Wednesday 4 April 2012

Rezanje Granit countertops

Granit countertops su postale najviše preferira materijala, razmatra kuće u trenutku kuhinja pregradnja. To je zato što granit countertops nude dvostruku korist, da su trajne, kao i atraktivne. Iako je granit countertops su prilično skupe, njihova popularnost raste iz dana u dan sve više i više ljudi su idući u za granit kuhinja countertops.
Instaliranje granita countertops je prilično težak posao, a to je najbolje da se to obavi profesionalno. Međutim, vlasnici mogu postići ovom poslu, ako imaju odgovarajuće alate i osnovna znanja o procesu. To uključuje puno stvari, kao što je kupnja pravi komad granita, njeno mjerenje točno, instalacija na mjestu itd. No, najveći dio u instalaciji granita countertop je rezanje granita u ispravnom obliku i veličini. Za rezanje granita countertops može također biti potreban ako namjeravate promijeniti vaše kuhinje aranžman ili napraviti mjesto za određene kuhinjski aparati. Ovdje je kako to naokolo ići Internet:
Kako rezati granit countertops?
Za rezanje granita countertops može biti izazovan zadatak. Budući da je materijal je tvrda i teška, ona može biti zamoran proces bez odgovarajućeg alata. Međutim, pravo oprema i slijedeći jednostavne upute mogu učiniti prilično jednostavno. Tako imaju pogled na korake dane u nastavku za rezanje granita countertops.
Stvari Obavezno:, Granit ploče, Granit ruter, Diamond pile, laser jednostrana vidio, vidio vodenim mlazom, mali ručni grindee, zaštitne naočale, zaštitnu masku, Smjerovi:
Korak 1: Prvi korak za rezanje granita countertops uključuje priprema predložak kuhinja countertop. Predložak će vam pomoći shvatiti točno mjestima gdje presijeca su da se napravi. Možete to učiniti pomoću komada iverice. Stavite ih uz rub postojećeg countertop i priložite ih na željeni način, uz pomoć ljepila.
Korak 2: Pribilježiti svih mjesta što trebate napraviti rez. Vi svibanj također trebati napraviti neke rupe za mlaznice. Pobrinite se da označite točno lokacijama duž s pravim dimenzijama.
Korak 3: Zatim, stavite svoj predložak na granit ploče. Trace iz obris predložak na ploču uz pomoć krede. To će vam pomoći u izradi savršen rez. Provjerite imate li pravo mjerenja!
Korak 4: Sada uz pomoć dijamant vidio, izrezati većim dijelovima granit ploče. Ova vrsta vidio smanjuje vibracije, tako da možete jednostavno izrezati kroz granit. Za zapetljan detalje, koristite laserski vidio ili vodenim mlazom vidio. Možete oblikovati rubove uz pomoć usmjerivača granita.
Korak 5: možete također koristiti mali ručni brusilica kako bi ugladiti rezova. Jednostavno ga pokrenuti na rezova koje ste napravili s pilama, dok ih čak i izvan.
Korak 6: Kad su svi rezovi su u formi i izjednačavanje van, očistite cijelu površinu ispravno. Poljski područja pažljivo Nakon što su učinili.
Pročitajte više na:; Granit countertops instalacije, granit countertops troškova; Čišćenje granite countertops, a to je sve o tome rezanje granita countertops. Jednostavno, zar ne! Nakon što su učinili s rezanje, možete pričvrstiti na šalterima koristeći kvalitetan dva dijela epoxy ljepilo. Izmiješati pigmenti u ljepila da odgovaraju boji vaše granita countertop. Nadamo se da ćete naći ove informacije korisne!

No comments:

Post a Comment