Wednesday 4 April 2012

Piling maska

Mi svi znati da bi vaša koža izgleda zdrav i mlad potrebno je slijediti dobar režim njege kože. Čišćenje, toniranje i vlaži su tri koraka koje bi trebali slijediti blistava izgleda kože. No, jedan vrlo važan i bitan korak da većina nas ignorirati je da je piling. Zbog prašine, prljavština i zagađenje naše kože dobiva začepljen sa prljavštine koje se ne mogu otkloniti jednostavno pranje s lice oprati. Osim toga, na kožu, naravno, baca mrtve stanice koje treba pročišćenu off. Višak nakupljanje mrtvih stanica na površini sloj kože čini izgledati beživotno i umorno. Piling maska ​​pomaže da biste dobili osloboditi od ovaj problem kao što je scrubs iz mrtvih stanica i prljavština iz vaše kože. Više o maski za lice i piling kože.
Najbolji piling maska
Najbolji piling maska ​​je onaj koji ne samo da scrubs udaljen mrtve stanice i nečistoće iz vaše kože, ali i ne tako nježno bez skidanja daleko vlage i eteričnih ulja. Odaberite piling maska ​​koja je pogodna za vaš tip kože i ostati daleko od bilo koje maske koja ima puno kemikalija u njima. Umjesto toga, odlučiti za maske koje ima plod baza ili baza povrća kao što su ovi sadrži alfa hidroksi kiseline i beta-hidroksi kiseline koje nježno ljušti na vanjski sloj kože. Lica maska ​​ne bi trebalo koristiti svakodnevno poput opere lice ili kožu hidratantnu kremu, to idealno bi trebao biti korišten jednom ili dvaput tjedno. Ako imate masnu ili mješovitu kožu, onda trebate odlučiti za glinu lice masku. To pomaže ukloniti višak ulja u masnu kožu i smanjuje izgled proširene pore. Maska gline će uklanjanje nečistoća iz duboke unutar vaše pore i učiniti vašu kožu mekom, podatnom i mekom. Neki dobar piling gline maske Boy Shop jonski Glina Maska, St, Ives minerala glina učvršćivanje Masque i Laura Mercier dubinsko čišćenje kože Maska od gline.
Ako imate suhu kožu onda želite blagi piling masku da ne isušuju kožu i dalje. Dobar oljuštiti i maska ​​hidratantna maska ​​je samo pravo za vas jer će ljuštiti kožu ostavljajući je mekom i svježe. Oni koji imaju zrele kože bi trebao izgledati za hidratantna piling masku da duboko čisti i smanjuje pojavu bora i fine linije. Neke vrlo dobar piling maske su Erno Laszio morskog blata piling maska, Murade nar piling maska, Nude Skincare čudo maska, bujna Brazened Med Svježe maskom, The Body Shop Tea Tree maskom.
Domaći piling maska
Možete napraviti vrlo dobar piling masku kod kuće pomoću stvari koje su lako dostupni u vašoj kuhinji. These domaći piling maske su nježne na koži, a također su vrlo učinkovite.
Pumpkin piling maska
Sastojci; 4 žlice pire od bundeve, 2 žličice ananas, kockice, 1 čajna žličica zelenog čaja, pivo, 2 žličice aloe vera gel, 4 žličice kukuruza, 1 žlica meda, ½ žličice jojobe; Metoda
Strme zeleni čaj u kipuću vodu i zadržavaju vodu u malu zdjelu. U drugoj zdjeli, dodajte pire od bundeve, meda i aloe vera i to dobro izmiješati. U hrani procesor mješavina ananasa novčanom kaznom tijesto i dodajte ga u pire od bundeve. Dodajte kukuruza i sipati u jojobe napraviti gustu pastu. Sada dodajte zeleni čaj ovog tijesto kako bi dobili pravo dosljednosti. Primijenite bundeve piling masku na lice u tankom sloju i držati ga na 15 do 20 minuta. Isprati sa hladnom vodom. Više o med maskom.
Nar piling maska
Sastojci; ½ šalice svježeg nara, 2 žlica soka od limuna, 1 žlica meda organski; Metoda
U procesu hrane procesor nar i dodati sok od limuna i meda napraviti glatko tijesto. Spread tijesto na lice i držati ga na 15 do 20 minuta dok se maska ​​osuši. Operite ga isključili s vodom i nanesite hidratantnu. Pročitajte više o; Domaći lica Maske; Ljuštiti Skin Naravno, Ljuštiti kože kod kuće, a to je sve o piling masku. Bilo da koristite trgovine donio piling masku ili domaći jedan, pobrinite se da vam ih ne koristiti više od jednom tjedno. Piling maska ​​je odličan način da biste dobili osloboditi od mrtvih stanica i čuvati vašu kožu potrazi ozaren i svježe.

No comments:

Post a Comment