. Trend labret piercing je pokrenuo / la američki sjeverozapadnoj obali Indijanaca. Za njih, to je bio statusni simbol. Postoje mnoge vrste labret piercing. Za drevni Asteci i Maje, to je privilegija za viši razred muški samo članovi. Labret piercing je postala vrlo popularna među sadašnje generacije mladih. To znači ljepote i mode.
Labret piercing je od nekoliko vrsta. Razlika je napravljen na temelju pozicioniranja piercing na donjoj usni. Različite vrste labret piercing su vertikalni labret piercing, ugriza zmija i pauk ugrize. Vertikalni labret piercing se nalazi na vrhu na dnu usne, a ne u prednjem dijelu usne tkiva. Zmija ugriza su dvostruke piercinga koji nalikuju na zmije očnjake. Pauk ugriza su također dva piercinga koji se nalaze u neposrednoj blizini zajedno na istoj strani lica. Let's prikupiti neke osnovne podatke labret piercing iz sljedećeg računa. Ovdje je lica piercing vodič za vaša pomoć.
Labret Piercing Postupak
Za razliku od drugih body piercing, piercing labret je teško učiniti sve po sebi. Trebali biste pokušati svoje ruke na nju samo ako ste vrlo sigurni, a imaju iskustva piercing. Ako niste, a zatim potražite stručnjaka. Stručni šilo će to učiniti vrlo brzo i uredno. Osnovni postupak je opisan kao pod.
The labret piercing postupak počinje čišćenje tog područja. Obično, kirurški pročišćavati se koristi za čišćenje kože dio gdje želite imati piercing. Kada čišćenje je učinio, šilo će napraviti mali trag na unutrašnjost, kao i izvan usne.
Općenito, kirurška tinte i olovke se koriste za ovu svrhu. To je učinjeno kako bi se pronašli labret piercing nakit točno na mjestu gdje želite da bude. Treći korak je da se držite kožu napetom s uklještenje. The šilo će povući svoje usne malo daleko od vaše lice. Ovaj korak je učinio s pažnjom kao kliženje na koži će se remeti poravnanje iglu dok piercing. Svi ovi koraci će pripremiti vaše usne za dobivanje proboli. Četvrti korak je stvarni piercing. The šilo će se redati iglu na 90 stupnjeva kut i gurnuti ga kroz kožu. Ovo će uzrokovati nagli bol. The šilo će staviti nakit u. nakit je izabran u skladu s debljinom tvojih usana, tako da se može smjestiti kada vaše usne oteklina nakon uzimajući proboli. Uz to, postupak labret piercing je kompletan. Pročitajte više na usni labret piercing.
Labret Piercing aftercare
Morate pratiti labret piercing i kako bi se izbjegle bilo kakve nepoželjne posljedice. Provjerite je li to uzrokuje bilo kakve neugodnosti. U mnogim slučajevima, to dovodi do niza problema sa zubima, kao što su guma gubitak, pogoršanje unutar usne i oštećenje zubne cakline. U slučaju, ako se osjećate da je labret piercing je odgovoran za nekakav zdravstveni problem, uzeti nakit van. Možete pitati šilo to učiniti udobno. Ne dodirujte proboli kožu nepotrebno. Ona može povećati rizik od infekcije, ožiljaka i produljiti razdoblje cijeljenja. Za smanjenje takvih vjerojatnosti, koristite nakit izrađen od najkvalitetnijih metal. The labret piercing traje gotovo godinu dana da biste dobili iskusan. Ne biste trebali promijeniti nakit u prvoj godini piercing. Ne pušiti, piti alkohol, duhan žvakati i primijeniti šminka na mjestu labret piercing.
Pročitajte više na:; Kako Pierce usne, usne Piercing infekcija; usne Piercing skrbi; Držite usta, osobito na usnama, čist. Perite je dobro s ustima osvježivač nakon jela ništa. Potopiti jedan pamuk loptu u slane vode i mrlja na koži proboli. Ona će očistiti proboli usne. Vi svibanj koristiti ulje lavande. On promiče liječenje i podmazivanje rane. Njegova redovne upotrebe uklanja nježnost iz rane. Nakit može položiti ploča koja daje se neugodan miris. Izvadite plak redovito uz pomoć anti-plaketa isprati. Pokušajte jesti samo smrznute stvari za 24 sata nakon piercinga. Ne nanositi kremu sun block, baby ulje, sunčajte se losion ili bilo koji drugi proizvod za njegu kože na labret piercing.
Labret piercing treba pravilnu njegu i pažnju s vama za dugo vremena. Međutim, svu pažnju i njegu vrijedan svih napora. Slijedite savjete i prijedloge date u ovom članku učvrstiti labret piercing proces ozdravljenja.

No comments:

Post a Comment