Monday 2 April 2012

Hladnjak za duboko zamrzavanje Problemi

Zamrzivač nam omogućuje pohranjivanje velike količine hrane za buduću uporabu. Meso, povrće, voće, konzervirana hrana sve mogu biti pohranjeni u zamrzivač za jako dugo vremena. Zbog povećane pouzdanosti na zamrzivač, imaju tendenciju da se deponij velike količine namirnica u zamrzivač. Prodaja sezone ili putovanja lov su posebno u vrijeme kada su nam potrebni veliki prostor u zamrzivač za pohranu dodatnu hranu. Povećana i dosljedne primjene zamrzivača ga čini ranjivim na mnoge probleme. Često, bezbrižan rukovanje i nošenje od dijelova nekoliko uobičajenih razloga za zamrzivač problema. S obzirom na nastavku su neke zajedničke zamrzivač pitanja koja kuge kuće. Više o zamrzivač popravak.
Common Hladnjak za duboko zamrzavanje problemi
Zamrzivač ne radi, a svjetlo ne sjaj, prva stvar koju biste trebali učiniti je provjeriti da li je hladnjak priključen u. To svibanj zvuk glupo, ali mnoge kuće zaboraviti da se spojite u zamrzivaču, kad su ga premjestili na novu lokaciju, a zatim panika kada to ne radi. Ako je priključena, provjerite za pregorio osigurač, ili iskočio krug. Također, test utičnicu napona napajanja. Provjerite električni kabel za bilo kakve pukotine ili oštećenja. Ako koristite produžni kabel, uklonite ga i izravno priključiti u zamrzivaču kabel u prekidač odbora.
Zamrzivač ne radi, ali svjetlo svijetli, provjerite termostat za postavku temperature. Također provjerite kondenzator zavojnice i očistiti ih, ako pronađen začepe prašinom. Iskopčajte zamrzivač i pričekajte nekoliko sati prije nego plugging ga opet. Ako možete čuti ga prikazuju ili grintav, možda kompresor se pregrije. Ispitivanje različitih komponenti kao što su temperatura regulator, isparivač ventilator, odleđivanje timer, kompresor relej, preopterećenje zaštitnik i kompresora motora.
Zamrzivač optrčavanja, ali svjetlost ne sjaj, a to je najčešći od svih zamrzivač problema i jednostavan riješiti. Jednostavno zamijenite žarulju ili ček za vrata prekidač.
Zamrzivač se ne ohladi dovoljno; Provjerite termostat za temperaturu postavljanje. Pobrinite se da Vaš zamrzivač nije previše punjena i da postoji dovoljno prostora za strujanje zraka. Provjerite za ograničenje protoka zraka u otvore. Očistite navoja kondenzatora ako pronađen začepljen. Također paziti za začepljen odvod cijevi i ako postoji propuštanje radne tvari. Ispitivanje različitih komponenti kao što su temperatura regulator, isparivač ventilator, odleđivanje vremena i vrata prekidač. Više o temperaturi zamrzivača.
Zamrzivač hladi previše, ako hladi zamrzivač previše, to je znak da postoji neki problem s temperaturom kontrole. Pokušajte podesiti temperaturu kontrole i postavke.
Zamrzivač runs, Ako zamrzivač radi bez prestanka, možda je vrijeme da ga otopiti. Ako to ne riješi problem, pokušajte čišćenje kondenzatora zavojnice i brtve vrata.
Zamrzivač počinje i prestaje često, ako je pokretanja i zaustavljanja ciklus zamrzivača prekratak, onda bi moglo biti nekih problem s naponom. Dakle, provjerite izlaz za napon i testirati ostale komponente kao što su ventilator kondenzatora, kompresor relej, preopterećenje zaštitnik i kompresora motora.
Zamrzivač ne odmrzavanje automatski; Provjerite odmrzavanje timer, odmrzavanje grijač i termostat odmrzavanja. Tu bi mogao biti problem s bilo kojim od tih komponenti.
Zamrzivač smrdi, pregledajte za razmažena hrane i čiste unutrašnjosti zamrzivača s otopinom sode bikarbone i vode i octa. Također očistiti brave na vratima.
Manji problemi sa ledenicom može riješiti kod kuće, uz pomoć korisničkog priručnika. Međutim, ako nitko od savjeta za rješavanje problema s obzirom na upotrebu radi, onda ne pokušati popraviti problem sebe. U tom slučaju, uvijek poziv stručna osoba popravak.
Pročitajte više na, Hladnjak Rješavanje problema, kako Popravak Hladnjak, Hladnjak za duboko zamrzavanje problema mogu se smanjiti pravilnom rukovanju škrinje. Nemojte preopteretiti svoj zamrzivač s hranom i provjerite da li poduzeti redovno održavanje raditi na povećanju svog života.

No comments:

Post a Comment