Monday 23 April 2012

Lica za osjetljivu kožu

Osjetljiva koža često je sklona prištićima i aknama. Koža kada je izložena suncu, jednostavno opeklina. Osjetljiva koža je također alergičan prema određenim kozmetiku, sredstva za čišćenje, moisturizers, itd. Ponekad rashes i erupcije izbiti nakon jednog lica ili izbjeljivač. Ishod je samo obrnuto. Umjesto sjaj, tupa crvene zakrpe preuzeti vaše lice. Osjetljiva koža treba njegu i goleme jedan mora znati koji proizvod odgovara koža joj najbolje. Dok ide za lica to salona, ​​provjerite da li neka stručnjaci znati vaš tip kože i dobiti pravilan lica za osjetljivu kožu. Čak i dok se prijavljuje lica, znati točan recept domaćih lica za osjetljivu kožu. Evo članak koji će vas voditi ka pravom smjeru. Pročitajte više na osjetljivu njegu kože rutinu.
Domaći lica za osjetljivu kožu
Isprobajte sljedeće domaće lica kombinacija za osjetljivu kožu lica masku.; Ned Burnt nadraženu kožu, uzmi 1 šalica prirodnog jogurta i dodati pola šalice zobena kaša na njega. Ako je vaša koža malo suha, dodati 1 žličicu meda. Za masnu kožu dodajte kapi limunovog soka. Pomiješajte sastojke i formirati glatko tijesto. Nanesite po cijelom licu i vratu. Pustiti da se osuši za 15 minuta i isperite hladnom vodom. , Crush 1 šalica zelenog grožđa, dodajte jednu čajnu žlicu meda i jedan žumanjak. mix it dobro. Prijavite se za 15 minuta i zatim isperite hladnom vodom. ; Mješavine jednakih proporcija aloe vera gel s medom. Ostavite na koži za 10 minuta i isperite toplom vodom. ; Blemished svrbež kože; Pomiješajte 1 žličica limunovog soka s 1 zrelih rajčica. U tom dodavanje instant zobene pahuljice ili valjanog zob. Nanesite masku na debeli blemished područje i ostaviti 10 minuta. Isprati s toplom vodom i spužvom lice s mekim ručnikom. , Dodati 3 žličice meda do 1 prašak za TSP cinnamom. Dodati 2 žličice svježe metvice sok i ruža vode na njega. Spread to sve nad vama blemished kožu i pustiti da se osuši. Isprati s toplom vodom temeljito. , Bubuljica i acne sklone kože; Uzmite pola šalice Valjarevo zemlji. Dodati 1 žličica ulja jojobe ili zelenog čaja ulja. Dodaj ruža vode zajedno sa 2 žličice narančina kora prašine. Napravite glatko tijesto i primijeniti na cijelo lice i vrat. Pustiti da se osuši i isprati sa hladnom vodom. ; Napravite neem i kurkuma zalijepite lišće. Primijeni ovo s crnim organske gline. To dobro radi na osjetljivoj koži s prištićima i aknama. Znati više o domaće maske za lice za akne. , Kako to učiniti lica?
Prva stvar koju biste trebali učiniti prije nanošenja masku za lice je čišćenje. Očistiti vam lice tijekom i masirajte lice s krema za lice. Ako želite to učiniti kod kuće, to je uvijek najbolje koristiti prirodne sastojke. Koristite kakao maslaca ili Shea maslac za masažu vaše lice. Možete masaža s bademovim uljem, kokosovo ulje ili maslinovo i dobro. Masaža sa prst savjeta u kružnim pokretima na cijelo lice i vrat. Jednom kada vaši masira lice, obrišite je extra krema ili ulje s toplom čistim ručnikom. Kupajte lice pažljivo s parom i primijeniti bilo koji od ovih lica maske, ovisno o vašem tipu kože. Pustiti da se osuši i isprati s toplom ili hladnom vodom. Splash ruža vode da se osjećaju pomlađuje. Međutim, u svakom slučaju, ako se osjećate svrab ili peckanje, odmah prestanite primjenjivati. Pročitajte više na domaće recepte lica i njegu kože.
Najbolji lica za osjetljivu kožu
Ako imate povjerenja prirode, onda je najbolji lica za osjetljivu kožu je čista sandalovine maska ​​s ruža vode. Sandalovina može izliječiti kožu tan i njegova svojstva hypoallergenic pomaže kako bi se spriječilo izbijanje bilo koje vrste erupcija. Ako je vaša koža masna možete dodati krastavca sok i za suhu kožu možete koristiti med. Prilikom odabira kozmetike, odaberite marke s hypoallergenic svojstva i posebno formulirani za osjetljive tipove kože. Možete koristiti baby proizvode ili medicinski proizvodi, ako je vaša koža je izrazito osjetljiva. Pročitajte više na osjetljive kože proizvode.
Znaj svoje tip kože prije primjene bilo koje vrste lica. Pogrešno odabir može dovesti do najgore vrste izbijanja. Ne mijenjajte često brandova i pokušati otići na prirodni njegu kože programa. Pokušajte ova facials za osjetljivu kožu, pa ćete osjetiti razliku.

No comments:

Post a Comment