Thursday 12 April 2012

Spavaonica Soba popis

Dok sjećanja studentski život, većina ljudi podsjetiti svoj prvi dan u spavaonicu. Uz sve uzbuđenje boravak daleko od kuće po prvi put, studenti obično zaboravite ponijeti osnovne potrepštine za spavaonica sobi. I oni kraj gore trčanje do obližnjeg dućana za kupnju preostalih predmeta. Da bi izbjegli takve hassles u vašem slučaju, najbolji način je da ide kroz svoj koledž web stranice i provjeriti popis stvari koje treba nositi za spavaonica sobi. Uz popis spavaonica soba, od vas će također dobiti ideju o tome što su stvari koje nisu dopušteni u kampusu. Pročitajte više o spavaonica sobi ideje.
Spavaonica Soba Essentials popis
Prije svega, uzmi olovku i bilježnicu za pisanje dolje na popisu. Pokušajte utvrditi što sve ponude, morat ćete nositi i što se može lijevo kod kuće. Ako imate stariji polubrat, koji je već u koledžu dom, od vas će imati manje problema u izradi sobi u studentskom domu popis. Također, razmotriti uzimajući savjet od roditelja, prijatelja i rodbine o popisu stvari koje će vam biti potrebna za spavaonica sobi. Uz pravilno planiranje, možete napraviti najbolje što možete preseljenja, iz udobnosti svoje kuće u nepoznatom spavaonica sobi. Navedene u nastavku su neke od stavki koje se mogu uključiti u popis za spavaonica sobi:
Neke osobne stvari; Pojam "vrlo važno" sugerira da se ovaj popis uključuje i osobne stvari, bez kojih se ne osjećate potpuna. Nadam se, ne morate potrošiti mnogo vremena čineći ono što će biti stvari u vašem najbitnije spavaonica sobi popis. Pribilježiti predmete kao što su:, udobnu odjeću, Noć odijela, ne toliko formalne odjeće, cipele, čizme, naočale, kapu / šešir, češalj, uvijač za kosu, mekih jastuka, deka, bean bag, Wall Decor, kalendar, šminka ogledalo, Mobile; Računalo, Radio, Music player, omiljene CD, Budilica, medicinu kutija, vrlo važne stavke, osim školskog pribora, to su stvari koje su jednostavne, ali bitno. Mnogi od vas svibanj ne mislite da ih kupuju na vlastite u prošlosti. Sjetite se što učiniti čim se probudite ujutro i tijekom dana, a zatim napraviti popis:, četkica za zube i pasta, sapun, šampon, kreme za kožu, hidratantni losion, proizvoda za njegu kose; Ručnici (mala i velika); britve; deterdžent za pranje rublja, Sić, tepiha, platna stalak za sušenje, Pribor (čaša, tanjur, zdjela), tablica slika, Praonica torbu, vješalica, rasvjete, bijele oglasne ploče, set za šivanje, dodatne baterije, vreću za smeće, zavjese, Big Stavke za Dijeljenje; možete razgovarati sa svojim partnerima sobu prije napuštanja doma i odlučiti tko će donijeti ono što stvari za spavaonica sobi. Inače, mnogi čuvanje kopija istog artikl će uzrokovati klastera u već maloj sobi. Popis velikih predmeta koji se mogu dijeliti s cimerima uključuju:; Kompaktan hladnjak, željeza, televizije, Mikrovalna pećnica, stereo sustav, sustav za video igre, veliki tepih, pisača, Aparat za kavu, usisavača, Nepotrebno je reći, postoje određene stvari koje vas koristiti kod kuće, ali nisu countenanced za spavaonica sobi. Iako svaki koledž uprave ima svoj vlastiti skup pravila, ne-dopušteno stuffs su gotovo isti za sve ustanove uključene u obrazovanje. Neki od ograničenog stavke uključuju električne opreme (toster, klima uređaj, grijanje, itd.) i kućne ljubimce. Uzmi Napomena tih dok kratka bilješka dolje popis koledž sobi u studentskom domu i pakiranje, inače, od vas će ih uzeti s puno truda, samo za slanje natrag. Možete pročitati više o sobi u studentskom domu odlikovanja i ideje za uređenje spavaonica sobe.
Dakle, proći kroz gore objašnjeno spavaonica soba popis unaprijed i početi kupovinu. Na završnom napomenu, to će biti dobar za omot samo nužne stvari za prvi put prijenosa. Kada dođete kući za odmor, mogli biste misliti na udobnost nošenje stvari i one potrebne za uređenje spavaonica sobi.

No comments:

Post a Comment