Monday 16 April 2012

Ključ za paljenje Zamjena

Ključ za paljenje je ključ koji djeluje paljenja prebaciti bilo automobilskih motora. Bez ključ za paljenje, vaš automobil neće pokrenuti, a vi jednostavno ne mogu pomaknuti. Postoje brojni razlozi zašto biste trebali ključ za paljenje zamjenu. Neispravnosti zaključavanja cilindar, trošenja i habanja od paljenja prebaciti zbog overuse, pokušaj krađe ili gubitka ključeva automobila može biti neki od najčešćih razloga.
Iako je bolje da se vaš automobil ključ za paljenje zamijenjen pravi mehaničar, te mogao probati ga sami kao dobro. Međutim, potrebno je da imate osnovni mehanički, kao i auto znanja za obavljanje ovog zadatka. Upute o tome kako zamijeniti ključ za paljenje su dati u nastavku.
Ključ za paljenje automobila upute za zamjenu
Prije nego što počnete raditi na zamjeni tipku paljenja automobila po sebi, zadržati sljedeće alate i materijale pri ruci:, ključ sa podešavanjem, mali odvijač, zamjena ključ za paljenje sklopa; Korak 1
Pokupiti vaš automobil poklopac i pažljivo odvojite negativan terminal na akumulator. Te bi trebao uvijek odvojiti bateriju auto dok je radio na popravak ključ za paljenje jer postoji mogućnost da ste uzimajući struja. Odvijte donje i gornje upravljanje stupcima.
Korak 2, nakon što su isključeni upravljač stupce, trebate ukloniti volan. Za to podignite poklopac središte upravljača, a zatim odspojite žice rog i izvadite pranje i zadržavanje orah kao dobro. Pažljivo izvucite upravljača iz utora kotača i držati ga na stranu.
Korak 3; Odspojite sve ožičenje spojeni na žmigavac i brisač za vjetrobransko staklo prekidač. Kada se to učini, izvadite spacer rukava od upravljača.
Korak 4; Izvadite vijaka i pažljivo izvucite paljenja prebaciti sa svoga mjesta. Provjerite da odspojite žice i otpustite prekidač, tako da je u pitanju off lako. Uzmi ovo prebaciti na obližnju auto supply trgovine u kojoj možete kupiti novu zamjena prekidača.
Korak 5; Kada ste novi sklop paljenja prebaciti s vama, umetnite ga u staroj cilindra sama. Ispravno organizirati i osigurati kontakte unutar cilindra i organizirati cijeli sklop. Spojite sve žice s paljenja prebaciti i vijak nazad u poziciju. Također, ponovno spojiti signal brisač vjetrobranskog stakla i žmigavac njihovim pozicijama.
Korak 6; Nakon završetka ključ za paljenje instalacija uspješno u vašem automobilu, povezivanje odvojenih terminala na baterije. Pokušaj za početak vašeg automobila i ako počne, uspješno ste zamijeniti vaš ključ za paljenje. Također, provjerite je li skrenuti signale i vjetrobransko brisači su funkcioniranje.
Pročitajte više na:; Ignition Switch problema; paljenja Uključite zamjene; ​​Izgubljeni ključ za paljenje upute za zamjenu
Korak 1; odgonetnuti je li vaš auto ključeve bili su redoviti paljenje tipke ili one kodirane. U slučaju da vaš tipke su kodirani one, morat ćete pronaći trgovac u vašem području koji je u mogućnosti kako bi se utisnuo kôd na novi ključ. Proizvođači automobila došao gore sa ovaj tip ključ za smanjenje auto krađa.
Korak 2; Pronađite bravar u Vašem mjestu, koji je posebno radi na auto ključeve i po mogućnosti ima neka iskustva u istom. Ako imate problema locirati jedan bravar, pogledajte na internetu ili žutim stranicama.
Korak 3; Nazovite bravarije i pitati ga za zamjenu ključ za paljenje. On će vam trebati nekoliko sati kako bi provjerili tipke on ima na lageru za vaš automobil ili stvoriti ključ, ovisno o veličini i obliku vaše originalne auto ključ.
Korak 4, nakon što su novi ključ s vama, provjerite na tipku na vašem automobilu tako da je umetanjem u utor za paljenje. Ako automobila počinje odmah, nema problema. Ali ako se to ne dogodi, onda morate uzeti auto ključ vašeg prodavača kao što svibanj zahtijevaju neke programiranje.
Pročitajte više na:; Auto Problemi, popravak automobila, To su bili ključ za paljenje zamjena procedure koje možete pratiti. Druga opcija za izgubljene ključ za paljenje zamjena postaje ključ zamijenjen od trgovca sebe, nego će bravar. To definitivno će uzeti više vremena na dealer's mjesto i morat ćete to učiniti bez vašeg automobila za nekoliko dana previše. U slučaju da ste uzimajući vaše vozilo na dealer za dobivanje novog ključ za paljenje, ne zaboravite da nositi dokaz o vlasništvu vozila sa vama.

No comments:

Post a Comment