Tuesday 24 April 2012

Šminka očiju Savjeti za smeđe oči

Smeđe oči jednostavno su mađijanje. Smeđi zjenice peering u svatko može hipnotizirati ga odmah. Možete uljepšati Vaš smeđe oči koristeći odgovarajuće nijanse i boje za šminke oko očiju. Možete promijeniti vaš šminka oči ovisno o nošnji, prilike da prisustvuju i godišnja doba. Sa varijacije u bojama možete stvoriti krasan izgled ili seksi dimi izgled. Pravo odabira boje možete izgledati dramatično, pa čak i pospan. Sve što trebate je da majstor umjetnosti oka šminka i spoj hues proporcionalno kako bi dobili željeni izgled. Check out ove savjete za oči smeđe oči šminka. Pročitajte više na popravni savjeta za smeđe oči i oka šminka za smeđe oči.
Brown Eyes šminka Savjeti
Oči su najatraktivniji dijelovi vašeg lica. Eye šminka uključuje pravilan odabir boja vaše olovka za oči, oči linijski brodovi, mascaras i sjenila. Prođite kroz slijedeće sadržaje kako bi dobili neke smeđe oči šminka ideje.
Olovka za oči ili Eye Liner; Odabir ispod očiju boje smeđe oči ovisi želite li proširiti vaše oči ili zadržati normalan oblik. Mlađe od boja očiju za male oči smeđe loptice treba biti tamne nijanse. Jet Black, kakao ili tamno plavi stvoriti proširenje učinak za male oči. Ako vaše oči su velike vi svibanj ili svibanj ne koristiti pod boju očiju.
Dok primjenom linijski preko kapaka, možete koristiti nijanse smeđe ili tamno sive boje ugljena. Nijanse sive boje stvaraju efekt dimi. Nijanse tirkizno plave ili transparentne plave izgleda vrlo raskošnih on smeđe oči. Ako ne koristite sjenilo, a zatim označite oči sa šarenim nijansama eyeliners. Odaberite nijanse zelene, ljubičaste, ružičaste ili boje lešnika podudaranje s vašim kostima i privući perfect linije preko kapaka. Također možete se odlučiti za zlatne i bakrene nijanse da bi dobili živost na oči. Pročitajte više o eyeliner za mrki oči.
Eye Shadow; sjenilom igraju ključnu ulogu u određivanju prirode vašeg šminka. Žene s smeđe oči su sretni što mogu isprobati različite sjenila za isticanje očiju. Koristite podebljano boje u večernjim i svijetlim bojama tijekom dana. Pokušajte nadopuniti nijanse s oka liner i ispod očiju boje. Ako je Vaš brod je tamno smeđa, ići za sjenilo sa svijetlijim nijansama smeđe. Navy plave nijanse izgledaju seksi s dimi učinak. Možete koristiti blista sjene samo noću. Silver nijanse koordinirati i kada nošnja je bijela ili srebrna. Spoji nijanse ispravno četkom kada koristite podebljano boje poput crvene, ljubičaste, narančaste ili zelene. Ove boje su samo značilo za zabave, druženja, neformalnih i događanja.
Formalni izgled nadopunjuje i sa nijansama smeđe, sive i svijetlo ružičasto. Svjetlo roza sjenilom, lavendar, breskve, taupes ili bakar smeđe sjene izgledaju senzualnu on smeđe oči. U dan vremena odlučiti za neutralne nijanse kao oka šminka za smeđe oči. Pokušajte ne previše kontrast s bojom i olovka za oči sjenilo. Znati više o sjenilo za mrki oči.
Maskara, Curl your eyelashes s jet crne maskare. Maskara treba istaknuti smeđe oči. Nemojte eksperimentirati s bojom maskara. Ako želite izmjenjuju crno, odabrati tamno tamno plavi ili smeđe nijanse.
Šminka za smeđe oči - ispravan način
Nakon što ste odabrali boje označite smeđe oči, trebali biste znati pravu tehniku ​​primjene. Za brzi oka napraviti, prvi red vaše pod okom s olovka za oči do kraja. Zatim se primjenjuju liner pažljivo na gornjem kapku do ruba vaše oči, dodirivanje kraj pod boju očiju. To će dati osnovni okvir za oči. Sada širiti sjenilom preko kapaka do kutu. Ovo je vrlo važan korak. Pomiješajte ga glatko i ravnomjerno po cijelom tijelu. Provjerite je li program ne gruda ili spot preko kapaka. Blista bi trebao biti pomiješan dobro. Sada nanesite maskaru na gornje i donje trepavice u jednakom omjeru. To je jednostavna oka šminka tehnika koja može stvoriti izvanrednu razlike na svoj izgled. Pročitajte više na šminku tehnike za smeđe oči.
Oka šminka je kao umjetnost. Pravo boje, savršeno prijave i odgovarajuće miješanje su obilježja savršene šminke oko očiju. Uvijek idi za dobro znan marke šminke oko očiju. Ja Nadati se ovih šminke oko očiju savjeta za smeđe oči će biti korisne za vas kada izlog oči sljedeći put. Zar ne mislite da vaše oči su 'bisere svoje tijelo i ogledala svoje duše "?

No comments:

Post a Comment