Sunday 29 April 2012

Morning Glory Flower

Jeste li planirate da rastu cvijet jutro slavu u svojim cvjetnjak? Ove prekrasne cvijeća sigurno će mesmerize sve ljubitelje vrta. Jutarnja slava biljka je porijeklom iz tropske Amerike. Ove biljke također raste u suptropskim i umjerenim regijama Azije.
Morning Glory biljke pripadaju kraljevstva Plantae, podjela Magnoliophyta, roda Ipomoea i Convolvulaceae obitelji. Ova obitelj se sastoji od najmanje 50 rodova i više od 1000 vrsta. Jedan od najpopularnijih izbor ladolež cvijet je mirisni Ipomoea Indica ili plave zore cvijet. Ove prekrasne cvijeće produced by biljke Morning Glory su tanjurić u obliku i dolaze u mnogim bojama.
Budući da je vinova loza, te bi se mogla koristiti za ukrašavanje zidova i ograda. Ako ste ovih penjača u vašem vrtu, mogli gledati ove prekrasne cvjetove razmotati u jutarnjem suncu. Oni su dobili svoje ime zbog svoje sklonosti da cvijeta samo u jutro. Možete ih vidjeti u svoj svojoj slavi tijekom ranih jutarnjih sati. Nakon nekoliko sati, ujutro cvijet slavu početi prikazivati ​​znakove kao što su curling latica. To cvijeće samo zadnji za jednu ujutro i umrijeti u popodnevnim satima. Pročitajte više o tropskih cvjetnica.
Morning Glory Cvjetni činjenice
Jeste li svjesni cvijet Morning Glory značenje? Ove prekrasne cvijeće simboliziraju ljubav i privrženost. To su povezane s mjesec rujan i jedanaesti godišnjica vjenčanja. Ove ukrasne ili ukrasnih biljaka svakako može učiniti vaš vrt ili vrt zidovi izgledaju lijepo.
Jutarnja slava cvijeće su vina ili penjača. Ove prekrasne cvijeće su tanjurić u obliku i dolaze u različitim živim bojama kao što su bijela, žuta, crvena, plava i ljubičasta. Cvjetovi cvatu samo u jutro i početi gubiti nakon nekoliko sati. Morning Glory vinove loze može dosegnuti visinu od 10-20 metara u sezoni, oni pravedan potreba malo pomoć i penju se lako na zidovima i ogradama. Mirisni izbor plave zore cvijeta može proizvesti nekoliko cvjeta u sezoni. Možda ćete vidjeti bogat procvat u ovoj južnoameričkoj višegodišnji cvijet raznolikosti kao oni mogu proizvesti oko 300 cvjetova po danu. Ove biljke imaju bujne zeleno lišće i lišće su 4-5 cm dugi. Cvjetovi mogu narasti i do 3 cm u promjeru. Neke od sorti ove biljke kao što su Ipomoea muricata su noć cvatnje cvijeća. Pročitajte više na to učiniti sami (DIY) savjeta za vrtlarstvo.
Kako rastu bilja Glory jutro
Za uzgoj morning glory, morate se držite morning glory sjemenki. Neke od sorti Morning Glory su otrovne i halucinogene sjemena. Dakle, imajte to na umu dok kupujete sjeme iz bilo kojeg vrtni centar. Proljeće je idealno vrijeme za sijati sjeme jutro slavu.
Za bolje klijanje je poželjno za natapanje sjemena u toplu vodu za nekoliko sati. To će omekšati premaz ili sjeme mahuna. Trebate tražiti mjesto gdje se cvijet jutro slave će dobiti dovoljno sunca. Te cvijeće će rasti bolje sunce sija na njima tijekom dana. Pazite da tlo nije jako vlažna. Iako ove biljke ne trebaju vrlo plodno tlo za njihov rast, ali ste mogli dodati gnojivo opće svrhe, dok ih sadnje. Nakon odabira lokacije za sadnju sjemena, sije o inča duboko u tlu. Možete staviti sjemenke u lonac također. Vi ne morate ići na zalijevanje pijanka. ih vode kada osjetite tlo izgleda suho.
Od tih su penjači, morat ćete pružiti podršku za njih. Kada biljka počinje dobivanjem malo visina, kanap oko njih podržava. Keep checking biljke Morning Glory za bolesti. Ako vidite znakove bilo koje bolesti, morate liječiti ga brzo koristeći organske kukac repelenti ili fungicida.
Pročitajte više na:; Različite vrste proljetnog cvijeća, cvijet Vrtlarstvo Savjeti; Nadam se da ćete naći ovaj cvijet Morning Glory informacije zanimljiv. Širi ove fantastične cvijeće i gledati ih cvatu svako jutro. Ove biljke izgledaju prekrasno na zidove, ograde i sjenice. Dakle, dobili držite njihovog sjemena i uljepšati eksterijera svoje kuće s tim živim cvijećem.

No comments:

Post a Comment