Thursday 5 April 2012

Francuska manikura

Francuska manikura je odličan način da mladoženja noktima. Sve ljepote stručnjaka i fashionistas odobriti klasične francuska manikura. To je lako na oči i izgleda odlično. Francuska manikura je svjetlo roza ili akt podlogu, uz savjete o noktima oslikana svijetle bijelo. Francuski manikura je najbolji način da daju noktima čist i elegantan izgled. To ide dobro sa svim vrstama attires, bilo da je casual odjeća ili elegantne haljine. Ne morate razmišljati o biranju boja noktiju ili noktiju odgovaraju Vašim boje s bojom vaše odjeće. Upotreba svjetla ili neutralnih boja ide dobro sa svim outfits.
Za žene, koji vole prirodne i sofisticiran izgled, francuska manikura je najbolji vrste manikura. Možete također pokušati francuska manikura noktiju umjetnosti ideja da bi vaše nokte izgleda zapanjujuće.
Kako napraviti francuska manikura
Jeste li ikad pokušali francuska manikura kod kuće? Ne morate ići u kozmetički salon da se francuska manikura. Možete kupiti francuska manikura kit i mladoženja noktima francuski način! Get držite noktiju filer, baza / gornje dlake, bijele nokte, tip vodiča trake i neutralni nokte. Počnite čišćenje nokte temeljito. Riješite se starog laka za nokte koristite odstranjivač boje noktiju. Nakon što su tragovi starog laka za nokte lijeve strane, umočite nokte u zdjelu napuni toplom vodom. Namakanje noktima za nekoliko minuta, učinit će vaš kožicu omekša. Datoteka noktima da im daju kvadratni oblik. Koristite orangewood cuticle stick gurnuti natrag kožicu. Suhi noktima. Nanesite osnovni sloj na svoje nokte i pustite da se osuši. Provjerite je li baza sloj je tanak, pa čak i.
Sada morate koristiti trake tip vodiča. Vrh vodič pokriva donji dio nokta, tako da možete primijeniti bijele nokte na vršcima noktiju. Budite oprezni sa svojim potezima, provjerite da li primijeniti tanki sloj bijele nokte. Nanesite bijele nokte samo na vrhovima noktiju. Možete koristiti i off-bijele nokte nokat ako ne želite koristiti Stark bijeli lak za nokte za nokat savjete. Nakon što je bijeli lak za nokte je presušio, uklonite vodiči vrha noktiju. Sada boja noktima s neutralnim nokte. Nanesite dva sloja od neutralne nokte. Dopustite da se osuši. Na kraju, nanesite tanki sloj žbuke. Dopustite noktima na suho u potpunosti. Pričekajte do osuši lak za nokte se u potpunosti, jer u suprotnom može doći zamrljan. Pročitajte više na francuska manikura kod kuće.
Francuska manikura Nail Art
Možete napraviti modni izričaj noktima koristeći francuska manikura dizajna i nail art. Francuska manikura noktiju umjetnosti čini nokte izgledaju glamurozno. Nail art je odvedeno u neku drugu razinu s jedinstvenim nail art dizajna.
Manicurists koriste razne tehnike kao što su korištenje airbrush stroja primijeniti francuska manikura. To svakako čini nokti izgledaju vrlo uredan i dobro njegovan. These airbrush strojevi također su korištene za stvaranje lijepe dizajne. Neki manicurists koristiti matrice za stvaranje naviše bodova koji izgleda uistinu jedinstven. Također možete dobiti dizajne oslikana na noktima.
Drugi trend je korištenje noktiju tetovaže. To su prenesene iz tiskanih papira na nokte, a zatim prekriven pokrovne dlake. Kamenje ili drago kamenje može se primijeniti na njegovanim noktima. To svakako dodaje glamur i živost na sofisticirane francuska manikura. Možete reći manikerka bilo koji dizajn želite. Možete imati obrasce, svjetlucavo, perle, dragulja, srca, cvijeće, zvijezde ili smješko. Također možete koristiti ove dizajne sa reverse francuska manikura. U obrnutom francuska manikura, vrh je obojena ružičasto, dok je ostatak od noktiju je obojen bijelom bojom. Koristeći ukrasima kao što su rhinestones, mini biseri, perle, dragulja ili svjetlucavo uz bojanje tehnike je svakako odličan način za uljepšavanje noktiju.
Pročitajte više na:; ručno oslikane Nail Art, Nail Art dizajni s francuskim Manikura - Francuski Nail Art DIY Savjeti za francuski pedikuru i manikuru; Nadamo se da ćete naći informacije o francuska manikura zanimljiv. Uljepšati vaše nokte koristeći nevjerojatna francuske umjetnosti manikura noktiju. Mahati your manicured nokte i boravak u stilu!

No comments:

Post a Comment